Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Jestem do dupy... Ciągle sama...

Polecane posty

==> Nie wiem, ja po prostu wyczuwam takie rzeczy. Intuicja mnie nie zawodzi...

Ale wiesz, my tez wyczuwamy Twoje nastawienie :) Nie ma skutku bez przyczyny :) Jezeli faceci Cie nie zaczepiaja to musi byc cos w wygladzie, albo w zachowaniu. Innych rzeczy nie ma. No ciezko powiedziec, bo nie chcesz sie pokazac. Z rozmowyw ynika tylko tyle ze jestes spokojna. Czym sie interesujesz w ogole na co dzien? Masz jakies pasje?

Autorko, powiem Ci, choć jestem młodsza od Ciebie o dwa lata....jeszcze ponad roku temu też miałam podobny do Ciebie problem. Tzn....hm....zwracali na mnie uwagę nie powiem że nie, ale to byli faceci koszmarni (z zachowania) aż nie chce mi sie o tym pisać, ogólnie mówiąc, same niewypały:D Wiesz, ja myślę że jak masz na kogoś trafić to po prostu trafisz...wierze w takie rzeczy;) Może zajmie to jeszcze trochę czasu, ale sama mówisz że nic Ci nie brakuje....nie wiem co jeszcze mogłabym Ci napisać, może na okres wakacji/urlopu zmnienisz trochę swoje środowisko? Przestań o tym myśleć to wtedy szybko ktoś fajny zapuka do Twojego serca.

Gość takie czasy
dawniej związek był obowiązkowy by być akceptowanym społecznie i tworzyły się nie z chęci bycia z kimś a z tego jak inni patrzą teraz nie ma tej presji większość chce radości i zabawy więc ciężej trafić na kogoś kto chce poważnie a nie bawić się i mamy wybuch samotności

Ciężko zmienić środowisko, jak codziennie trzeba się pojawić w pracy :) Więc wyjazd nie wchodzi w grę. A tak ogólnie to chodzę w różne miejsca. I nic z tego. Bo nie zaliczam do objawów zainteresowania moją osobą totalnie nawalonego gościa, który podchodzi i coś bełkocze do mnie tylko dlatego, że akurat stoję najbliżej. Chcę przestać o tym myśleć, ale się nie udaje... ==> Hept No i właśnie dlatego zastanawiam się CO do cholery jest ze mną nie tak...

No naprawdę rozumiem że jest Ci ciężko. Może Twoje koleżanki mają jakiegoś brata/kuzyna/kogokolwiek kto jest godny zainteresowania, może uda Wam się zorganizować np jakąś wspólną imprezę? A tak w ogóle to nie przekreślaj całkiem tego neta, taki jest to sposób na poznanie kogoś jak każdy inny. Owszem większość tam siedzi debili, ale trafiają się też fajni normalni faceci.

desiree83 ale co z tymi pasjami czy zainteresowaniami? Jest cos? Napisz co lubisz robic, jak spedzasz czas, i co lubisz na obiad. Moze jest cos, co nam, i Tobie umyka z rzeczy, i ktorych nikt nie pomysli podczas pisania tekstu. Moze byc tak, ze po prostu masz jakis typ urody, ktory sie podoba waskiej grupie facetow. A moze po prostu Twoj styl ubierania jest dziwnie odbierany.

Pasje i zainteresowania... Hmmm... Wychodzę do pracy o 7.30, wracam o 19. Siły zostaje na zjedzenie czegoś, ogarnięcie mieszkania, czasami siłownię/fitness albo wyjście ze znajomymi. Generalnie to by było na tyle. Wszystkie pasje i zainteresowania wyparła codzienność.

A co to za praca jesli mozna zapytac?

Gość autorko a z iloma
facetami spalas?

Nie mogę mówić, co to za praca, bo to tajne informacje ;) Zresztą nic nie wniosą do tematu. Od którego zresztą odbiegliśmy. Bo nie zastanawiam się na razie, dlaczego nikt nie chce ze mną być, tylko dlaczego nikt nie zwraca na mnie uwagi.

Gość byzyydurrrrry
A może któryś z przebywających na forum prawiczków się tobą zainteresuje?

