Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrommnisssa

MAM DO WAS TAKIE PYTANKO I BARDZO PROSZĘ O OPINIĘ

Polecane posty

Gość skrommnisssa

Chciałam stworzyć taką strone www lub bloga, który pomagałby w jakis sposób potrzebującym np. co dzien umieszczac tam informacje o osobach niepelnosprawnych, opisach choroby i nr konta fundacji lub wpisy osób ktore jakiejs pomocy potrzebuja i wtedy jakies inne osoby mogłyby im pomagac np finansowo, weprzec radą itp. Chciałabym zachecic jak najwiecej osób do pomagania innym, może macie jakies pomysły jak można cos takiego promowac w internecie? Może jakies kategorie pomocy stworzyc, nie wiem. Jesli macie jakies pomysły prosze wpisywać.

Gość skrommnisssa
kisior właśnie to jeszcze nie jest pomysł tylko jakiś zalążek pomysłu. Wiem, że fundacje mają swoje strony, czasem na różnych portalach znajdują się pojedyncze ogłoszenia, nie chciałabym powielać tego, co już jest, więc proszę o jakąś radę.

Gość skrommnisssa
up

Gość skrommnisssa
up

Gość skrommnisssa
up

Gość skrommnisssa
up

Gość skrommnisssa
up

Gość skrommnisssa
up

Gość skrommnisssa
szkoda, że mój temat nie cieszy się takim zainteresowaniem, jak tematy o końcu świata lub wyglądzie dziewczyn na ulicy, bo może byłoby coś z tego...

Gość parę dni temu
założyłam podobny topic - też pytałam o założenie strony, choć tematyka miała być zupełnie inna, ale też nie o modzie, seksie itp. tylko o ważnych sprawach. Też nie cieszył się popularnością. Ale jak już mi się uda to zrobić - to zapraszam, do wklejenia linka u mnie :-) jeśli zrealizujesz swój pomysł oczywiście (no i ja też ;-) bo to nie tylko ode mnie zależy).