Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawa-tywa

SĄD OSTATECZNY - 21 MAJA GODZINA 18:00

Polecane posty

Gość febufrin
łeee, pewnie nic się nie wydarzy 21 maja ... jak zwykle :/ Tylko obiecują ten koniec świata a i tak zawsze mnie w ch*ja robią. Obiecanki cacanka ;(

21 maja Nie ma byc koniec swiata tylko Sąd ostateczny a koniec swiata 21 pazdzierniak dopiero

Gość febufrin
Więc jak ten sąd ostateczny ma wyglądać? coś się nam stanie czy nie ?

Gość CCC ...
od dzisiaj ide na calość. zaczęłam od rana. bylo rąbanko przez 3 godz. z drobnymi przerwami. jutro powtorka. az do zatracenia. ku.rwa jakie to przyjemne podsumowanie życia. oczywiście z kochankiem. a co. niech tam...

Gość febufrin
21 maja nic się nie stanie ale na swoje usprawiedliwienie Ci fanatycy , stwierdzą, że już się rozpoczął sąd tylko, ze my o niczym nie wiemy na razie bo bóg go sam we własnym zakresie przeprowadza "po cichu" lol

Gość ciach----ciach
sąd ostateczny tylko dla wierzących katolików. ja do niech nie należę :-D wiec mnie to nie rusza

Nie tylko dla katolików DLA WSZYSTKICH CHRZEŚCIJAN bo ten co to zapowiedzial tez nie jest katolikiem WIEC NIE MA UCIECZKI!! ba! nawet nie tylko dla chrzescijan WSZYSCY BĘDĄ SĄDZENI: CHRZESCIJANIE, BUDDYSCI, MUZULMANIE, ZYDZI, ATEISCI! WSZYSCY !!

Gość dfhgbhbgfdhbfhbg
No kur... mać :O Jak zwykle ktoś mi zepsuje urodziny :O! Panie boże ja prosze tak conajmniej 48 h pozniej bo 21 o 18:00 wlasnie impreze zaczynamy :O z gory dzieki :classic_cool:

Gość olabogaaaaaaaa
muzeumianka - ubierz lepiej jakieś kalosze,żebyś w razie czego mogła spierdalać,bo w szpilkach to tak nie zbytnio :classic_cool:🖐️

o oo fajnie, ze to już w maju, nie będę musiała kończyć pracy mgr :P