Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajawolemojamammeeee

Sklejony siusiak-stulejka i zabieg.Kto miał?

Polecane posty

Gość ajawolemojamammeeee

Właśnie dowiedziałam się że mój syn ma stulejke :( musi iść do chirurga na zabieg :( kto miał juz i jak to wygląda?ile trwa i czy boli???

Gość ajawolemojamammeeee
nikogo to nie spotkało???

Gość ajawolemojamammeeee
podnosze

Gość ajawolemojamammeeee
23

Gość ajawolemojamammeeee
podszywacz :) to dziecko-ma 4 latka

teraz jest bezpiecznie Wiec może ktoś sie wypowie,wczoraj pani dr to stwierdziła,oglądając siusiaka-ale nie boli go przy oddawaniu moczu,sika strumieniem,ale rzeczywiście ta końcówka jest sklejona,ale zauważyłam ze jak sika przy moczu rozszerza ie,pisze normalnym językiem-bo niewiem jak to sie fachowo nazywa.

Gość babuleńka
To coś za wąskie to napletek. Spróbuj może nauczyć synka (że podczas kąpieli kiedy jest namydlony), sam pomalutku niech próbuje go zsuwać. Bardzo czasochłonne, ale u mojego syna obyło się bez chirurga.

Gość łyska z pokładu izoldy?ha
a kiedy to można wykryć? w jakim wieku? mój syn ma 7 ms rozumiem , że ma jeszcze czas na to aby napletek się powoli sam odklejał?????

Ja czytałam że do roku nie robić nic na siłę-jeżeli syn ma 7 mies to możesz to robić od czasu do czasu, ja natomiast robiłam to do 1,5 roku i wszystko było ok,a teraz już coś jest nie tak, mam skierowanie-ale tez myślałam zeby narazie robic to samemu,może obejdzie sie...

Gość gość
zabieg wyglada tak pacjent rozbiera sie calkowice nago zaklada czepek na wlosy kladzie sie na stół zabiegowy lekarz zaklada chirurgiczne rekawice smaruje susiaka plynem do dezyfekcji potem bierze strzykawke daje znieczulenie w pracie i bierze skalpel i rozcina potem szywa szywami roizpuszczalnymi zaklada opatrunek i po tygodniu do kontroli tak wyglada zabieg trwa okolo 40 minut

Gość gość
Miałem taki zabieg 30 lat temu, w pełnej narkozie