Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia4028

Przeszłość a dziś

Polecane posty

Ciągle rozpamiętuję w sobie wydarzenia z przeszłości i ze zdwojoną siłą te nieprzyjemne. Ciągle wszystkim to wypominam, jeżeli miało to związek z nimi. Chciałabym przestać myśleć o tym wszystkim, nie wypominać tego bliskim. Jak z tym walczyć?

Gość sdsddfdfdfsdf
a co mąż cie zdradzil?

też tak mam ale próbuję to wykorzeniać. Zamaist rozpamiętywać to co było trezba rozglądać się wokół a znajdzie się ludzi, którzy są w stanie wypełnić pustkę. Nie ma ich dużo i ciężko znaleźć ale są na pewno :)

Nie mąż i nie zdradził :) Ale chłopak... Odpierdzielał mi cały czas jakieś hity wgl, wypisywał do mojej koleżanki chciał się z nią umówić za moimi plecami. Wszystko jest teraz ok, tylko, ze ja o tym pamiętam, a on zachowuje się tak, jakby to jego nie dotyczyło ;/ Tak, są ludzie którzy wypełniają pustkę... jednak nie wszyscy maja czyste zamiary ;/

Gość sdsddfdfdfsdf
skoro raz juz tak sie zachowal to pewnie tylko kwestia czasu jak znowu to zrobi

i własnie sztuką jest znaleźć tych szczerych, dlatego piszę, że to strasznie trudne...czasami można od razu rozpoznać czyjeś intencje a czasem nawet wieloletni przyjaciel wbije ci nóż...trzeba mieć wyczucie...

No tak, masz rację. Jednak jeszcze większą sztuką jest przebaczać, ja mu wybaczyłam. Więcej nie puszczę tego płazem. A co do przyjaciół, to racja. Czasami nam się tylko wydaje, ze ktoś jest najlepszym przyjacielem.

Dokładnie. Wiesz dawniej strasznie brakowało mi ludzi i każdą napotkaną osobę obdarzałam ciepłem i zaufaniem. Płakałam przez to wiele razy. Mogłam znienawidzić ludzi ale tego nie zrobiłam. Zaczęłam bardziej kochać siebie i wiesz co? Przyjaciele znaleźli się sami, nie muszę niczego robić. Od kiedy otworzyłam serce i nie szukam przyjaźni na siłę ludzie do mnie lgną...nie mam problemu ze znalezieniem towarzystwa...dziwne, no nie? :)

Nie wiem, czy dziwne, jednak myślę, że musisz być bardzo sympatyczną osobą, skoro nie masz problemu ze znalezieniem przyjaciół. Wiesz, ja na początku nie miałam z nim łatwo, czułam się bardzo upokorzona wiele razy:( Na dzień dzisiejszy mam niskie poczucie własnej wartości i boję się ufać ludziom.

Może nie dziwne, pewnie musisz być sympatyczną osobą, więc nic dziwnego, że inni Cię lubią. A widzisz, ja miałam z nim ciężko na początku, tyle razy czułam się upokorzona :( Na dzień dzisiejszy mam niskie poczucie własnej wartości i boję się ufać ludziom.

Asmeno, czy mogłabyś mi odpisać ma e-maila? Muszę już zmykać. monia4028@wp.pl