Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

usycham z braku wrażeń

Polecane posty

Gość Ktoś z pasjami
Nie widze przeciwskazan, ale pozwol, ze uczynie to via gg, badz @, a nie tutaj.

Gość Ktoś z pasjami
W takim wypadku zaraz napisze do Ciebie wiadomosc e-mail. Zebym to ja musial szukac Twojego adresu @ w kodzie HTML, ale ok ;)

Gość Ktoś z pasjami
Znalazlem adres, spokojnie, nawet napisalem do Ciebie :)

widzę, że w godzinach nocnych znalazło się sporo chętnych do walki z Twoim usychaniem:P wybrałaś kogoś czy nikt nie przeszedł do następnego etapu?:D

autorko powodzewnia w szukaniu ale nie licz na cuda bo skoro niby masz tyle zalet to nie powinnas byc sama :D

Gość IMO13829
Lista pokaźna, mina niewyraźna. Niby ma zalety, a szuka podniety. Stara 'dziewica', i swędzi ją pica. Zostaną tylko koty, i ich zaloty. A o kogo chodzi - nie będę się rozwodził. Mowa o tej co Fika, uparcie szukając konika.

Gość hhaahaa, imo
przeszedles samego siebie. dobry wierszyk, ale fiku mikuuu raczej nie jest dziewica... ale na pewno ja swedzi to i owo ;)

Gość IMO13829
Dlatego "dziewica" napisałem w delikatnym cudzysłowiu. :P

Gość IMO13829
założyłem się z kolegą że ją pozbawię resztek dziewictwa :classic_cool:

mogłaś się rozpuścić z tej radości , ale to tylko wtedy gdybyś była słodka, co jest wątpliwe...:P

Ja słodka, pffff przecież ja wredna baba, jeszcze się nie poznałeś na mnie? Miałam Cię za bystrzejszego :P

zapewne też testy księciuniów wypadają do tej pory blado...ten nadmiar stresu kandydatów mieni się koniecznością klikania w każdy kwadracik....żadnego nie można opuścić... Ja słodka, pffff przecież ja wredna baba, jeszcze się nie poznałeś na mnie? Miałam Cię za bystrzejszego nie znam cię w ogóle...to co tu wypisujesz rożnie dobrze można robić za zasłoną maski , a więc trzeba traktować jako rozrywkę...:)

No ba! Wszyscy oblewają mój test, zbyt skomplikowany :D "nie znam cię w ogóle...to co tu wypisujesz rożnie dobrze można robić za zasłoną maski , a więc trzeba traktować jako rozrywkę..." Ja tu się uzewnętrzniam, otwieram przed użytkownikami forum,jak śmiesz w to wątpić :P

No ba! Wszyscy oblewają mój test, zbyt skomplikowany jasne....aż razi komplikacją i chyba każdy się poddaje bez walki , bo wynik jest jasny... :D "nie znam cię w ogóle...to co tu wypisujesz rożnie dobrze można robić za zasłoną maski , a więc trzeba traktować jako rozrywkę..." Ja tu się uzewnętrzniam, otwieram przed użytkownikami forum,jak śmiesz w to wątpić nie śmiem wątpić , ze wierzysz w to co piszesz...:classic_cool:

Przydałoby sie dorobić logowanie i ranking, po co mi nieksiażęta mają zawracać głowę i pisać na maila :D

przynajmniej popiszesz sobie z typem, zajmiesz sobie czas , porobisz mu nadzieję i na końcu dasz kopa...:D

jeszcze to ciągniesz, ja rozwiązałem Twój test i nawet nie odpowiedziałaś i jaka jesteś naprawdę, miła czy wredna bo różne wersje piszesz?:)

Zdradzę, że w rzeczywistości jestem bardzo miła :) mail mi się zawieruszył, oj :D juz

a ideą mojego topiku nie było: szukam faceta :O To kafeteriusze sami tak pokierowali rozmową, ja po prostu stwierdziłam że jest monotonnie i przydałoby sie wiecej emocji, wrażeń :)

a czy ktoś miał okazję poznać tę rzeczywistość?:P