Hah :) No to wiele wyjasnia, boisz sie mowic o pracy, i pokazac fotki. W tym kierunku cos moze byc nie tak, zweryfikuj to po prostu i tyle :)

Moze jestes zbyt bardzo skryta w sobie? I jak wiesz, kadzy ma swoj gust, a moze ty jestes jakims innym gustem, ktory do nikogo nie pasuje? ktoz to wie ;d

No chyba... Natura mnie pokarała "nietuzinkową urodą". Czyli do dupy krótko mówiąc.

pokaz zdjecie, jestem chlopakiem, wiec bede najlepiej wiedzial czy jestes ladna, czy jednak nie ..

No cóż, chyba idę przespać dzisiejszego doła. Zajrzę później.

sluchaj, jak ty chcesz zeby cie ludzie oceniali, skoro nawet sie nie chcesz im pokazac...

Gość niedziela 22 maja 0NA
autorko wcale sie nie dziwie ze zaden facet Cie nie chce

Gość sifjiosjfod
To może sie poznamy i Ci powiem co z Toba nia tak?

O jak to na forum zawsze wszystko wiedzą. Normalnie kopalnie wiedzy tu same.

Gość sifjiosjfod
to my wolontariusze na służbie foruma doradzamy z serca dla dobra ludzkości 🖐️

Gość koralinka21
jajestem w stanie Ciebie zrozumiec. znam b. duzo dziewczyn, zwlaszcza moich kolezanek, ktore po prostu nie moga kogos sobie znalezc, ale powiem Ci,ze czesto wynika to ze zbyt wygorowanych ich oczekiwan wobec faceta. sama mialam tak przez dlugi czas, a teraz zaryzykowalam..i jestem juz pol roku w zwiazku z kochanym chlopakiem, ktory nijak sie ma do jakiegos idealu ktoego szukalam przez lata, a jednak jestem bardzo szczesliwa :):)

==> daniel16 Nie potrzebuję, żeby ktoś mi powiedział, czy jestem ładna czy brzydka. Chciałam się wygadać. I absolutnie nie chcę, żeby ktoś mnie oceniał. Jeśli tak odebrałeś mój temat, to się pomyliłeś. ==> koralinka21 Wiem o co Ci chodzi, ale ja nawet nie mam w czym wybierać... Mam jakieś swoje wymagania, jak każdy. Czy wygórowane czy nie, trudno stwierdzić. Jeśli bym spławiała każdego, kto tylko się napatoczy, to zaczęłabym się zastanawiać, czy w tym względzie nie popełniam błędu. Ale w zasadzie nawet nie mam kogo spławiać...

Gość 821 821
desiree83 nadal sama?;)

desiree83 ------- "Nie rzucam się na nikogo, nie wypatruję sobie oczu, czy ktoś tam może nie stoi w kącie." - wiesz, a może ZA BARDZO starasz się, żeby nie wyjść na zdesperowaną? i przez to wyglądasz na niezainteresowaną :) zdarza Ci się czasem choć troszeczkę poflirtować, tak minimalnie? wiesz, spojrzeć na kogoś, uśmiechnąć się, itp? wydaje mi się, że faceci strasznie boją się porażki i szerokim łukiem omijają kobiety, które wyglądają na absolutnie niezainteresowane mężczyznami;) pamiętam jedną taką swoją koleżankę z czasów licealnych- grubsza ode mnie o połowę, a na imprezach to ja zawsze "podpierałam ściany", a ona nie mogła się opędzić od adoratorów - kiedyś zwróciłam uwagę na to, jak się zachowujemy - ja: wzrok w podłogę, ewentualnie - na znajomych, żeby nikt sobie absolutnie nie pomyślał, że jestem jakaś zdesperowana, czy co;) - a ona omiatała całą salę wzrokiem, tu się uśmiechnęła, tu spoglądnęła, itd;) może sobie po prostu poćwicz takie zachowania?

Gość eqa
właśnie wiele dziewczyn nie umie wykazać jakiegokolwiek zainteresowania mężczyzną, a przecież odpowiedni uśmiech to podstawa! mała zachęta im się przeciez nalezy:)

Gość franiaaaaaaa
hej dziewuszki. widzę, że i z facetami źle i bez nich niedobrze...

Gość franiaaaaaaa
desiree83 chcesz pogadać? jeśli masz to daj nr gg, potrafię wysłuchać:) a sama tez potrzebuje sie komus wygadac