Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiawawka

Poznałam chłopaka a on mnie próbuje wypytywać ilu miałam partnerów :( Co robić?

Polecane posty

Gość Koleżka
Do dobre dobre dobre Ale czy ja mówię, że będę ukrywał swoje prawictwo przed kobietami? Powiem każdej szczerze o sobie, a jak nic nie wyjdzie to trudno! Jeśli mam przeznaczone zostać samemu to trudno, jeju!

Gość dobre dobre dobre
koles ilu kobietom powiedziales juz ze jestes prawik?

Gość Koleżka
Do fawila Ale niemoralność robi, bo coraz wiecej ludzi staje się przez to niemoralnymi, zwłszcza młodzi! I strach pomyśłeć co będzie za 30 lat! Same zdrady, rozbite rodziny, gwałty, jeszcze więcej tego wszystkiego i patologii społecznych! To mój ostatni post do ciebie, bo najwyraźniej mnie prowokujesz! Koniec!

Gość Koleżka
To tak jak nie potępiać neonazistów! Jeżeli nie będziemy ich potępiać to się rozmnożą i powtórzy się zło z drugiej wojny! Tak samo z niemoralnością! Zło trzeba potępiać, a nie je chwalić!

Problem polega na tym, że kiedyś ludzie również się zdradzali, poniżali i oszukiwali. Nie jesteśmy idealni, ale nie stawiaj znaku równości między większą ilością partnerów seksualnych i byciem po prostu podłym, zakłamanym człowiekiem.

Gość Koleżka
Do dobre dobre dobre Kiedyś, kiedy chodziłem do ogólniaka, powiedziałem to jednej dziewczynie! Pomimo wszystko chciała ze mną zdradzić swojego chłopaka! Nie mogłem się na to zgodzić! Olałem ją! I gdzie tu kobiety nie chcą prawików? A może mi nie wierzyła, nie wiem!

Gość dobre dobre dobre
koles nie uciekaj jeszcze. ilu kobietom powiedziales juz ze jestes prawik?

Gość dobre dobre dobre
koles w ogolniaku to malo kto nie jest prawik. ile masz lat teraz?