Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk__27

Na żonę wezmę tylko taką dziewczynę, którą była dziewicą.

Polecane posty

Gość ghfhfhyfytf
Koles pewnie ma malego i jest kiepski w lozku i mysli ze jak wezmie dziewice to przeciez z nikim go nie porowna :classic_cool: tak tak wiemy w łóżku jestes dobry, a twoj sprzet jest dosc spory 🖐️ :D :D :D

Gość mąż dzofeni
Siedzę tu :classic_cool:

Gość 92864
Pamiętaj Patryku, że wygląd i pieniądze to nie wszystko. Miłości za to nie kupisz. Zastanów się nad sobą i pamiętaj, że to co dajesz od siebie później do Ciebie wróci. Ja mam 21 lat, ale nie wiąże się z nikim, z nikim nie sypiam dlatego, że nie chcę, by ktoś potraktował mnie tak jak Ty traktujesz te dziewczyny. Życzę wszystkiego dobrego. :)

Gość wprowadzenie nowego podatku
Mam 27 lat i zaliczyłem juz sporo lasek.........o tak zaliczyłeś, 150, zmiana ręki, hahahahahahahhahahahahahaha

Seks tylko z kurwami z burdelu, tylko że bezpłatnie. Wspólczuję. Nie stać Cię, że musisz tak się upadlać i kłamać?

Gość zejdźcie z biedaka
zejdźcie z biedaka, chce dziewicy, bo boi się konkurencji. Cóż, seks też wymaga odrobiny talentu, umiejętności, wiedzy i możliwości....A takiego zarozumialca, to tylko na jeden raz do łóżka- chyba tylko z litości, więcej razy, to widocznie każda ucieka....

"Wspólczuję. Nie stać Cię, że musisz tak się upadlać i kłamać?" Ale na jaki temat kłamię? Przecież nie mówię tym kurewkom, że coś do nich czuję. Same rozkładają nogi, nie trzeba im nawet kłamać. Oburzajcie się dalej, a ja bzykam nawet mężatki, może nawet wasze "wierne" żonki :D

Gość dżozefina
męzu dzofeni-ale mnie rozbawiłeś, aż się szczerze zaśmiałam:-D, eh tyle, że mój z dzieckiem do kościoła poszedł,a ja mam doła i przynajmniej się chwilę pośmiałam

zejdźcie z biedaka - tak sobie tłumacz, jeśli ci to pomaga :) Nie spotykam się z tymi laskami tylko na jedną noc i wszystkie mi mówią, że jestem zajebisty w łóżku. I wszystkie się dziwią, czemu po kilku razach kończę znajomość :D Strasznie mnie to bawi. A szukam dziewicy, bo tylko dla takiej warto się starać i wydawać kasę, te obecne bladzie kosztują mnie tylko tyle co prezerwatywy. Nie zamierzam ich nigdzie zapraszać i udawać, że zależy mi na dłuższej znajomości. Same mnie do swoich mieszkań zapraszają na kolacje. Swoją drogą zawsze zamawiane z restauracji, bo one gotowaniem się brzydzą. Nawet tego nie umieją. A loda robią nieraz żałośnie, chociaż niby takie doświadczone.

Gość pracownik nfz
Patryk dzieciaku a skąd wiesz, że to nie one Ciebie zaliczają i, że to nie Ty jesteś dla nich "kurewką" i wibratorem w spodniach? chyba masz nikłe pojęcie o psychice kobiet

Gość 92864
A myślisz, że taka dziewica będzie Cię chciała?? Powodzenia w szukaniu.

Gość parol
phi. kazda byla kiedys dziewica.

pracownik nfz masz racje.niektore tez potrafia zmieniac facetow jak rekawiczki i traktowac ich przedmiotowo. przeciez Patryk__27 nie ma mozgu wiec na nic wasze komentarze.

