Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela_____

Mój 5-cio miesięczny synek..

Polecane posty

Gość Ela_____

Cześć Wszystkim Mam pytanie,szczególnie do mam 5-miesięcznych dzieciaczków.. Mianowicie,mój synek skończył pięć mc i jak leży na pleckach to obraca się na bok i odchyla główkę do tyłu.. Słyszałam o jakimś nieprawidłowym napięciu mięśniowym. Ale dzieci z takim napięciem podobno cały czas mają podkurczone nóżki i zaciśnięte piąstki. Mój synek tak nie ma. Wyciąga też rączki do zabawek. Czy Wasze pociechy też tak robią?

Gość o matkooooo
to normalne. moj synek ma 5 i pol m-ca i tez ciagle sie obraca i przy tym odchyla glowe do tylu

Gość Ela_____
Dla mnie to trochę dziwne bo moja córka tak nie robiła. Niby wiem,że każde dziecko jest inne ale chciałam się dopytać czy rzadko które dziecko tak robi czy raczej większość. Dzięki

Gość Ania23L
Mój synek też tak robił poprostu łatwiej mu tak było obrócić sie na boczek czy na brzuszek

Gość o matkooooo
moja coreczka tez tak nie robila bp byla ogolnie maloruchliwa w tym wieku a synek to caly czas sie wierci:)

Gość Ela____
Jejuuu Wielkie Dzięki! ufff... Z tym,że mały tak bardzo odchyla się do tyłu. Robi chyba tzw. Mostek...

Gość o matkooooo
moj tez, jakby tylem glowy dotykal plecow i pochylony w łuk. nie martw sie

Gość Ela____
Dzięki, dzięki , dzięki , dzięki 🌻 🌻

Gość lelela
Moja córka też tak zaczęła robić gdy skończyła 5 miesięcy, naczytałam się o nieprawidłowym napięciu i byłam juz pewna, że to to. spytałam pediatrę, a on mi na to, że to normalne, że ona w ten sposób próbuje siadać, chce zmienić pozycję, wydawało mi się to nieracjonalne, ale chyba faktycznie tak jest, bo teraz ma już 7 miesięcy i prawie jej się to nie zdarza i zaczęła już nawet trochę sama siedzieć bez podparcia. pilnuję tylko, żeby nic ciekawego nie działo się za jej pleckami bo wtedy od razu robi mostek