Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cama_85

Test wyszedł Pozytywny!!!

Polecane posty

Hej dziewczynki :) Z mężem starałam się o dzidziusia na poczatku tego miesiaca(5,7 i 8 Maj) Dziś zrobiłam test bo @ mi się spóżnia ) i co ?? Są 2 kreski jedna jaśniejsza 2 ciemniejsza pobiegłam szybciutko do przychodni Lekarka powiedziałą abym dla pewności zrobiła test w poniedziałek .Mam nadzieje ,że równiez będzie pozytywny . Powiedziała mi co poźniej mam zrobic jeśli tak będzie :) Więc trzymajcie Kciuki!!

Byłabym w 7 niebie gdyby tak było nie ukrywam ,że patrząc na dzisiejszy wynik Ucieszyłam się!!

Jeśli tak to po co lekarka powiedziała abym potórzyła test ??wyliczyła ,że to może byc u mnie wczesna ciąża i 4 tydzień :)

I za siebie też bo nie wiem co mam myśleć na ten temat już ??

Gość tylko ty i jaaaaa
Cama- gratulacje! Sądzę, że lekarka kazała Ci powtórzyć test żeby potwierdzić ciążę. Na usg było jeszcze za wcześnie.

To co mam sie cieszyć czy do poniedziałku poczekać ?? jakie badania mnie czekaja ?

Gość tylko ty i jaaaaa
Cama- tak naprawdę to dopiero usg potwierdzi czy ciąża jest w macicy. ( czyli wykluczy ciążę pozamaciczną) Myślę, że powoli możesz się cieszyć i nie martwić na zapas. Zdażają się rozczarowania ( zwłaszcza w tak wczesnej ciąży), lecz należy myśleć pozytywnie. Powodzenia!!!

no właśnie to jak narazie sie nie bedę zbytnio cieszyć zobaczymy w poniedziałek jeśli sie potwierdzi to ruszam do poleconego Ginekologa :)

Ja zaraz po zrobieniu testu zrobilam drugi test :p Obydwa pozytywne i tego samego dnia jeszcze badanie krwi i tez wykazalo ciaze :)

a mi Lekarz powiedział abym za 3 dni zrobiła test tak dla pewności a USG to Dopochwowe najpierw? Jakie Usg miałaś dokładnie i w którym tygodniu ciązy byłaś?

Gość tylko ty i jaaaaa
Cama jeszcze jedno- ja jak zaszłam w ciążę zrobiłam drugi test za dwa dni i zobaczyłam ciemniejszą kreskę od tej z pierwszego testu co znaczyło, że hormon ciążowy wzrasta i miałam trochę więcej pewności. Ale jeśli ty potrafisz czekać i jesteś cierpliwa to poczekaj spokojnie doponiedziałku. :-)

Ja bylam w 5 tygodniu ciazy jak sie dowiedzialam i poszlam na usg (dopochwowe inaczej nie ma szans czegos zobaczyc). Bylo widac juz pecherz ciazowy z zarodkiem :)

Gość tylko ty i jaaaaa
pierwsze usg miałam w szóstym tygodniu dopochwowe i widziałam pęcherzyk ciążowy w macicy.

Gość tylko ty i jaaaaa
czyli w piątym już widać. A ty w którym będziesz w poniedziałek?

ja nie chciałam wierzyć bladej kresce na teście,dopiero zrobiłam betę-i dziś syn ma 1,5 mca :)

Gość tylko ty i jaaaaa
No coś ty. Musisz zdjąć majtki i się położyć. Lekarz wkłada sondę nasmarowaną żelem dla lepszego wślizgu i ogląda na ekranie czarne plamy.

Na pewno nie jest to nic milego, ale nie boli, wiec bez obaw :) Porod to dopiero jest frajda :p

Gość ojaciekreceee
farciara :P

To raczej jest nieprzyjemne :P KASIEŃKAA__ jednak ta blada kreska potwierdzila ciaze :) wychodzi wedlug wyliczen lekarki ze to by byl 4 tydzien ciazy za 4 dni 5 tydzien będzie

Gość młoda panna04
gratuluje !!! też bym chciała ale mój jeszcze nie;(

Gratuluje!!!:)wiem jaka to radosc zobaczyc upragnione 2 kreseczki...ja tez miałam blada 2 kreseczka ,a wczoraj zaczełam 17 tydz:)