Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiawawka

Poznałam chłopaka a on mnie próbuje wypytywać ilu miałam partnerów :( Co robić?

Polecane posty

Gość zdrowego normalnego
Co leży po twojej stronie???? To nie chodzi o to, że popierasz czystość, że jesteś prawiczkiem i że szukasz dziewicy, bo to bardzo szlachetne i masz do tego prawo. Chodzi o to, co wypisujesz o kobietach, których nawet nie znasz, a które wyzywasz od najgorszych, tylko dlatego, że miały już jakieś doświadczenia seksualne! Chodzi o to, jak kategoryzujesz ludzi: dziewica-dziwka, nie ma nic po środku. To nie jest normalne! Chodzi o to z jaką wściekłością, nienawiścią i obsesyjnym zapamiętaniem ubliżasz kobietom, które straciły dziewictwo! Chodzi o to, że przypisujesz im cechy i przekonania, których nie posiadają. To jest chore!

Gość zdrowego normalnego
Masz chore myślenie, a przez to chore postrzeganie świata i ludzi!

kochani moi prawicy plujący jadem, czy zdajecie sobie sprawę z tego, że "moralność" w podręcznikowym tego słowa znaczeniu polega na postawie niewyrządzającej krzywdy innym? Nie ma nic niemoralnego w niełączeniu seksu bezpośrednio z miłością i planami domku z białym płotkiem pod warunkiem, że nikt na tym nie traci, że nikomu nie wyrządza się krzywdy. Idąc tym tropem muszę się zgodzić, że jeżeli partner odczuwa głęboką, emocjonalną potrzebę znajomości przeszłości seksualnej partnera to albo mu powiedzieć, albo dać spokój. Tym bardziej, że takimi sprawami na tyle żywo interesują się zwykle osoby lekko zakompleksione, zazwyczaj same nie mające większej ilości doświadczeń i zwyczajnie zmartwione, że nie dorównają poprzednikom, a co za tym idzie w końcu dostaną kosza lub zostaną zdradzeni. Nie można ludzi za to winić, ale nie można też tych będących na drugiej stronie medalu wyzywać od dziwek. Tak na marginesie - "kurewstwo" się nie szerzy, tylko ludzie zaczęli się przyznawać, a nie prosto z kościoła cichaczem za stodołę ;)

Gość Koleżka
Do dobre dobre dobre A ty co jej tak bronisz? Lepiej włożyć nie umieć niż się kurwić! Chesz debilu żeby twoja żona cię zdradzała? Chesz?

Gość Koleżka
Nie ma czegoś takiego jak szare! Jest czarne i białe! Nie można być trochę dobrym, trochę złym! Wiadomo jakieś tam błędy się popełnia, ale ogólnie jest się albo w większości złym, albo w większośći dorbym!

Gość masz 30lat kobietyo
i 7 facetow w naszych czasach wcale nie jest duzo ja mam 22lata,pare zw za soba i na koncie 4 facetow plus 1 prawie i co? terazniejszemu chl powiedzialam prawde,ale teraz to mysle ze moglam sklamac ze mialam 1 i tyle a tak w ogole to chyba lepiej nie dopytywac sie

koleżanko, wiem, że prowokujesz, ale daj spokój, bo to nawet zabawne nie jest i za bardzo się chęć pokazania radykalnych poglądów rzuca w oczy. No, chyba, że autentycznie jesteś takim radykałem, ale tacy zwykle są właśnie najczarniejsi przez swoje chamstwo ;)

Gość zdrowego normalnego
Ciekawe, to co piszesz, ale co twierdzi twój psychiatra? Psychoza, paranoja?

Gość dobre dobre dobre
19:54 [zgłoś do usunięcia] Koleżka Do dobre dobre dobre Lepiej włożyć nie umieć niż się k**wić! buhahahahabuhahahaha buahahahaha

Gość Koleżka
Do ''zdrowego normalnego'' A jakim prawem jakaś puszczalska ma prawo wyzywać prawików od głupich tylko dlatego, że się nie bzykają? Kobiety na kafeterii mają jedną potężną wadę! Zawsze uważąją się za pokrzywdzone i nigdy nie przyznają się do winy, nawet wtedy gdy mają winę! Napisałem, że chciałbym żyć w świecie, gdzie ludzie się nie zadradzają i nie rozbijają rodzin, a Orange_But napisała mi, że jak tak pisze to jestem pojebem! No przepraszam, ale komu tu bliżej do pojeba? Temu co uważą zdrady za rzecz normalną i sam by zdradził partnera, czy temu, który to potępia?

Gość zdrowego normalnego
fawila Obawiam się, że Koleżka nie prowokuje, ani nie żartuje. Tutaj na kafeterii jest wielu takich wykolejeńców.

Gość Koleżka
Do dobre dobre dobre Ciekawe jak byś się śmiał jakby twoja dziewczyna ruchała się z innymi? Pewnie byś im dopingował ;)

Gość Koleżka
Do fawila Wróć do pierwszych postów i przejrzyj wszystko do początku, a przekonasz się kto jest prawdziwym radykałem i kto tu kogo pierwszy i za co obraził!

Gość Koleżka
Do ''zdrowego normalnego'' Jakim prawem nazywasz mnie wykolejeńcem? Pierwsza mnie obraziłaś i za chwilę będziesz pisać, że to moja wina! Widzisz jaka jesteś obłudna? Do Fawila Wooooooooow! To według ciebie ktoś, kto nie uprawia seksu bez miłości jest zakompleksiony? Wybacz ale wolę czekać na dziewczynę, do której coś poczuję, a nie dupczyć dla samego dupczenia!

