Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlew

Klub Wieloryba :-)

Polecane posty

Mamusie z forum o Eskulapie-zapraszam- Marlew

Koka odezwij się do mnie czekam :-( mam pytanie o pępuszek

Cześć dziewczynki mam nadzieje że mogę dołączyć bo trochę kwas się zrobił na tamtym forum :) Marlew a co się dzieje z pępuszkiem bo ja tez miałam problem ale teraz jest OK.

Dzięki dziewczyny że przyszłyście jaka ulga mój mały się teraz obudził to może nie dam rady odpisywać od razu ale takie jakby żółte mam wrażenie że ten pępuszek jest obklejony tym zasychającym płynem niby nie ma żadnego zaczerwienienia ale taki dziwny zapach z niego czuję i już sama nie wiem kikutek jest prawidłowy obklejony jest tylko ten fragment przy skórze Katka witaj cieszę się że też przyszłaś :-)

Gość aqi24
witam :)Mój synek miał też pępuszek o dziwnym zapachu,kiedy przyszła położna to powiedziała że nic sie nie dzieje i żeby dokładniej go osuszać.odpadł niedługo potem :)Położna środowiskowa to fajna sprawa,moja zostawiła mi nr.telefonu i mogłam dzwonić kiedy potrzebowałam. I dzwoniłam :)

Do posta powyżej ja się do Ciebie tak nie zwracam to co ja nie mogę powiedzieć że coś mi się nie podoba ktoś może a ja nie ja Cię tu nie zapraszałam jak chcesz sobie wyzywać osoby od wariatek to idź sobie gdzie indziej. Grzecznie napisałam że wg mnie nie było to zbyt miłe tym bardziej że Koka wcześniej pisała o swoich kłopotach więc żal mi się zrobiło dziewczyny. Możesz mnie wyzywać mam to gdzieś na Twej obecności mi tu nie zależy i moja sprawa co sobie bedziemy tu pisać a takie wpisy jak Twój będę ignorować po prostu idź wymądrzaj się gdzie indziej

Gość tgegeg
Weszłam tu z ciekawości bo znam klub dla dzieci o takiej nazwie jak w tytule i sądziłam że o to chodzi. I miałam zniknąć bo topik nie dla mnie, gdy przeczytałam idiotyczny, bo kompletnie nie na temat wpis Muffinki. To zwykłe wpierdzielanie się i bełkot bez sensu bo kompletnie nie związany tematycznie z topikiem. Po co więc mieszać? Post Muffinki zgłosilam więc od razu do moderacji, bo jest bezsensowny i obraźliwy. Mam nadzieję że moderator to sprzątnie.

hey:) jak widac te najbardziej upierdliwe tez sie pojawiły a przecież zostawiłysmy im to forum....jakis dramat... a z czym psikasz pepek???

Marlew a czyścisz ten pępuszek bo ja 3 razy spirytusem i jeszcze dodatkowo psikam octaniseptem i osuszam patyczkiem i też mi taka żółta wydzielina zostaje na patyczku. Ale już widzę od że od góry zaczyna się odklejać od skóry. Mi też na początku się trochę zaczynał babrać ten pępek ale juz teraz jest w porządku. Mam nadzieje że niedługo odpadnie i nie będzie się trzymać tak jak u córki 5 tygodni. Wiem tylko że jak pępek dziwnie pachnie zgnilizną to nie jest to dobrze tak przynajmniej słyszłam. Jak zwykle znajdzie się jakaś przykra istota która nieproszona wpiep...a się w nie swoje sprawy.

ja pierdolę - kolejna cipa się nawet na to forum wjebała i robi burdel !!!! brak mi już zupełnie słów !!!!! marlew wychodzi na to że miałam rację z tym gg --tylko tam sobie spokojnie porozmawiamy bez tych idiotek co poniektórych .....bo już mnie naprawdę szlag trafia !!!!! skombinuj sobie to gg marlew ja cię proszę - bo nie będę się na takich forach więcej denerwowała a mojej córze jakaś tam żółta substancja też siępo ok 2 tyg sączyła ...i pachniało tak sobie ...ale to nic takiego własnie nie było.....po tygodniu od tego pępuszek odpadł ;-) tzn kikutek ;-) więc myślę że może u ciebie też tak będzie ;-) trzymaj się

Gość kicaka
marlew, razem z koką rozpieprzyłaś fajny temat i wielce urażona zakładasz nowy. Potrafisz się tylko użalać nad sobą- jaka to ty jesteś biedna i ukrzywdzona. Dobrze, że założyłaś "swój" temat, bo przynajmniej się normalniej zrobi na poprzednim.

a ty kicaka rozpierdalasz również wszystko ....bo zostawiłyśmy wam tamto wasze durne forum ...to tu nam się wpierdalacie !!! i krytykujecie wielce - a lepsze nie jesteście bynajmniej ...ale ok ..na takie jak wy również są sposoby -pogadam sobie z dziewczynami poza forum ..a te fora se wezcie i się nimi nażryjcie !!!

