Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorszu

czy można dzisiaj..

Polecane posty

Gość Dorszu

z trzytygodniowym noworodkiem jechać pociagiem?podróż trwa dosłownie 10 min.i czy nie za zimno dzisiaj na taką podróż?:)

można. nie jest za zimno, bez przesady :) jakbyś urodziła zimą to co byś zrobiła? zresztą nie ma złej pogody, są tylko źle dobrane ubrania :P

Gość Dorszu
no właśnie jestem uziemiona bo mąż wyjechał i tylko pociągiem mogę dostać się do miasta.gdyby była zima to pewnie bym nie pojechała;)

jedź :) maluszek pewnie i tak w gondoli jeździ :) żadne wiatry mu nie straszne :) :) :) przecież jest ciepło! nie wiem jak u Ciebie ale ja mam ok 18 stopni na termometrze, a choćby i 5 było, to co? to zimno jest?

Gość Dorszu
tak w gondoli.nie no zimno nie jest ale zimniej jak wczoraj a i deszcze zapowiadają,ale masz rację pojadę krzywda się mu nie stanie;)dzięki.

zabierz sobie folie na wózek, jakby nagle zaczęło mocno padać i wiać to założysz :) a jak nie masz folii to jak będziesz w mieście to kup :) zakup przyda się później :) miłych zakupów :)

Gość mamusieńka..
no pewnie że można, dzisiaj jest fajna pogoda bo nie za gorąco tylko tak w sam raz:)

Gość Dorszu
dzięki laseczki;)pozdrawiam gorąco.