Gość Koleżka
Do Fawila Piszesz, że nie można winić ludzi za to, że zdradzają! Idąc dalej twoim tokiem myśłenia można powiedzieć, że nie można winić Hitlera za śmierć milionów ludzi w obozach zaglady, bo to nie jego wina, że był tyranem!

Czytałam cały temat. I trochę przerażona jestem, że tak łatwo Wam oceniać ludzi. Nie ważne jaki kto jest, jaki ma stosunek do innych, ważne z iloma osobami spał/a. Koleżanko, odwróćmy sytuację. Powiedzmy, że dziewczyna poznając chłopaka jest dziewicą, a on w stosunkowo młodym wieku (powiedzmy okolice 20) ma już kilka partnerek. Według Twojej teorii to nic niewarty śmieć który będzie zdradzał, bo kompletnie pomijasz fakt, że podejście do seksu jako takie może być inne u każdej osoby. Znam ludzi którzy chociaż nie unikają seksualnych relacji to w stosunku do swoich partnerów są fair- nie zdradzają i w relacji z nimi zachowują się całkowicie normalnie, a są też taki którzy nadrabiają zaległości koło 40. Ludzie są różni i mają wiele odcieni szarości.

Koleżanko, nie napisałam, że nie można winić za zdradę. Czytaj uważnie.

Gość dobre dobre dobre
koles ty najpierw zamocz z jakakolwiek. potem bedziesz gadal o zdradach. jak mnie dziewczyna zdradzi to bedzie koniec zwiazku. i tu cnota nic nie ma. ta z blonka tez cie zdradzi jak bedzie chciala. wcisnie ci blonke za twoj wyrok skazujacy na papierze a potem zaszaleje. nie pierdol mi o blonkach bo te z ulicy czasami sa bardziej uczciwe i nikogo innego nie udaja.

Gość zdrowego normalnego
Koleżka To ty zacząłeś obrażać. To, co my piszemy pod twoim adresem, to tylko odpowiedź na twoją agresję. Ludziom wolno uprawiać seks, bez względu na to, czy robią to z miłości, czy nie. Podobnie jak tobie wolno czekać z seksem do ślubu i szukać dziewicy na żonę. Nie rozumiem twojego problemu, chcesz dziewicy, to ją sobie znajdź. Innym kobietom, które nie spełniają twoich kryteriów, daj spokój.

Gość zdrowego normalnego
Jeśli chodzi o zdradę -nikt nie da ci gwarancji, że twoja starannie wyselekcjonowana, dziewicza partnerka, nie zdradzi cię po kilku latach związku. Taką gwarancją nie jest na pewno nienaruszona błona dziewicza.

Gość Koleżka
Do fawila Jasne, że facet, która ma 20 lat i tyle partnerek seksualnych na końcie to ruchacz! No bo niby jak? Miał te powiedzmy 15 lat jak zaczął ganaić za dziewczynami i aż tyle razy się zakochiwał i po krótkim czasie znajomośći już posuwał? No wybacz, ale coś tu nie tak! I to samo tyczy się dziewczyn! Ludzie no przecież to nienormalne jak dziewczyna np. w wieku 25 lat miała już 10 partnerów seksualnych! To nie świadczy o niej najlepiej. Jeżeli już tylu miała to raczej wynika z tego, że zależało jej bardziej na seksie, albo dawala się uwieść ruchaczom, czyli była głupia i naiwna! Dla takiej zaliczenie 11, 12 itd, nie stanowi już problemu! Można zakochać się raz, dwa, ale nie kilka lub kilkanaście razy i to nie mając jeszcze trzydziechy!

Gość Koleżka
Do ''zdrowego normalnego'' Nie rozumiesz mojego problemu? Przeczytaj wszystkie, ale to wszystkie moje posty! Nie ja pierwszy wyzwałem! Nie broń swojej płci!

stary, cholera, to pewnie mnie mój facet też parę razy już zdążył zdradzić! Przecież nie byłam jego pierwszą...a nie...czekaj. Jest dobrym, kochającym facetem. Coś Twoja teoria się nie trzyma.

Gość Koleżka
Niemoralność i zboczenia należy publicznie piętnować! Myślicie, że skąd gwałty, zdrady, pedofilia, molestowania itd.? Świat zszedł na psy, a obyczaje upadły! Wszędzie tylko golizna i seks, nawet w bajkach są już podteksty seksualne, chcą wporwadzić ''wychowanie seksualne do szkół'', w sieci i w telewizji same filmy i reklamy o zdradach, seksie itd. To już przegięcie! Nie jestem za stuprocentową abstynencją! Seks jest przyjemny, bo gdyby taki nie był to nie byłoby ludzi na świecie, ale jego miejsce w obecnym społeczeństwie poszło za daleko!

Gwałty, zoofilia, pedofilia i inne filie nie powstały teraz. Teraz je dopiero za zboczenia uznano ;) Więc jak dla mnie to duży postęp.

Gość zdrowego normalnego
koleżka Kochać można wiele razy, ale prawdziwą miłością jest zawsze ta ostatnia :P

Gość zdrowego normalnego
I w zasadzie tego chciałabym ci życzyć. Żebyś zamiast tym pierwszym, był raczej tym ostatnim;)

Gość Koleżka
Do ''zdrowego normalnego'' Nie, dzięki znając życie to wolę być sam! Do starości będzie to dla mnie na plus, a ''za dziadka'' to jakoś się da ;) Do fawila Jasne, że te zboczenia były już tysiące lat temu, ale teraz się mnożą jak podgrzybki po wrześniowych deszczach!

Powiedz to starożytnym Grekom i przynajmniej udawaj, że aż tak źle z Tobą nie jest.

Gość do fawila
kobieta ktora miala wielu partnerow nie pasuje do prawiczka