Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdaL.

Nigdzie nie wychodzę z chlopakiem!

Polecane posty

Gość MagdaL.

Mam problem z facetem, ktory wiecznie jest zmeczony i na nic nie ma ochoty. Jestem osobą ktora aktywnie spedza kazdy wolny czas, najlepiej poza domem. Proponując mojemu fecetowi wspolne spedzania czasu na wszystko ma wymówke: spacer- za zimno/ cieplo rower- nie chce mi sie pedałowac wyjazd za miasto/ piknik- zjedza nas mrowki i pogryzą komary działka/ gril- nie jest glodny, a posiedziec moge w domu Kino- film sciagniemy z internetu kolacja- calkiem odpada, "TY ugotujesz cos w domu! " wracając o 14 z pracy jest zmeczony i idzie spac, lub siedzi i gra w PS.;/ dodam ze pracowalismy razem jakis czas i wiem ze prace ma przyjemną. Dostajemy zaproszenie do znajomych ale zawsze przychodze sama, tlumaczac ze moj facet nagle zachorowal. aha, ciagle powtarza " pol roku tem bylismy w gorach to czemu sie czepiasz ze nigdzie nie wychodzimy" Co ja mam zrobic? poradźcie mi cos, na takiego lenia.

Gość obcykana w temacie
jest leniem bo mu sie nigdzie nie chce isc, + jest skapcem bo szkoda mu wydac kasy na kino i inne restauracje. znam takich i niestety ale oni tacy zostaja do konca zycia. albo musisz sie zadowolic siedzeniem w domu do konca zycia, lub zakonczyc zwiazek i to szybko, bo lato nadchodzi - chyba nie chcesz siedziec w chacie z tym leniwcem podczas gdy inni sie bawia i kozystaja z najlepszych lat

Gość :/monia:/
moj tez mnie nigdzie nie zabiera siedzi kazdy swoj wolny czas na komputerze i gra.uwaza ze jest to jego jedyna rozrywka ktora go relaksuje....:/

Gość twims
Same sobie takich facetów wybieracie, więc nie łudźcie się, że ich zmienicie.

Gość MagdaL.
wkurzam się, oboje pracujemy, teraz ja siedze w domu, dzwonilam do niego, ale on do mnie nie przyjdzie bo pieszo mu sie nie chce, wypil piwo i autem nie przyjedzie. Nie lubie do niego chodzic albo bedziemy ogladac jego filmy, aha w przerwie bd sprawdzal co tam w grze;/ Dostalismy na weekend zaproszenie do znajomych, prosilam go zeby ze mna poszedl, ale uwaza ze do soboty moze sie duzo zmienic i w koncu wyjdzie tak ze pojde sama.;/ nie moge tego zrozumiec chyba jestem zaglupia na takie cos.

Gość :/monia:/
ja sie nie ludze ze on sie zmieni chce go zostawic juz mu powiedzialam ze mi nie zalezy na nim

Gość MagdaL.
Szlak mnie trafia jak mam sloneczny dzien przesiedziec w domu :(

Gość MagdaL.
Monia, jestesmy razem 4 lata i tak dlugo sie mecze, jakbym wczesniej zauwazyla ten problem i bym go nie kochala tez bym go olała. u mnie bedzie jak co roku- wakacyjny urlop spedze nad morzem z kolezankami a nie z facetem :):(

Gość MagdaL.
revolwer zawsze mozna sie spotykac nocą ;)

noc coraz krótsza, więc "na wszystko" może nie starczyć czasu :P

Gość MagdaL.
Nikt nie dostaje wszystkiego na raz... niekazdy chce tak od razu