Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna2022

wszystkie Moje znajome zachodza w ciaze!

Polecane posty

Gość Justyna2022

Witam. Hmm kurde wiecie co jestem za granica obecnie, pracuje mieszkam z narzeczonym. No i wiecie te wszystkie portale jak NK, czy Facebook czy nawet GG. Za każdym razem kiedy wejdę na któraś stronę to widzę ze co chwile moja znajoma zachodzi w ciąże, jedne już maja drugie wstawiają zdjęcia USG i tak na zmianę teraz Moja koleżanka ma opis ' już po ślubie mąż w pracy a dzidzia zaczyna kopać synek rośnie' :| Maja po 20 lat są w Moim wieku.. i wiecie co zaczynam im zazdrośnic tego ze będą mieli dzidzie;/ bo wszystkie będę mięć tylko Ja ostatnia. Ale z drugiej strony One wpadły a My chcemy mieć dziecko planowane przede wszystkim mieć mieszkanie i stalą prace. Teraz jedziemy do Polski w Lipcu będziemy duzi zwiedzać nad domki jechać,opalać, się być po prostu razem. a Tak jak bym była w ciąży nie mogłam bym nawet piwa wypici tylko dom i dom :| i jestem strasznie pokręcona raz chce dziecko raz nie :| ale pisząc to poważnie wam mówię ze każda z Moim znajomych ma dziecko.. Moja koleżanka 20 lat ma a już 2wójke................... a wy co o tym myślicie ?? tez tak macie ??? :)

Gość pot
mysle,że pojebana jestes

Nie patrz na kolezanki,bedziesz gotowa to bedzie i dzidzia:) my mamy tak samo:)

Gość Justyna2022
pot- Niby czemu Pojebana??? Ty za to SPOCONY pot.

Gość tania jania
myślę, że one po prostu wpadły a potem szczycą się na portalach, jakby osiągnęli nie wiadomo jaki sukces...mi ich żal bo jako 20 letnie kobiety wchodzą w bety i pieluchy, zamiast cieszyć się niezależnością i wolnością, w dzisiejszych czasach 20 lat to zdecydowanie za wcześnie na dzieci

Gość Justyna2022
Weronika tez tak uważam. ale patrząc na te USG opisy czy zdjęcia maluchów to aż się chce.

Gość pot
pot nie spocony skrót do czekos innego a tak wogóle to pojebana jestes na maksa

Gość jak idziesz
masz dopiero 20 lat, jeszcze przyjdzie czas na dzieci :) ja zaszłam w ciążę jak miałam 24 lata i powiem Ci, że to i tak wcześniej niż planowałam :)

Gość ja rozumiem pisanie z dużej
litery o kimś.. Ale pisanie o sobie Moje, Ja z dużej litery bardzo mnie zaskoczyło :)

Gość Justyna2022
tania jania- no właśnie w tym rzecz polega co innego gdyby miały mieszkanie i stałego partnera a tutaj to powolne z nich same samotne matki.

Gość Justyna2022
ja rozumiem pisanie z dużej - Okej przepraszam za pisownie i błędy.

Gość vanessakopulska
moje koleżanki w wieku 20 lat studiowały, podróżowały i dobrze się bawiły a dzieci miałyśmy po 30tce, kiedy każda osiągnęła jakiś status materialny i samodzielność, ja współczuję twoim koleżankom i nie rozumiem twoich obaw, że będziesz ostatnia, każdy głupi potrafi spłodzić dziecko, nie każdy natomiast umie zapewnić mu godne życie oraz otoczyć opieką dojrzałą, zdrową emocjonalnie itd

Gość Justyna2022
pot- jesli przeszedles/szlas mnie tu obrazac to obrazaj :) mam to dupie takich ludzi tutaj jak TY

jestes mloda, naciesz sie zyciem i wolnoscia...na dziecko masz jeszcze czas, leprza starsza mama i szczesliwa niz mloda sflustrowana ...moje dziecko nigdy nie bylo dla mnie problemem ale zawsze jest to radykalna zmiana w zyciu i trzeba bys tego swiadomym...nie chodzi o picie piwka w ciazy ale o odpowiedzialnosc za istote ktora zalezy od ciebie w 100 %...

