Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satyna sarta

najlepsze konto w banku

Polecane posty

Gość satyna sarta

musze załozyc konto w banku,poniewaz zaczełam pracę,moje pytanie jest następujące,chodzi mi o najlepsze konto,w którym nie płaci się za prowadzenie konto i jest najtańsze,prosze podopwiedzcie mi

mBank i tylko mBank. Cala reszta to ukryte oplaty, badz wymagania jakichs wplat na konto, zeby faktycznie bylo za zero. W mBanku karta z delfinkiem tez brac za zero, i nei dac sie namowic na inna (ta z delfiniem tez ma operacje internetowe, trzeba tylko je ustawic na www).

Gość w zycu nie polecam mbank
mbank nie ma oddziałów przez co są liczne problemy.. wiem bo mialam od kilku miesiecy mam ing direct i zadnych opłat jestem bardzo zadowolona

Też nie polecam mbanku miała miliony problemów a panie na infolini są niedouczone.. Polecam ING Bank Śląski żadnych wpływów nie trzeba mieć, awszystko za darmo. Kilka razy wystarczy zapłacić kartą i też jest za darmo. Dodatkowo zbierasz punkty za któe można kupić fajne rzeczy po atrakcyjnych cenach mbank nigdy!!

Tylko i wyłącznie Alior Sync. Całkowicie darmowe. Sprawdź Nic nie płace za karte, przelwy i utrzymanie konta. No i z wszystkich bankomatów wypłacam za free. Najlepsza oferta jaka jest. Zobacz na strone: http://rekomendacja.sync.pl/rekomendacja/?partnerID=36&applicationID=43572_4200_PLN_IRR00_X&userID=43572 Dziewczyny a w PKO kroili mnie na 400 rocznie. Koszmar!