Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyneczka1921

Od Jutra glodówka!

Polecane posty

Gość lisey
ostatniej jesieni robiłam 10-dniową i schudłam z 58 do 53 tak a w zimie mi przybyło i teraz waże masakrycznie dużo :( też chyba 20 dni zrobię

Gość essseczka
witam, zaczynam z wami! 4 lata temu głodowałam 19 dni. Jam miną 4 dni to potem już jest ok. Więc do dzieła.

Gość lisey
a przygotowywałyście się jakoś? ja nie jem mięsa ale to już od paru lat, więc nie można tego nazwać specjalnym przygotowaniem

witaj esseczka :) fajnie że razem z nami chcesz chudnąc za miesiąc juz nie będziemy takie jak teraz uda nam sie!:)

powinno sie eliminować codziennie jakieś produkty przed taka głodówka no ale nie mam czasu wiec tak odrazy zacznę:)

Gość essseczka
maarchewkowa ja zaczynam po 2 dniach na sokach. Mi wystarczą 2 tygodnie i osiągnę swój cel:)

hej:) dziś rano miałam już pierwsze słabości ale w końcu się nie dałam akurat po obudzeniu moja mama powiedziała ze zrobiła jajecznice i juz po nią szlam ale w pewnym momencie sie otrząsnęłam i przypomniałam żę mam głodówkę potem znów kusiło mnie pudełko ptasiego mleczka żeby zjeść choć kawałek no ale niestety jak głodówka to głodówka narazie wygrywam:)

hej, mnie nic nie kusi i nawet nie mysle o jedzeniu. postanowilam to wytrzymam:)

Cześć Dziewczyny. jak wam idzie ? Ja z rana taka głodna jestem ze szok.. ale nic nie jem daje rade, do tego teraz obiad gotuje bo Mój chłopak o 18 przychodzi z pracy te zapachy obiadku tak mnie kusza!! ale daje rade pije z rana wodę, a niedługo pójdę chociaż troszkę poćwiczyć :) tez macie dużo cellulitu na udach ?

hej justynka :D ja dzis nawet o jedzeniu nie mysle rano pojechałam do centrum i zrobiłam sobie spacerek przeszłam z 10 kilometrów i teraz umieram nogi mnie strasznie bolo i tak mi sie w tedy pic chciało i skusiłam sie na coca cole :(

Gość boli ....
ale ja jestem głodna!!!ale poczytalam na kafeteri o diecie lemoniadowej...i jestem w szoku jak dziewczyny walcza z kg!!!to i my damy rade!!!!ja na obiadek wypije miksture z syropu klonowego zapycha zołądek!!!!a i jeszcze jedno z głodówki najlepiej wyjsc dietą 500kal...

zwykła ale za to ze jej sie napiłam:( będę sie męczyć dziś wieczorem na siłowni :) za każdy mój grzech będę szla na siłownie:)

Gość boli ....
cole light mozna spokojnie pic!!!

Gość boli ....
marchewkowa.....widac ze masz w sobie ogromny zapał...brawo kochana!!!!

ja sobie nakupiłam lakierów do paznokci i jak będę głodna lub będę myśleć o jedzeniu zacznę zmywać i malować paznokcie aby jakoś to przetrwać:) uda nam sie na pewno:P moja motywacja jest sukienka która wypatrzyłam w zarze i która mam zamiar kopic na wakacje w rozmiarze xs-s:)

Gość cole light na głodówce??
po pierwsze to sam syf i WOGOLE nie powinno sie tego syfiastego napoju spożywac a po drugie : prawdziwa głodówka jest na samej WODZIE i oprócz zrzucenia kg ma na celu oczyscic ( co jest bardzo wazne, bo toksyny potafia wpływac na chudniecie lub tez niemoznośc zrzucenia wagi) a pijac wszelkie inne napoje tak naprawde mijacie sie z celem i tylko dodatkowo męczycie :O

ale to było chwilowe zapomnienie rano był straszny upał ja tyle przeszłam a z lodówki była tylko cola ;/ od teraz będę nosić ze sobą wszędzie butelkę wody:D

Gość boli ....
ja w przyszłym tygodniu zamawiaw zestaw startowy do tipsów...jak mnie pociagnie dłubanina pzy paznokietkach to zapisze sie na kurs...mam mnustwo wolnego czasu po rozstaniu z mezem!!!!boze daj mi siłe bym wytrwała w postanowieniu i nie zarła nic przez 10 dni!!!

A ja zjadłem dzisiaj tylko zupkę chińską... Jeśli palicie to zauważyłem że przy MOCNYM głodzie, fajka trochę uspokaja ten żołądkowy temperament :P Od rana... No i woda of course, bo bym się odwodnił.

Gość lisey
maarchewkowa chcesz do 50 kg dojść na głodówce czy po niej zrobić jakąś dietę? bo po głodówce zawsze się trochę przytyje niestety, trzeba wtedy potrójnie uważać, ja to zawaliłam ostatnim razem

Gość lisey
od jutra też przechodzę na głodówkę, chociaż dzisiaj mi sę zaczął okres, ale to chyba nie ma znaczenia?

Liey mysle ze tu okres nie pomaga gdy Ja mam okres w gole nic jem nie mam apetytu tylko duzo wody pije :) Sputnik ja nie pale w góle a tak w gole jak wam idzie dziewczyny?? Ja nadal sie trzymam jak sie trzymalam:):):) woda i wode przez caly dzien woda:)

Gość boli ....
a ja jestem głodna!!!!!