Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magnolcia

schudnięcie na antykonceptach?...:O

Polecane posty

Moja znajoma schudła na tabletkach (Yasminelle) prawie 6 kilogramów... Ale nie ma żadnyh innych "efektów ubocznych" ;)Czy miałyście podobne doświadczenia? Od razu zaznaczam, ze nie jestem napalona na chudnięcie po tabletkach, tylko tak pytam czy to wgl możliwe bo jutro idę do ginekologa akurat po wypisanie anty ;)

Gość Annika1988
może mniej żryj grubasie? ;)

uwielbiam "życzliwych i miłych" ludzi na kafe... I takich którzy uważnie czytają posty ;] nie jestem grubasem akurat więc pozdro ;) czy ktoś mi odpowie czy także schudł po anty? :)

Gość prof. dr hab. n. med. SNK
Przestań wpierrdalać opasły wielorybie to schudniesz🖐️

Gość sghgh
hej magnolcia ;) mojej koleżance wyrosła broda w nocy po tych tabletkach więc nie polecam

ludzie tutaj są beznadziejni :) Dzięki za jedną normalną odpowiedź ;)

Gość hgdfhjb
a co ona jadla ? tzn ile razy dziennie i czy slodycze itp. ja jestem od 3 mies na tych tabletkach ale nie widze rezultatów w postaci chudniecia:d za to o dwczoraj zaczelam diete i licze na to ze schudne:d

jadła normalnie wszystko tak jak wczesniej ;) Co do mojej wagi to waże 56/57 prz wzroście 166,5 także gruba nie jestem i nie musze wiecej chudnąć ;) ale zastanawia mnie po prostu jej doświadczenie z tabletkami

Gość Magnojcia
56 to mój obwód w łapie ;)

Gość odradzam angliee
podobno dziewczyny chudna na sylvie 20 ,ale nie az 6kg tylko ,tak 3-4,ale to zawsze cos. jak najbardziej jest to mozliwe.

Gość kljdsakdlkahdlkahs
ja przez jeden miesiąc stosowałam YAZ, drugi narayę... i schudłam 3 kg... i chyba dalej też chudnę... z tym, żę nie wiem czy to przez tabletki, bo leczę się też na niedoczynność i mam teraz odpowiednio wysoką dawkę tyroksyny i może dlatego... a jeżeli chodzi o jedzenie to nie zmianiałam nic...

Gość salianka
Stosowałam 3 różne (przez 8lat) - Cilest, Yaz i teraz jakieś na N (sorki,nie pamiętam nazwy-niedawno zmieniłam).Cały czas mam taką samą wagę.

Gość 6854214574
ja os 2 lat jem tabl przytylam po sindy, diane i cilest. po yasmin i yasminella(jem aktualnie) nie widze zadnych zmian . a chcialabym schudac