Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka babulka

jestem ładna i gruba i kolesie chcą mnie tylko bzykać

Polecane posty

Gość wielka babulka

sporo ważę ale jestem ładna,mam powodzenie u facetów ale tylko takie że oni myślą ze mnie szybko bzykną bo jestem grubaską,ale ja mam ich w dupie skoro patrza tylko na to ze jestem puszysta,sama wybieram tych z którymi chce sie spotkać i wodzę ich za nos i widzę jak juz sie niecierpilwią bo nie mogą mnie do łożka zaciągnąc. i jedno wiem nie bede sie odchudzała dla faceta, dlatego umawiam sie z nimi aż im się nudzą podchody i odchodzę,przynajmniej wiem żę nie byli mnie warci ,i nie są jakieś tam lata ale to są faceci z którymi się spotykam miesiąc czasami troszkę dłużej,

Gość wielka babulka
i odchodzą* bo nie mogą mnie zaciągnąc do łóżka.

Gość wielka babulka
zdarzyło mi się że pewien facet włożył swoją głowe w moje cipsko

Gość wielka babulka
fajny podszyw .;D

Gość wielka babulka
musiałby mieć bardzo małą głowę,ale u was facetów to cąłkiem normalne,bo wasz mózg nie zawsze jest wielki,

Gość palakac sie chce
proponuję stanąć pod latarnią a zyski przekazać na szczytny cel

Gość Jarek z warszawy srodmiescie
nie udawaj,ze faceci za tobą biegają przeciez wiadomo,ze dziewczyny tłuste podczas ruchania szybko się pocą i mają niekontrolowane gazy

Gość wielka babulka
no nie wiem ja tam gazów nie mam takich,a z potem też nie mam problemów,mało się pocę no i się myję.w przeciwieństwie pewnie do ciebie;P

Gość anjaroobik
a sa tacy? wkrecasz sobie babucho, schudnij i po problemie

Gość Jarek z warszawy srodmiescie
autorka topiku to głupia kur­wa hahah napisała: mało się pocę no i się myję skoro mało się pocisz i malo sie myjesz to nic dziwnego ześ fleja

Gość marcin84w
odchudź się dla siebie a nie dla facetów

Gość wielka babulka
uczy się czytać,mało się pocę i się myję. wiec nic nie czuć ode mnie. a do drugiej osoby nie nie wkręcam sobie,nawet moje koleżanki zauważyły ze ciagle z innym facetem gdzies mnie spotykają,i że jak ja to robie bo one po rok nikogo nie spotkały,nic nie robie ale oni ,ci co się ze mną spotykają chcą tylko seksu i ja to wiem,wiec nawet nie dopuszczam do tego,niech sobie nie myślą że trafili na desperatkę

Gość wielka babulka
po prostu zastanawia mnie płytkie myślenie facetów ze jak gruba to na pewno łatwa bo pewnie nikt jej nie chce,...

Gość anya rybyk193232
tak, lataja tak za toba i dla sexu nie dlatego ze jestes rzekomo "ladna" a dlatego ze jestes wg ich miana nieatrakcyjna grubaska i poruchaja, poruchaja i zostawia bo wstydza sie z toba pokazywac.

Gość anjaroobik
Ile wiec wazysz?

Gość mala babulka
wiesz co, ja jestem bardzo szczupla, podobno zgrabna, ladna i faceci tez chca mnie tylko bzykac :O Takze nie martw sie uszy do gory, na pewno trafisz na jakiegos wartosciowego w koncu. powiem ci ze ja robie dokladnie tak jak ty, jak widze, ze facetowi aczyna na seksie zalezec to potrafie go podkurwic i zostawic.

Gość wielka babulka
no ale znam kolesi którzy bzykają chude i brzydkie i tez ich nikomu nie pokazują.i to nie jest tak ze nie pokazuja mnie nikomu,najczesciej poznaje ich kumpli,rodzeństwo czy tam matke i ojca.ale jak widze ze koles sie zaczyna plątać ze wszystkim albo ze zaczyna sie denerwowac ze po miesiacu mu juz nie dałam to po prostu mówie .zegnam,najczęsciej mają dziwne miny;D

Gość wielka babulka
no albo sami odchdzą,w sumie to po rowno, ale wiecej mam frajdy kiedy ja mówie ;cześć

Gość ja też jestem gruba
i łądna a jakoś nikt mnie nie chce :(

Gość a ja mam porównanie z autopsji
4 lata temu bylam ladna i gruba,a teraz jestem ladna i szczupla.Wtedy nikt mnie nie chcial,za to teraz...Warto schudnąć dla siebie a powodzenie u facetów sprawia mi dodatkową przyjemność:)

Gość ja też jestem gruba
ile schudłaś? ja bym chciała tak 15 kg żeby ważyć 45

Gość mala babulka
ja też jestem gruba - ile masz wzrostu ze chcesz wazyc 45 kg? :O

Gość wielka babulka
tylko że ta jak schudnę i będę miała jeszcze więcej adoratorów upewni mnie w przekonaniu że faceci patrzą tylko na wygląd.

Gość ja też jestem gruba
mam 170 cm wzrostu, moja siostra ma 2 cm mniej i waży 45, jest bardzo szczupła a wcale nie je mało tylko ja jestem taka tłusta w rodzinie przez to mają mnie za gorszą

Chcą tylko seksu ? ;D No bo żaden facet, który może sobie pozwolić na przebieranie w kobietach nie będzie chciał na stałe puszystej kobiety. Chciałbym poznać tych co na Ciebie lecą, bo to chyba śmiechu warte, albo jakaś prowokacja. Daje 5/10 Jeżeli to prawda co mówisz to masz nie równo pod sufitem. Kompleksy zżerają Ci mózg i motywację.

Gość wielka babulka
i tak jestes chuda,45 kg to patyczak przy tym wzroscie, a ja tak bym chciała 70kg wtedy było by ok. a jest 92.... ale mam wielkie cycki za to..hahAHAHAH.wiec faceci pierwsze co to patrza na cycki a potem że mam ładną buźkę ...co za głupi sposów na wybieranie sobie kobiety..

Gość 124214
Skoro jesteś gruba, to jak możesz być ładna???

Gość wielka babulka
osobowość,,hmmmno nie wiem mam mase kumpli,ale tylko kumpli,faceci mnie lubią ale albo się ze mną tylko kumplują albo chcą mnie bzykać. a odpowiadając na pytanie wyżej ,to zawsze wybierałam facetów którzy mnie się podobali,w zasadzie dziewczyny mi zazdrościly ale co z tego jak to ruchacze tylko byli...

Gość wielka babulka
a jak myslisz.po prostu mogę być ładna.zresztą ja też lubię dużych facetów powyzej 185cm wzrostu i przynajmniej 110kg zawsze takich wybhieram bo lubie mieć takiego faceta przy sobie.