Gość dhweihdwi
Z drugiej strony Tylko one odchowaja, dzieci beda juz w szkolach i przedszkolach, one znajda dobra prace, a Ty zrezygnujesz z pracy i wpdniesz w pieluchy. One wysla dzieci na kolonie i poja z mezami gdzies tam, a Twoje dziecko bedzie za male.

Gość ansastazjaa
Nie patrz na te wszystkie kolezanki tez mam takie co szyca sie na portalach swoimi dzieciakami i pisza kazda minute z ich zycia, tu zabek wyszedl tu powiedziala MAMA. Baw sie zwiedzaj z chlopakiem a zobaczyc zalozyc nie bedziesz, przyjdzie czas ze zajdziesz.

Gość Justyna2022
No tak wiem ze mam duzo czasu. Jestem odpowiedzialna gdybym miala zajsc to bym juz zaszla 3 lata temu. Ale z drugiej strony patrzac na te maluchy to az chce sie miec dziecko. Jak jestem co roku w Polsce to tylko slysze z ust' a Ty kiedy zajdziesz w ciaze' itd

Gość docenswojeszczesciekretynko
jestes idiotka nie wiesz ze bachory to sam syf!!!!

Gość otiprawda
W jakim srodowisku ty sie obracach? Zadna z moich 20letnich kolezanek nawet nie myslala o dziecku. Ja jestem juz teraz starsza i tez mi to nie w glowie, wole studiowac, pracowac i podrozowac. A na dzieci przyjdzie jeszcze czas. Ale rob co chcesz, twoje zycie.

Gość Justyna2022
syf? nie sadze. Nie chce miec teraz moze za rok 2. Tylko chodzi mi o to ze te kolezanki z którymi sie bawilam kiedys na podwórku maja juz dzieci:/

Patrz tylko na siebie i swoje potrzeby, a nie kieruj sie presja kolezanek! Zauwazylam, ze dziewczyny okolo 21 roku zycia napada jakas taka dziwna chec posiadanie dzieci i wiele z nich zachodzi w ciaze. Jedna wpadaja, inne planuja. Ale po jakichs 2,3 latach takowa chec przechodzi i jesli sie nie dorobilas dziecka wtedy to prawdopodobnie poczekasz do 30-stki. I w tym nic zlego nie ma. Moja bratowa ma 30 lat i jest po raz pierwszy w ciazy, nasz kolezanka ma 35 i tez dopiero teraz zaszla. Ja tez tak mialam, ze jak zaczynalam studia to chcialam miec dziecko i planowalam, ze na 3 roku juz sie bede starac. Teraz mam egzaminy koncowe i jakos o dziecku juz nawet myslec mi sie nie chce i wystarcza mi fakt, ze niedlugo bede ciocia. Wez, sie dziewczyno, wyszalej, pobaw, na wakacje pojezdzij zanim sie wpakujesz w pieluchy. Bo, moim zdaniem, jak sobie kobieta zrobi dziecko za wczesnie to potem ja dopada chec wyszumienia sie. A jak przez powiedzmy 10 lat (od 20 do 30 roku zycia) bedziesz sie beztrosko bawic, ksztalcic, pracowac, uzywac zycia itp. to przyjdzie taki czas, ze powiesz dosc i wtedy bedziesz miala ochote na sidzenie w domu i bawienie dzieci.

Gość Justyna2022
Izzy1987 - normalna dziewczyna która zrozumiała mnie pod każdym względem. DZIĘKUJE.

Twoje kolezanki sa glupie. Co to za osiagniecie? Zeby w wieku 20 lat decydowac sie na dziecko to trzeba miec cos z glowka, albo raczej nic innego do roboty i waskie horyzonty. Jak masz dziecko to juz sobie nie pohulasz. Zapomnij o wyjazdach, wakacjach we dwoje , piwku i wyjsciach do nocnych klubow. Ja urodzilam w wieku 30 lat i to perfekcyjny czas. Bawilam sie swietnie i w wieku 20 lat nawet przez mysl mi nie przeszlo posiadanie meza, dzieci. Te mlode dziewuszki nie wiedza w co sie pakuja :/