Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskoooka

Nad-Wrażliwe OCZY

Polecane posty

Gość niebieskoooka

Doradźcie mi co zrobic?? Moje oczy sa caly czas lekko zaczerwienione, łzawią bardzo często, drażni mnie ostre światło (słońce, połączenie jarzeniówek ze światłem dziennym, dużo oświetlenia w centrach handlowych). Są bardzo wrażliwe na różne bodźce zewnętrzne (wiatr, słońce). Mam też silną alergię na kurz i pyłki, i każde zetknięcie się z tem powoduje pieczenie i łzawienie oczu. Ale to nie jest najgorsze, bo do alergii jestem przyzwyczajona, ale ta wrażliwość na światło.. Czy jest na to jakaś rada? Na nadwrażliwość moich oczu, bo juz naprawde nie czuje się z ty dobrze... Niektórzy mówią, ze moje oczy wygladaja jakbym byla wiecznie pijana lub na kacu:D smieszne i tragiczne:)

Gość krejzi132132
Może kup sobie jakies krople do oczu np.visine czy cos, w aptece na pewno ;pomoga doradzic, albo sztuczne lzy- swietnie nawilzaja oczy, nie czujesz po nicz zmeczenia, sama uzywam, efekt rewelacyjny. Tyle ze moje oczy nie sa zaczerwienione.. Ale wyprobuj!:)

Gość polaa myy
Polecam krople Refresh.Też mam wrażliwe oczy,może nie w takim stopniu jak Ty ale często miewałam zapalenie spojówek,zwykle wiosną-alergia.Ale te krople są dobre,zakraplam je sobie kilka razy dziennie,polecił mi je okulista.często noszę soczewki i po całym dniu,gdy je zdejme mam zaczerwienione lekkko białka albo po zmywaniu makijażu-kilka kropel i jest w porządku.Pozdrawiam.

Gość gość
Mnie bardzo pomaga na wrażliwe oczy niebieski starazolin. To krople nawilżające, tzw. sztuczne łzy. Łagodzą podrażnienia i wrażliwość