Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapominalska

brak sexu z mężem

Polecane posty

Gość onasobie
gonzolos umie się zakręcić

Gość gonzolos
Staram sie jak moge,chce wiedziec ze wyczerpalem wszystkie mozliwosci zanim bede bral pod uwage inne rozwiazania.

Ja się łudziłam, czekałam, rozmawiałam i nić z tego. Aż doszło do tego, że sama nie mam ochoty. Teraz czuję się równie źle, bo czuję, że we mnie już się nic nie odblokuje. Tyle moich łez, tyle przykrości i żalu, że mnie mąż odrzuca jako kobietę, wpadłam wręcz w kompleksy, nie jestem idealna ślicznotka, ale mąż też nie jest modelem. Mi jeszcze kilka lat brakuje do 30-tki, za wcześnie, by rezygnować z seksu.

gonzolas, przeczytałam Twój temat. Naprawdę podziwiam Twoją cierpliwość. Twój potencjał się marnuje ;)

Gość gonzolos
Przeciez jak sie ma 30 stke to dopiero zycie seksualne sie w nas rodzi,takie prawdziwe dojrzale.Czlowiek jest swiadomy swojego ciala,potrzeb

Gość gonzolos
Ja caly czas szukalem problemu w sobie ciagle cos wmawiaja,ze moze to jestem nie teges.

Gość gonzolos
Moja zona mi mowi ze jestem zboczony.Sama widzisz.Zboczony bo potrzebuje wiecej seksu?Czy naprawde 2-3 razy w tygodniu to duzo?Jakbym mial codziennie tez bym nie narzekal.

Gość gonzolos
O to chyba najlepszy pomysl razem byliby szczesliwi pod tym wzgledem.Ja rozumiem ze czasem moze byc zmeczona,bez nastroju,ze czasem moze jej cos dolegac.Litosci nie 10 lat.Czuje ze ten pieprzony kot jest wazniejszy ode mnie.

Niektórzy chyba nie rozumieją na czym polega zboczenia. Zazdroszczę kobietą, które są pożądane przez swoich mężów, którzy wciąż mają ochotę na swoje żony, zawsze i wszędzie. Dawno zapomniałam jak to jest.

Gość Przystojny brunet
Spotkaj się ze mną to zobaczysz co to jest być pożądaną kobietą.

Gość matacz ,,,..,,,,
Dlatego przysiega małzenska jest do bani w kwesti wiernosci . Dlaczego - bo własnie w takich przypadkach jedna z stron cierpi , a nie powinna ! według załozen małzenskich . Tyle , ze by sie działo jak by tak zdradzic kogoś kto własnie nie chce sexu - ten czół by sie zdradzony i oszukany , lecz co w takim wypadku z zona ?

Przystojny, a Ty pożądasz każdej?? Nieważne jaka, czy w Twoim stylu czy zupełnie inna? Czyli bierzesz wszystko co jest.

Gość gonzolos
Dokladnie tez tak czasem sobie mysle,jak stara dewotka,no ale nigdy jej tego nie powiem,bo by sie obrazila.Na seks z eksperymentami i w roznych miejscach nie mam ochoty marzyc.

Gość matacz ,,,..,,,,
facet jednak to troche inna bajka , porzada prawie kazda ładną , mądra kobietę - ten z temperamentem :)

zastanowiłam się tylko 100 razy, widocznie za mało, ale nigdy w życiu nie spodziewałam się takiej sytuacji.

Gość matacz ,,,..,,,,
300 razy ? problem w tym, ze kiedy sie wybiera i mówi owe TAK jest wszystko dobrze - w wiekszosci przypadków .

Gość amdeoooo
Przeciez jak sie ma 30 stke to dopiero zycie seksualne sie w nas rodzi,takie prawdziwe dojrzale.Czlowiek jest swiadomy swojego ciala,potrzeb stara śpiewka

Gość garnier29
dlatego lepiej wyjść za mąż dla kasy ,a nie dla seksu 🖐️:classic_cool:

Gość Przystojny brunet
Napisz coś o sobie jak wyglądasz??

Gość matacz ,,,..,,,,
a to wychodzi sie za maz dla sexu ? bo myslałem ze z miłosci :)

Gość gonzolos
amadeo Ty to pewnie "miszcz" szybkiego wytrysku jestes Dlatego czlowiek sie glowi co robi lub co zrobil nie tak ze ma to co ma

Gość garnier29
to czego narzekacie/?

Gość orgsadfs
nie warto miec zony

Gość matacz ,,,..,,,,
warto - ale taką jaką sie chce ciało , jaką była