Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

nie poszło mi na egzmianie

Polecane posty

wszyscy sciągali cały tył i bok a ja siedziałam po srodku i ten chuj się na mnie gapił ..najlepsze było to ,że koleżanka się do mnie odwróciła sporzodu a minusa dostały 4 osoby . Jak on to powiedział kolega sprzodu koleżanka ktora sie odwracala jej sasiadka i ja :) jak on to powiedział dla równowagi... ...nie oddałam kartki i za 2 tygodnie będę pisać znowu z inną grupą ale mam schize że ma sukinkot zapamiętał .Pozatym każdy miał do biurka podchodzić i każdy miał dostać numerek....Jakbym teraz oddała to bym miała u niego ustną za 2 tygodnie ...więc wolę się doczepić do innej grupy ...ehhh wkurwił mnie kutas jeden

Gość lejlaaa
"sprzodu" ??? heh

Gość xccccccs
jenni zal na maxa naucz sie a nie kolejne szkoly wyzsze beda tłumoków wypuszczać na rynek pracy

Gość bzdernik
Ty sie juz chyba niczego nie nauczysz :O

niech mi ktoś przetłumaczy o co chodzi w tym poście Jenni :O:classic_cool: szczególnie intryguje mnie słowo "sprzodu" :P

Gość bzdernik
podworkowe wychowanie, slownictwo jeszcze gorsze... jenny nie powinnas byc w ogole kobieta :O

bo co bo nie jestem jakaś zasraną damusią ąę ,księżniczką na białym koniku? czy jak ... Mój mąż mnie taką kocha:) mowi że jestem zajebista:P i wiele ludzi uważa ,że jestem równa dziewczyna a jak komuś nie odpowiada moje towarzystwo to wypierd...

Gość Wooly
A ja tam nie uznaje sciagania, bo wiedze zdobywam dla siebie a oceny to tylko wynik ich przyswojenia i tyle. Tylko barany sciagaja.

Najgorsze, że (przynajmniej na moich studiach) ponad połowa ściągała. Dziewczyny potrafiły przyjść w spódnicy i bez krępacji chwalić się ściagami poprzyklejanymi do ud. Żałosne to jest jak mało co.

mi nie zależy tak na prawdę na tej szkole ale szkoda by było zostawić ją na ost.roku;) więc trzeba się pomęczyć jeszcze trochę

Gość bzdernik
pomeczyc ?? a czym Ty sie tak meczysz ?? sciaganiem ??

ja się na większość egzaminów uczyłam ,ale to czego nie ogarniam i jak nie mam czasu to ściągi .Ja uważam ,że jak ktoś umie ściągać to czemu nie ,niech każdy patrzy na siebie bo kujonów nie uznaję..

Gość Wooly
No to niech sciagaja, zycie ich zweryfikuje, ale normalni ludzie nie sciagaja. I nie mowcie, ze nie dajecie rady sie nauczyc, bo to bez sensu. Wszystko jest do zrobienia jak sie chce :)

szkoła mnie męczy bo tak na prawdę do srania mi jest potrzebna i tak po tym kierunku nic nie będę miała .Mąż mi mi firmę otworzy ,żeby się nie nudziła

Gość Wooly
Lepiej byc kujonem czy oslem? I coz nie kazdy z dobrymi ocenami to kujon, mozna byc po prostu zdolnym Jenifer :P

wkurwiają mnie kujony na prywatnych uczelniach jak tacy ambitni są to po jakiego chuja się pchają na prywatnie uczelnie ,niech idą na państwowe prowadzić wyścig szczurów.Od takich kujonów z daleka ani notatek nie pożyczą,ani nie pomogą i jeszcze potrafią wkopać.

Gość bzdernik
maz, maz, maz... a tak moze cos sama bys zrobila a nie caly czas tylko z meza zdzierala... w ogole po co o nim ciagle piszesz, nikt o niego Ciebie nie pyta. potrzebujesz jakiegos dowartosciawania tutaj ?? jest Ci lzej jak sobie tutaj powpisujesz slowo maz ???

Gość Wooly
Dobra, nie bede zlosliwa, powiem Ci cos. Firme zeby poprowadzic to tez trzeba sie pomeczyc. Wiem, cos na ten temat - sama mam firme, dwoje dzieci i studjuje z wykladowym jezykiem obcym. Nie jest lekko, ale nigdy nie sciagam, nikt u nas nie sciaga. I nawet tego nie tolerujemy, mowimy glosno, jesli sie kogos zauwazy, bo liczy sie wiedza, nie oceny.

bzdernik bo taka jest prawda czy te studia zdam ,czy nie zdam czy prace bede mieć czy nie zawsze sobie poradzę:) i to jest fajne że czuję się bezpiecznie :) dzięki mojemu kochanemu misiowi:P