Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być mamą ale nie mogę

Nie mogę urodzić dziecka bo mnie na nie nie stać.

Polecane posty

Gość tsstsgftsdr
a nie lepiej udać się do ośrodka adopcyjnego?

Gość patrycjatbbb
mnie tez nie by,lo stac na dziecko ale tak bardzo go pragnelam i dzis mam dwoje 2,5roku i 8mies i wiem ile maluszek kosztuje ale jesli sie cche to sie da, zawsze mozna kozystac z pomocy panstwa nie odmowia raczej powodzenia

Gość kkkkkinka
Przegięcie co niektórzy tu wypisują! Po p[ierwsze do jednej z Pań. Papmpersy z biedronki wcale nie są do dupy. Do tej pory używałam pamersów pampersa, teraz zmieniłam na Dada jeżeli dziecko może po co płacić za paczke 59 zł skoro mozna 27 to idzie do śmieci. I to nie jest tak że nie stac mnie na droższe pampersy poprostu głupotą jest kupowanie rzeczy na pokaz, Fakt buty kupuje orginalne, ortopedyczne. a CIUchy?? Phhh tak naprawde co mi w oko wpadnie. Dla dziecka najważniejsza jest miłość a nie to jakie pampersy nosi ludzie!! Jeżeli dziecko jest najedzone i ma sucho w dupcie i ma kochajacych rodziców juz jest szczesliwe. A nie wyjezdzacie z jakimis zabaweczkami. Po co dziecku tysiace zabawek? Po to zeby samo nie wiedzialo czym ma sie bawic? Moja córka ma jeden kosz z zabawkami jezeli jedna sie popsuje kupie jej druga nie widze potrzeby kolekcjonowania lalek i innych dupereli które lezą jedna bez nogi druga bez głowy. A co do noxeli współczuje podejscia do zycia:)

Gość my mamy 2000zl
na nas i dwojke dzieci i wcale zle nie jest, 800zl to same oplaty. ktoras tam pisała, że na dziecko wydaje 1000zł, SZOK!!!! ja na swoje jedzenie, ciuchy, kosmetyki, podroze, przyjemnosci tyle nie wydaje. jak bedziesz karmic dziecko piersia to nie zaplacisz prawie nic procz pieluch, za becikowe spokojnie kupisz wyprawke (mowie o rzeczach uzywanych), przez macierzynski mozesz troche tez odlozyc. No chyba że masz ambicje aby Twoje dziecko od maleńkości miało markowe ubrania, specjalistyczne zajęcia i nauke 3 języków ;/

Gość sonystory
Nie ma co się przejmować dziewczyny, czasem aborcja jest jedynym wyjściem. Trzeba zerwać z tym mitem że nikt tego nie robi. Bo wiele dziewczyn to zrobiło robi i bedzie robić. Sama przez to przechodziłam, i zainteresowałam sie tym bardziej. Czemu tabletki sa u nas nielegalne? Przez te falszywe % deklarujacych sie katolikow. Zadem u wladzy nie przeglosuje tego i nie bedzie o to walczyl bo straci poparcie. I tak rozgrywki polityczne odbijaja sie pojedyńczymi tragediami. Chetnie pomoge, wiem jaie to cięzkie. To moj adres mifeprex@o2.pl

Gość sonystory
Nie ma co się przejmować dziewczyny, czasem aborcja jest jedynym wyjściem. Trzeba zerwać z tym mitem że nikt tego nie robi. Bo wiele dziewczyn to zrobiło robi i bedzie robić. Sama przez to przechodziłam, i zainteresowałam sie tym bardziej. Czemu tabletki sa u nas nielegalne? Przez te falszywe % deklarujacych sie katolikow. Zadem u wladzy nie przeglosuje tego i nie bedzie o to walczyl bo straci poparcie. I tak rozgrywki polityczne odbijaja sie pojedyńczymi tragediami. Chetnie pomoge, wiem jaie to cięzkie. To moj adres mifeprex@o2.pl