Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasdana

Fajny facet a wstretne imie :(

Polecane posty

Gość facet którego kocham
ma na imie tomek, dla mnie to najpiekniejsze meskie imie

Gość odpowiadam debilce
jestes pojebana autorko:O to normalne imie, wydziwiasz i tyle:O zreszta, chyba powinno chodzic o charakter, a nie'nazwy'? lecz sie

Juz bym chyba Waclaw wolala :D Cos bym wykombinowala a tu, z pozoru normalne, fajne imie a ja dostaje dreszczy.

O rany! Ma na imie Tomasz Imie normalne, jeszcze w pelnym brzemieniu je znosze ale wszelkie skroty typu Tomek Nie cierpie!!!! - - - - dla mnie Tomasz to jedno z ładniejszych męskich imion, naprawdę! A już na pewno co najmniej neutralne.

Gość lkkiuiukljk
to zacznij do niego mowic jakos inaczej np kotku,niuniek,misiek no alebo miro

Gość mama mamuska...
Tomek? no cos ty, przeciez to imie jest ok; znam kilku tomkow i sa to fajne chlopaki:)

oj tam oj tam ;p zawsze moglby miec na imie Gerwazy badz tez Protazy czy cuś...;)

No wiem, ze to normalne imie. Przeciez pisalam o tym. Sprawa gustu, co ja poradze, ze nie trawie skrotu Tomek :O

Rozumiem Cię, ja nie lubię imienia Andrzej. Nic na to nie poradzę:o

No wlasnie o to chodzi hailie. Imie normalne, ponadczasowe itd. Ja go po prostu nie cierpie. Zeby mnie bola od brzmienia tego imienia. Duzo bym dala, zeby mial na imie Andrzej chociazby ;-)

Ja nie lubię Mariusz, Dariusz (choc spotykałam się z jednym) Andrzej i jeszcze kilku by się znalazło. Natomiast Tomasz to jedno z ładniejszych imion moim zdaniem.

Może z czasem je polubisz, jak polubisz jego (im dłużej będziecie razem przebywać). Kiedyś spotykałam się z kolesiem, który wg mnie też nie miał fajnego imienia, ale z czasem, gdy go poznawałam, to jego imię coraz bardziej mi się podobało, wraz z nim :P :)

Gość lisvel
Tomasz to jest cudowne imię:) tomek, tomuś

Gość 502234956
tomasz to gejowskie imie

Gość revlonn
Bardzo podoba mi się imię Mariusz, Tomasz też jest ok

Hailie no mam nadzieje, ze jakos sie w koncu przemoge do tego imienia. Facet jest fantastyczny, zakochuje sie jak glupkowata a imie mi stoi w gardle ;-)

Gość katarina1155
Ja nie lubie Marcinów, zaś koleżanka miała chłopaka o imieniu Ariel.

A nie chcesz mówić Thomas, Tom? Albo.. Tomasz? Nie musi być Tomek :)

Kurde jak facet fajny to co Ci zależy, niechby sie nazywał nawet Inastał Chaos :D

Aggie :D Mnie sie w ogole wszelkie skroty od tego imienia nie podobaja, imie w pelnym brzmieniu tez nie. Nic, jakos sie musze przemoc. Najtrudniejszy pierwszy krok ;-) Ale pecha mam nieziemskiego - poznac wymarzonego faceta ze znienawidzonym imieniem :D

Powiem Ci, że pamietam jak byłam małą dziewczynką/nastolatką to marzyłam o chłopoaku właśnie o imieniu Tomasz:) Nie jakimś konkretnym tylko tak ogólnie:D

Aggie bo to sprawa gustu. Ja wiem, ze to imie jest normalne, ze wielu osobom sie podoba. I fajno. Nie wysmiewam sie z imienia. Po prostu ja go nie znosze :O Ot, pech. Jest kilka imion meskich, ktorych nie trawie. W tym wlasnie Tomasz, Tomek, Tomus, Tomcio :O

Gość nie nawidze tomków
bo taki szczyl o imieniu tomek zabral mi kochanke.wiedzial ze jes ze mna ale musial sie wjebac szmaciarczyk-jego tez olala he he a i tak tomkow to nienawidze na full !!!

No ja rozumiem, zdarza się i już. Ja też tak jak piszę kilku imion nie lubię i już...ale pewnie gdyby ktoś był bardzo fajny to to imię zaczęłoby mi sie pozytywnie kojarzyć. z Tobą pewnie też tak będzie i po dłuższym czasie z nim (czego życzę) pewnie będzie Ci się nawet podobało. Pociesz się tym,, że to imię jest baaardzo popularne. I nikt nie wybałuszy gał jak powiesz jak ma na imię Twój chłopak. Zawsze lepiej popularny Tomek niż jakiś np Bożydar itp

albo np Wiesław tudzież Bogumił. Oczywiście bez obrazy dla nikogo....ale moim zdaniem to są właśnie nieciekawe imiona, pasujące ewentualnie do naszych wujków, dziadków itp. Chciał się ze mna spotykać pewien Bogusław swego czasu. Imię nie było wyznacznikiem....ale koleś był i tak beznadziejny.

Wiem Aggi, wiem. Juz mi i tak lepiej, ze sobie tu pomarudzilam ;-) Dzieki za wysluchanie :-)

NIe ma sprawy. Najważniejsze że facet jest w porządku:) Ja Cię rozumiem, bo w sumie to też zawsze zwracałam na to uwagę. Tak samo jak na......nazwisko. Pewnie to strasznie puste i głupie, ale ciężko byłoby mi się związać z kimś kto miałby na nazwisko Kiełbasa albo np Kura:O Ale powtarzam to nie jest główny wyznacznik oczywiscie:)

No, nazwisko ma na szczescie (tez) normalne. Ja z nikim na ten temat nie rozmawialam bo naprawde czuje sie jak idiotka :O

A tak swoją drogą.... Mój ma na imię Jakub....a ja pamiętam, że też jako nastolatka nie lubiłam tego imienia: Kuba....bo zawsze kojarzyło mi się z czymś....żeńskim. Dlatego, że kończy się na 'a'. Czyli jest Basia, Ewa,...Kuba....Tzn, nigdy nie miałam jakiegoś wstrętu do tego imienia, nie było tak że mi się bardzo nie podobało. Później mi to przeszlo, a teraz uważam to za jedno z najładniejszych imion męskich. Także moim zdaniem kwestia czasu:)