Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figa z pięknym makiem

Wiem, że to drobnostka, ale czy możecie mi poradzić?

Polecane posty

MIeszkam u pewnej rodziny opiekujac sie czasem ich dziecmi, sprzatajac itd. Wiedza ze mam sie wyprowadzic za ok 3 miesiace ale ja chciałabym szybciej. Znalazłam więc pokoj u znajomej tej kobiety u ktorej mieszkam teraz. Kobieta duzo gada ale wydaje sie nieszkodliwa. Chciałam wiec sie poradzic i powiedziec o szybszej przeprowadzce tej kobitce u ktorej teraz mieszkam ale tamta mowi ze mam tego nie mowic, ze ona sama to rozwiaze itd chyba tak zeby wyszło ze to ona mi proponuje pokoj i pomoc, zeby wyszlo jaka to ona nie jest wspaniała- sama nie wiem. co myslec o tym? dziwne.

Gość awsedfrtghuijkoawserft
nie wyprowadzaj sie do tej kobiety poszukasj czego innego to kontrolujaca smirdxaca na odleglosc cipa chya ze w ogole nire zrozumialam co napisalas http://www.youtube.com/watch?v=4ALTu4dVbTQ

rozumiecie, moze to jakis podstep ze mam nie mowic?

bo ona twierdzi ze mam tamtej nic nie mowic bo nie wiadomo jak zareaguje i moze byc zle. ale ja chyba jej to powiem mowiac jej zeby to zostało miedzy nami.

Gość katarina1155
Grubymi nicmi szyte, szukaj gdzie indziej mieszkania.

ale jej pokoj jest naprawde OK. jutro powiem tej rodzinie o szybszej przepowadzce i opcji zamieszkania u tej kobiety. tylko nie wiem czy powiedziec tez o tym ze tamta zakazła mi o tym mowic? oni sie znaja prawie 4 lata, ja znam ich kilka miesiecy.

i co ja mam zrobic? ona mi powiedziała zebym w ogole nie wspominała o tym ze rozmawialysmy itd. ale tamta rodzina jest mi blizsza mimo ze nie zawsze byli fair. ale zawsze to ONI, a nie jakas babka ktora mowi: tylko nic im nie mow, sama to zalatwie.

to co mam zrobic? powiedziec im o tym?

Gość nic z tego nie rozumiem
czy jesteś w jakiejś wyjątkowo ciężkiej sytuacji, że musisz wynajmować sobie pokój w taki sposób? Masz google, jesteś dorosla - po co robić z tego taką tajemnicę, że chcesz mieszkać tu czy tam?

no wlasnie ja nie chce robic z tego zadnej tajemnicy wiec jutro po prostu zapytam sie tej rodzinki tzn powiem im. I mam gdzies ze ta kobieta mi zakazała o tym mówic. nie w wyjatkowo ciezkiej sytuacji ale: - mieszkanie jest w centrum i za taka cene nie jest złe. - pokoj jest naprawde ok. - innego pokoju za taka cene w takim miejscu miec nie bede.