Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepotrzebnie chciałem więcej

Chciałem więcej, a miałem wszystko

Polecane posty

Sam sobie jestem winien ;( Kocham ją, byliśmy tylko kolegami, chociaż osoby z boku mogły o nas myśleć że jesteśmy parą. Codziennie się widywaliśmy, multum wiadomości sms, gg. Ja kilka razy próbowałem coś więcej, ale nie chciała. Ostatnim razem powiedziałem, że jeżeli nie chce ze mną być, to koniec z naszą znajomością. Tylko teraz, z perspektywy kilku tygodni uważam, że wtedy, nawet jako jej "kolega" byłem szczęśliwy... Właściwie zachowywaliśmy się jak para, tylko bez kontaktów fizycznych. A jakoś nie specjalnie zależy mi na seksie. Chciałbym teraz jakoś to naprawić, ale ona nie odpowiada na żadną moją wiadomość, nie odbiera telefonów..

Gość były prowadzone badania i
Głupku. Próbuj. Bo jak się poddasz, to będzie do kitu.

Nie mam pojęcia co robic :/

dostałeś kopa , to teraz weź się w garść i zapomnij...daj sobie na luz z tą panienką

Gość Franka Maj
jesli nie odbiera telefonu, to jedz pod jej dom/prace/szkołe...

nigdzie nie jedź i się z nią nie spotykaj - jak masz jaja :D

Gość judytkaa11
brakuje ci jej, to normalne skoro ja kochasz. ale pomysl, czy nie lepiej przeczekac ten bol i moze w tym czasie poznasz kogos nowego, zakochasz sie. nie znasz dnia ani godziny to pewne. czy wolisz latac za nia jak glupek, ona wie co do niej czujesz, pomysl ze ona moze sie zakochac..w jakims facecie, stworza parę i co wtedy zrobisz? bedziesz dalej udawal ze ci wystarcza przyjazn? wyibrazasz sobie ten bol widzac ich razem (a skoro miedzy wami jest przyjazn to beda kontakty jesli sobie ktores z was znajdzie partnera). bedziesz sie usmiechal glupio i przygladal jak sie mizdza do siebie. oszczedz sobie tego chlopaku lepiej z nia pogadaj, wyznaj co czujesz i powiedz ze jesli ona przemysli swoje uczucia i widzi was razem to zeby sie odezwala wowczas.

Nigdzie nie zamierzam jechać. Chciałbym tylko porozmawiać. Ale nawet nie wiem co chcę jej powiedzieć... Chciałbym mieć szansę na nią poczekać :O

Gość naprawde miałeś wszystko?
widocznie nie skoro chciałeś "coś" :) więcej

Odcięła się może od ciebie, żebyś miał szansę się odkochać? Mnie by brakowało przyjaciela, nawet, gdyby nic z miłości nie wyszło. Więc rozumiem.

Byłem szczęśliwy, chciałem bardziej. To mnie zgubiło :(

Nigdy nie wolno żałować, że chciało się więcej. Po to jesteśmy by się rozwijać. Tylko pierwotniaki cały czas są takie same my nie.A że się ie udało to tak bywa. Ogarnij się i idź dalej przed siebie. Silniejszy. Pamiętaj. Kazda porażkę zamieniaj w pozytywną energię.

Gość dsad
czlowieku dobrze zrobiles.. jak ty sobie to wyobrazales? cale zycie z kolezanka ktorej nawet nie poruchasz?? daj spokoj..

Widać tylko ja jestem taka głupia. Kocham tak, że nie przeszkadzałoby mi, że ma inną. Bylebym mogła z nim pogadać, pośmiać się, popatrzeć na niego... Wiem, jestem żałosna. Nic na to nie poradzę. Kocham i basta.

Gość biedroneczka ,,,
no wlasnie nawet nie wiesz co chcesz powiedziec

To wszystko dzieje się jeszcze w bardzo złym czasie dla mnie... Powinienem pisać pracę dyplomową, a za cholerę nie potrafię się zmusić :/

"nawet nie poruchasz" Napisałem, że nie specjalnie zależy mi na tym...

były prowadzone badania i Chyba podobnie postrzegamy miłość :O

I chyba obiekty tak samo zareagowały. Bo on się odciął. Wcześniej rozmawiać mogliśmy o wszystkim i o niczym, a teraz nie odzywa się w ogóle, mimo że próbowałam całkiem zwyczajnie, po koleżeńsku zagadać :( Ciągle tylko płaczę i płaczę. Przegrałam życie. I to nie z własnej winy. Idiotka.

Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak szczęśliwi są ludzie których miłość jest odwzajemniona. Może nam się to kiedyś uda...

hmmm możesz próbować ale jeżeli ona nie chciała ...to twoje próby pójdą na marne porozmawiaj z nią szczerze i będziesz wiedział na czym stoisz

Nie widzę życia poza nią :(

A ja ciągle gdzieś tam mam w duszy w głowie w sercu to ścierwo zwane nadzieją... Że on jednak kiedyś zmieni zdanie. Boże jak bardzo go kocham, do bólu.

Tez to mam. Dwa dni temu śniło mi się, że napisała mi sms o treści: KCB, co w śnie odczytałem jako: kocham Cię bardzo. Czemu takie rzeczy zdarzają się tylko w snach?

Mnie się ostatnio śnił, kiedy byliśmy na wspólnym wyjeździe. Śniło mi się, że się przytulamy :) Mam tylko nadzieję, że nie gadałam przez sen :D Nieważne zresztą... Nie powiedział mi wprost, że mnie nie chce, ale wspólnej naszej znajomej - że nie chce ze mną być. Ok, rozumiem, nie wymagam, żeby się we mnie zakochiwał. Ale dlaczego całkiem zerwał kontakt, bez ostrzeżenia? Ech :O

Gość cdgkkmnbh
a może to proroczy byl sen

odezwałaby się, nie raz próbowałem się z nią skontaktować, dzisiaj też próbowałem. Na marne.

Gdyby był proroczy, chyba nikt nie umiałby mnie zadołować, taka byłabym szczęśliwa. Ale ścierwa mam bardzo malutko, więc chyba nie wierzę :(

Gość wykasowac bo obraza ją
23;49 odezwij sie do niej, facetem jestes. Bo sobie pomysli, ze nie zalezy ci na niej.

Gość cdgkkmnbh
a jak ma na imie?