Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawaas

pierwszy orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość agawaas

kobietki powiedzcie mi jak sie g przechodzi, tzn ja zawsze mialam orgazm lechtaczkowy, a kiedys czulam ze jestem blisko pochwowego, tylko musialam przerwac bo czulam ze chce mi sie siusiu i ze sie poprostu zsikam, ale gdy przerwalam to , to wcale siusiu mi sie nie chcialo. nie wiem to tak ma byc??

to się zaczynał orgazm pochwowy, niepotrzebnie przewiałaś bo byś przeżyła kobiecy wytrysk ;]

Gość agawaas
dzieki na odpowiedz :) tylko wlasnie sie jakos balam ze cos bedzie nie tak :P

Gość grhaszka
trzeba było kontynuować nie ssikałabyś sie nie bój się ;)

Gość 456546
to w takim razie jak ja się seksze ze swoją i jej w pewnym momencie leci z pochwy śluz tak masakrycznie ze mi aż zciekna po jajkach to to już jest pochwowy orgazm ?? raz miała jakieś drgawki po tym.

Gość :(.......
ja też nigdy nie mogę długo, bo po jakimś czasie mi nie przyjemnie i czuje, że się zsikam...

też się chętnie dowiem jak to jest gdy ma się orgazm pochwowy:)

Gość 456546
hmm no ta moja jak jej juz tak zaczyna cieknąc to po jakimś czasie też przerywa ...w takim razie muszę ją przycisnąć mocniej next time ..na siłę trochę i odleci :)

żadna nie chce się opowiedzieć??

To moze sie wydac tobie obrzydliwe ale nie buj sie nie przerywaj bo po pierwsze pomysli ze robi cos zle i sie zalamie biedny po drugie to co moglas przezyc to damski wytrysk i nie jezyjiem wcale obrzydliwy wiedszosc facetow takie cos uwielbia i ich nie brzydzi daj mu robic swoje i zobaczysz ze bedzie zaj***sce nie przejmuj sie bo sie psychicznie zblokujesz

To moze sie wydac tobie obrzydliwe ale nie buj sie nie przerywaj bo po pierwsze pomysli ze robi cos zle i sie zalamie biedny po drugie to co moglas przezyc to damski wytrysk i nie jezyjiem wcale obrzydliwy wiedszosc facetow takie cos uwielbia i ich nie brzydzi daj mu robic swoje i zobaczysz ze bedzie zaj***sce nie przejmuj sie bo sie psychicznie zblokujesz

Gość Perw z doopą w dobrej formie
"ale nie buj sie" buju, buju, buju 😴

ale po tym " wytrysku" dojdę czy jak bo nie bardzo rozumiem????

Gość a moj byly facet
wlasnie przerywal bo sie brzydzil damskim wytryskiem :-O od tej pory mam kompleksy i sie boje nowego zwiazku , ze jeszcze raz mi ktos to powie. musze powiedziec,ze nie wiem czemu ten byly sie brzydzil bo w koncu nigdy nie dal mi dojsc :-( to skad ma wiedziec ze by go moj orgazm obrzydil?nie rozumiem tego...od tej pory mam blokade seksualna :-(

Oj spadaj;-) dyslektyk jestem Ooojjj dojdziesz dojdziesz i to jak:-D

Gość :(......
coś nie chce mi się w to wierzyć...

Jakis nienormalny ten twoj byly ja bym cie blagal zebys doszla:-D i to po pare razy Sluchaj jest pelno facetow ktozy to lubia i pelno co nie lubia akurat mias pecha trafic na tego co nie lubi

a moj byly facet Dupa nie facet. Może damskie wytryski nie są powszechnym zjawiskiem, ale przecież faceci wszyscy tryskają, do tego chcą wam tryskać na twarz i do ust i wy macie się nie brzydzić? Ja bym chciał żeby moja tak miała... Olej to i nie myśl o tym czy następnego to obrzydzi.

Moze inaczej sama robilas a jak tak czy doszlas

to było pytanie do mnie czy do koleżanki bo straciłam rachubę:P

Gość a moj byly facet
no wlasnie jak piszesz: widocznie jest pelno ktorzy tego nie lubia. i chcialabym sie dowiedziec dlaczego? mozecie mi podpowiedziec co moze byc obrzydliwego w tym? mama nadzieje ze nie trafi mi sie juz taki facet bo ja nie mam problemow z orgazmem pochwowym i to nawet wielokrotnym. przez bylego czuje sie nie normalna. :-(

Gość a moj byly facet
mam* nadzieje--mialo byc

sama owszem i dochodziłam.... ale oczywiście to był orgazm łechtaczkowy... nigdy nie dochodziłam, gdy był we mnie... z resztą on tak szybko dochodzi, że ja nawet nie mam czasu się rozgrzać:(

Nie czuj sie nienormalna jak bys mi tak wytrysnela to bym cie prosil na kolanach o jescze

Gość o mój boże
a ja nigdy nie miałam pochwowego ale byłam święcie przekonana że w niczym się nie różni od łechtaczkowego :D

Gość a moj byly facet
elloo i rus - dzieki czuje sie lepiej :-)