Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie......

piluchy dada 2mini dla noworodka?

Polecane posty

Gość mam pytanie......

pisze na nich ze od 3-6kg czyli skoro dziecko ur. sie ponad 3kg mozna je zakladac noworodkom? czy i tak trzeba zaczynac od nr 1 czyli 2kg

Gość mam pytanie......
nawet nie chodzi o marke pieluch... tylko o te nr 1,2 ja kupiłam 2 czyli od 3kg i nie wiem czy isc kupic jeszcze 1... a nie znam sie

Gość różafruża29
trzeba zaczynac od takich,w jakich dziecko sie dobrze czuje i ma komfort-nie jest scisniete pielucha albo pielucha nie jest zbyt luzna:O waga malo ma tu do rzeczy,moje dziecko wazy 10,5 kilo a pieluch uzywa w przedziale 12-25 bo w takich jej najwygodniej:D

Gość mam pytanie......
jeszcze nie wiem jak mu dopasowac te pieluszki :p wczesniej kupilam huggiesy 1 , ostatnio na usg wyszło ze ma prawie 3kg a jeszcze 2tyg do porodu to moze przekroczyc a ta numeracja jest taka ze jedno nachodzi na drugie i nie wiem czy dokupic te mniejsze 1 czy juz tylko 2... ale dla spokoju kupie jeszcze jedna paczke 1 a te wieksze najwyzej troche poczekaja

Gość różafruża29
kup jedna paczke tych od 2 kilo i jedna od trzech:) i sprawdzisz:) te wieksze nawet jak na poczatku beda za duze to i tak sie przydadza pozniej:)

Gość mam pytanie......
:) tak pieluch zawsze brakuje wiec i tak na pewno beda jeszcze dokupywane ale juz jakis zapas musze robic na te pierwsze dni :) dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

moja córka urodziłą się z wagą 4250 i miałam z Pampersów 1 ( 2-5kg ). Na 2 przeszłam dopiero jak córka dwa tygodnie skończyła,wcześniej 2 były za duże na nią bo pomimo tego, że sporo ważyła przy urodzeniu to była długa i i za luźne były przy udkach dwójki ;)

Gość rferfe
eeeej no kupcie noworodkowi porzadne pampersy a po jakims czasie kombinujcie z biedronkowymi zal mi takiego noworodka ktory od urodzenia ma to co najtansze i najgorsze

Gość mam pytanie......
dokładnie, nie wszystko co tansze jest gorsze :)a o tych pieluszkach tyle dobrych opini jest , sa i gorsze jak to ze wszystkim, no ale jesli sa takie swietne jak niektorzy opisuja to warto kupic i zaoszczedzic troszke (nie chce kupic jakiegos badziewia dziecku, zeby mu sie pupa odparzała itd tylko skoro sa ok i w dobrej cenie to po co przeplacac na pampersach)

Ech, nie porównujcie dady do oryginalnych pampersów bo to jest przepaść stumilowa. Może komuś tam odpowiadają dady, może się poprawiły, ale jakościowo bardzo im daleko do pampersów;/

Gość ja tam bylam pare
endesly, jestem tego samego zdania. Te nowe dady premium sa wygladem podobne do oryginalnych pampersow ale tylko wygladem a jakosciowa sa tak samo do dupy jak te poprzednie. Zbrylaja sie i nie wchlaniaja zbyt dobrze. Ja do szpitala kupie swoejmu dziecku oryginalne pampersy a nie dade bede wyciagac przy pielegniarkach :P wstyd by mi bylo.