Cześć dziewczyny. Zajrzałam na to forum po przeczytaniu postu muffinki i reakcji koki na poprzednim...i widze ze tu juz na pierwszej stronie sa powazne ataki na Was...i pewnie jeszcze bedą...moze załozcie jeszcze raz forum, ale nie upubliczniajcie linka..tylko porozsylajcie go sobie przez gg lub e-mailem. Bo nie dadza Wam spokoju;-( trzymajcie się!

dzięki lulu chciałabym tak zrobić ..ale marle narazie nie ma dostępu do gg....a maila raczej jej na tym forum nie podam z wiadomych powodów ...żeby mi na niego potem co poniektóre bzdur nie wypisywały ;-( ...więc narazie kombinujemy jak się poza forum porozumieć ..ale spokojnie uda się ;-)

Marlew znikłaś tak nagle a tu widze link na forum tutaj. Pozdrowionka i spokojnego wychowania maluszka.

mojej odpadł pępuszek dokładnie dziś w nocy, czyli 2 tyg po narodzinach.

Powodzenia;-) nie wiem czy jest taka mozliwosc, ale moze mozna zalozyc forum z wlasnym haslem...wtedy bedziecie mogly pisac o wszystkich sprawach.

Ja już w ogóle nie będę pisała nawet trochę żałuję teraz że w ogóle zaczęłam tyle czasu pisałam i starałam się pocieszyć i pomóc każdemu a teraz co mam się ukrywać bo napisałam żeby się nie obrażać wzajemnie tyle czasu było dobrze a teraz jestem ta najgorsza tak wariatka i nie wiadomo kto ale wcześniej było dobrze tak? KATKA używam Octeniseptu spirytusu nie używałam bo mówili żeby nie no to się stosowałam. A ten zapach to nie jest jakiś straszny ale wcześniej go nie było. Katka jeśli chcesz i możesz to podaj też nr gg albo maila no chyba że też uważasz że jestem wariatką

O Atena;-) Gratuluje córeczki! zastanawiałam się co u Ciebie i jak wrazenia po porodzie;-) to dzieki Tobie trafiłam na forum o Eskulapie;-)

marlew przestań - nie jesteś wariatką .... i mam nadzięję że udam na się na tym gg pogadać kiedyś samym ;-) masz mój numer ;-) a katka też tak nie uważa - jest wporządku ;-)

Gość K@mila
Witam Wszystkie . Nie wiem co się stało na tamtym forum bo strony tak szybko szły do przodu, że nie nadążałam z czytaniem ale nie rozumiem po co ktoś się wpierdziela tu z krytyką. Czekoladowa Muffinka i kicaka jesteście dla mnie płytsze niż kałuża !!!

Marlew dla mnie wariatką na pewno nie jesteś. A z tym pępkiem to ja miałam to samo też kazali tylko octanisepetem robić i też się zaczął dziwny robić. Dlatego zaczełam przemywać go spirytusem. Mój nr gg 4549148

Gość K@mila
Ale ten czas leci, pamiętam koka jak zaczynałam czytać tamto forum to pisałaś, że Twoja córcia ma 3 miesiące a teraz patrze, że już 7 :) Co do pępuszka to ja przemywałam kilka razy dziennie spirytusem 70% albo płatkami LEKO i nie moczyłam przy kąpieli i odpadł po tygodniu.

marlew kochana zostań. Kto sądzi o Tobie źle ma nierówno pod sufitem. Tyle w tej sprawie, Poród miałam szybki 2h i 15 min na wyspiańskiego. Tak wiec bez znieczulenia tez można szybko, ale ale ale dostałam TURBO OXY.... pozdrawiam was kochane i do jutra.

Gość K@mila
a najlepiej to nasikac na ten pępuszek-mój mązsika i jest ok słyszałam ze mozna tez troche kupą przecierac, słyszałyscie tez?

Tej wypowiedzi powyżej nie napisałam ja myślę tej wypowiedzi K@mili też Ktoś bardzo nas nienawidzi ciekawe za co że nie możemy nawet same ze sobą pisać. K@mila jak masz to podaj też nr gg bo pod Ciebie też chyba ktoś się podszywa. A jeśli ktoś mnie zna to wie że ja obraźliwych słów nie używam pisząc do kogoś