Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawska...1

seks przedmałżeński

Polecane posty

Ten człowiek przyjmie każda moją decyzję , ale nie chciałabym ,żeby w razie czego był rozczarowany.

Tylko czy tak postępując jestem uczciwa ? On szanuje moje zdanie , ale potem może się okazac,że nie spełniam jego oczekiwań .

Gość dodododod-3
rozczarowany ? czym ? tym,że jesteś "słaba " w łóżku? czy może tym ,że masz zerowe libido ,żadnych potrzeb? bo to zasadnicza róznica

Gość dodododod-3
ale on chyba zdaje sobie z tego sprawę ,że nie będziesz od razu taka superowa ? poza tym kobiety mają trochę łatwiej z tym niż faceci, lepiej pomyśl czy on nie jest 2 minutowcem ;) ps. czemu chcesz czekać ?

Kiedyś podjęłam taką decyzję , bo chcę to zrobić tylko z moim mężem .Nie chciałabym go porównywać z innymi .

Gość dodododod-3
i nie męczysz się w takim układzie?

Gość cOOOle
a datę ślubu już macie ?

Gość cOOOle
ja rozumiem ,że kobiecie może coś odbic , to normalne, ale że facet tyle nie rucha ? żeby nie wyszło ,że jakiś as

cOOOle, dlaczego uważasz ze kobiecie ,która podejmuje taka decyzje musi cos odbic ? Nie bierzesz pod uwage tego ,ze jak facet kocha i mu zalezy to przetrzyma wszystko.

Gość fuksja...
moim skromnym zdaniem to pytanie w temacie wogole nie pasuje do osoby trzydziestoparololetniej...wiec - albo to jest prowo, -lub chcesz sie pochwalic swoja decyzja i oczekujesz ze to wywola sensacje - albo nosisz sie z porzuceniem swojej decyzji tylko potrzebujesz by ktoś cie w tym uwiedzil wszytkie trzy powody sa dziecinne i swiadcza o twojej niedojrzałości

Gość szału_ni_ma
Pytanie jest jeszcze, że czy autorka postu nie ma nic przeciwko temu, że jej partner się masturbuje. Bo to, że to robi jest pewne jak w banku, nie mogąc uprawiać seksu. A sądzę, że autorka raczej nie pochwaliłaby takiej działalności. Ogólnie procentowo daje małe szanse w powodzenie tego związku, a raczej w powodzenie późniejszego ewentualnego małżeństwa.

Zadałam to pytanie, bo pewna osoba powiedziała ,że w ten sposób postępuję nieuczciwie wobec mężczyzny, z którym jestem. Chcę poznać zdanie innych osób , czy też tak uważają. Ps,żaden podany przed Ciebie powód nie jest trafiony ;)

Gość zenek34234632
Ważne jest libido, bo jeżeli jeden ma dużo większe od drugiego to będzie to prowadzić do frustracji obojga, a nawet depresji. Całej tajemniczej reszty nie trzeba się obawiać tylko radośnie ją odkrywać :)

Gość fuksja...
Dziwne, że chcesz poznać zdanie innych a zdanie twojego faceta cie nie obchodzi...

Gość szału_ni_ma
Zgadza się z libido. Autorka ma zerowo i nie ma co się ściemniać, że jest inaczej. Jej partner na pewno się masturbuje, bo żaden facet nie wytrzyma bez rozładowania w sytuacji gdy nie uprawia seksu. Także on jakieś libido ma. Pytanie co później. I to jest właśnie odpowiedzią - i nie autorka jest kotem w worku, a ich seks to będzie taki "zaworkowany kotek". Albo się dopasują, albo nie. Jesli chcą podjąć to ryzyko to ich sprawa.

Gość szału_ni_ma
ciekawska -> ja rozumiem, że masz zasady, ale jednocześnie widzę, że jesteś marzycielką. A to najgorsze połączenie. Możesz być pewna, że to robi. Ps. Widzę, że tej kwestii nawet nie dopuszczasz do głowy, więc będziesz miała pewnie kolejny problem. No chyba, że zaspokajasz go oralnie. Ale na to już nie odpowiesz, bo to pewnie "twoja prywatna sprawa".

Mój facet szanuje moją decyzję. Zdanie innych osób nie wpłynie na moją decyzje. Chcę tylko wiedziec , jak postrzegaja to inni.

Gość fuksja...
No to jeśli jemu to nie przeszkadza to nie ma problemu prawda? Jeśli on uważa , że to uczciwe to nie masz się czym martwić..

Gość zenek34234632
A co ? Piszesz doktorat ? To po ch... się ścieram. Zamów jakąs ankietę w GUSie to będziesz miala czarno na białym. Albo odwrotnie :D

Nie piszę doktoratu :) Tylko, ze moj facet bardzo mnie kocha i zrobi dla mnie wiele. Chce byc uczciwa wobec niego .

Gość fuksja...
Pytanie co ty robisz dla niego....i czy ci kiedys tego nie wypomnie ze tak zadecydowalas o waszym zyciu seksualnym.

On wiedział o tym od początku , a mimo to jest ze mną i powiedział , że mnie nie zostawi z takiego powodu .