Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaaabyssskaaaa

Opóźnienie okresu, test negatywny

Polecane posty

Gość gaaaabyssskaaaa

Hej. Okres spóźnia mi się 5 dzień robiłam test - negatywny. Nigdy nie uprawiałąm sexu, ale zdarzały się "zabawy" z moim chlopakiem. Mam 16 lat. Okres mam od 5 lat. Mam objawy jak przed okresem: -bol piersi -jem wszystko co wpadnie mi w rece -humorki Mam się czym przejmować? Czy spokojnie czekać na krwawienie?

Gość gaaaabyssskaaaa
heej ! prosze was! nie wierze ze nikt nie jest wstanie mi odpowiedzić!

Gość aidil
a jakie to były zabawy?

Gość gaaaabyssskaaaa
dotykał członikem mojej cipki ale nie wsadzał. ale nic nie pociekło, robił palcówy. Niby nie mam czym się bać ale boję się. Czy możliwe, że stres aż tak bardzo przesuną mi okres? Powiem jeszcze ze piłam ostatnio troche jakies 1,5 tyg temu, pale prawie coedziennie po ok. 4 papierosy. Bolą mnie piersi i sterczą sutki.

Gość ====+++++======
a nic innego ci nie sterczy?

Gość gaaaabyssskaaaa
nie... -.-

Gość aidil
Weź wyluzuj! Nie masz się czym martwić zajść w ciążę w brew pozorom nie jest tak łatwo ja np. chce być w ciąży bzy*kam się regularnie i zawsze mi wszystko wycieknie i du*a grrr

Gość aidil
a i przecież test robiłaś te testy teraz są praktycznie 100% :)

Gość gaaaabyssskaaaa
no niby tak. ale okresu nadal nie ma . boje sie. cos moge zrobic ? czy nie? chciałam jutro jechać do ginekologa. ale nie znam zadnego dobrego w białystoku. Mamy obecnie nie ma i dlugo nie bedzie. Mój brat [bardzo pomocny i wyrozumiały człowiek] poiedizłą ze zerwie sie z lekcj jezeli nie chce jechac sama

Gość gaaaabyssskaaaa
no widzisz. ciesze się ze tak mówisz. bo stres mam straszny. Nie mam kasy na prywatną wizyte . bo mam tylko 40 zl. A nie mam od kogo pozyczyc, Ojca nie wciągne w to wszystko bo mi nie da kasy :)

Gość cymkubymku
Sterczace sutki to oznaka ze musi Ciefacet wyru*** ostro;)

Gość cymkubymku
hahahha to znajdziesz kase na dziecko:D Jzu ale te dzieci 15 letnie sa uposledzone:P

Gość aidil
możesz powiedzieć ile masz lat? jeśli byłabyś kiedykolwiek w niechcianej ciąży to jej nie usuwaj, zrobiła byś największy błąd życia później są przypadki, że kobieta raz usunęła a potem już zajść nie mogła i żałowała swojej poprzedniej decyzji do końca ... ale ja ci mówię że teraz nie jesteś a okres spóźnia ci się z nerwów...

Gość aidil
aaa16 ehhh itak bym nie usunęła! ja mam 21

Gość gaaaabyssskaaaa
dzieki wielkie! mam nadzieje, że to prawda. A możliwe jest, że to jakiś snat zapalny? bo pare tygodni temu miałąm jakies swedzenie czy coś takiego potem bolała mnie wagina.

Gość gaaaabyssskaaaa
dzieki wielkie! mam nadzieje, że to prawda. A możliwe jest, że to jakiś snat zapalny? bo pare tygodni temu miałąm jakies swedzenie czy coś takiego potem bolała mnie wagina.