Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabrał cały majątek

Mój przyjaciel dostał cały dorobek swojego ojca!!! Ma problem z siostrą?

Polecane posty

Gość zabrał cały majątek

Mój przyjaciel dostał cały majątek(dwa dom, oraz mieszkanie i firmę) swojego ojca. Jego siostra ma pretensje do niego że zabrał wszystko i do swojego ojca że tak ją potraktował. Ostatnio powiedział mi w sekrecie że marzy o dziecku a nie może go miec. Jego siostra jest matką i spytał jej wprost czy nie zrzekła by się praw rodzicielskich a on by go przysposobił. Ona uderzyła go w twarz, co powinnam mu poradzic?

Gość wreeszr
nie z siostra a ze sobą. tyle dzieci jest w domach dziecka a on oczekuje ze siostra która nic nie odziedziczyła po rodzicach, zrzeknie sie dla niego swojego dziecka?! jest smieszny z reszta dzieciczenie i rodzicielstwo nie ma tu nic do rzeczy! niech znajdzie sobie bezpłodną kobietę i razem zaadoptują małe dziecko...

Gość wreeszr
dziedziczenie*

Gość zabrał cały majątek
Po 1,ojciec mojego przyjaciela przepisał mu już majątek za życia. A Po 2, on bardzo lubi siostrzeńca, sam nie może miec dzieci, więc uznał że skoro siostry nie stac na utrzymanie dziecka to on je weźmie i wychowa.

Gość malinowy soczek
ale masz kobieto wyobraznie:) 0/10

Gość zabrał cały majątek
To niestety nie jest wyobraźnia. Ale ona zawsze przychodzi do brata jak są jej potrzebne pieniądze, on jej bez gadania daje kase. A dla dziecka ona nie była zbyt dobrą matką, nie raz się na nie wydarła. ps. Ja jestem kobietą i nie chce miec dzieci, po prostu niektóre kobiety nienadają się na matke, i siostra mojego kumpla zalicza się do takich kobiet. Przynajmniej on tak twierdzi.

Gość wieczorynka już
się skończyła a zatem dziciatko pora już iść się wykąpać i spać!!! Że też rodzice nie pilnują dostępu do internetu...

jak chce zadbać o siostrzeńca, to niech kasę siostrze odpali, a nie dziecko jej zabiera!! a adoptować może takie, które rodziców nie ma lub się nim nie zajmują.

Zamiast wspierac siostrę w trudnościach, to on chce jej odebrać jej największy skarb i szczęście :O :O:O