Gość dżozefina
Dobra Patryku, my się nie oburzamy tylko śmiejemy, głupi jesteś aż szkoda gadać, no ale cóż taki wiek, wybaczamy, zamiast siedzieć na kafe to popatrz sobie do lustra jaki zajebisty jesteś,może Ci się lepiej zrobi, nara, nie warto z dzieciarnia pisać

Gość pracownik nfz
no właśnie JULKARES, ciekawe czy te jego "kurewki" wśród swoich koleżanek nie mówią o nim tak samo jak on nich tutaj, po za tym to dziecinada chwalić sie takim rzeczami publicznie, ja też miałem wiele kobiet ale nie krzyczę o tym na całe gardło, prawdziwy facet takie informacje trzyma dla siebie

autorze, odpowiedz sobie na pytanie... która dziewica cię zechce... Człowieku mentalnie jesteś dzieckiem... ty się nie nadajesz do żadnego związku a tym bardziej z dziewicami, kur*iarze zasługują tylko na kur*wki... sory...

Gość kasia----kasia
hahahaha no to dziewica ci super loda zrobi................ale mnie bawisz, dzieciaku

Pomarzyć dobra rzecz:D Załosny jesteś. Nawet jeżeli udało Ci tak coś zaliczyć:D Uprawiasz seks, więc reakcja w mózgu zachodzi, kręci Cię pusta kurewka. Całujesz zdziry i puste kurwiszony???:D mam nadzieję, że w prezerwatywie:P Może przed chwilą robiła innemu z połykiem:D

Gość co za wieśniak --------
Patryk 27, chyba w domu rodzinnym cos bylo nie halo,skoro wyżalasz swoje smutki na forum głównie damskim?:))) poza tym nie rozumiem jednego? owszem sa dziewczyny kurwy,ale ty się niczym od takich nie róznisz. Bo puszczasz się na lewo i prawo, z domu to wyniosłeś? wygląda na to,ze albo ojciec albo matka nie szanowali siebie samych.Bo wiele zachowań wynosi się z domu. Ty sie chwalisz tym,ze jestes jak ścierka,bez zadnych wartości pieprzysz się z byle kim. JAKA PORZĄDNA KOBIETA CHCE TAKIEGO KOGOS? kijem cie nie da się tknąć.I pamietaj ,że czasem tak bywa,iż raz pęka serce, a raz PREZERWATYWA! chwalisz się tym,ze sie badasz-aż tylu labadziarom się dałes,ze musisz się badac. Na miejscu Twojej matki zachowałabym się jak struś w strachu! Byle nie na betonie! HIPOKRYTA Z CIEBIE...SZMATA PRZYGANIA SZMATOM;) lol

Gość Buhahahahahaha!!!
To, że kobieta lubi seks nie znaczy, że jest nieporządna. Ale bierz sobie co chcesz i tak będziesz zdradzał każdą.

Gość N I E Z A L E Ż N A
wiesz czytam to co mowisz, jstem taka osoba jaka opisujesz na poczatku, mam 22 lata, jezeli jestem dziewica to szukam kogos rownie szanujacgo sie jak ja, nie tak jak ty..

zaliczać dziewczyny? Zaliczyć, trzeba tak, aby chciała zostać z Tobą na całe życie, jeśli nie chciały, to żeś kozia dupa a nie facet z jajami. Ja zaliczyłem jedną, ale tak, że jest już ze mną 20 lat.

Gość abeca
Żona dziewica bezmyślnie w Ciebie zapatrzona i ufająca a Ty erotoman dalej w nałogu.... ha ha ha ha chyba dlatego chcesz dziewicę żeby nie rozpoznała że masz już zbyt duży przebieg.... co byś jeszcze na męża się nadawał :P:P:P:P:P:P

Gość do N I E Z A L E Ż N A
Bardzo ciekawe, bo wczoraj dziewice pisały, że chcą doświadczonego!

Gość N I E Z A L E Ż N A
jest wiele dziewczyn ktore podaja sie za dziewice chociaz z duzym przebiegiem;) ja wcale niechche doswiadczonego, chche kogos uczciwego, kochajacego. Nie kazda dziewica jest taka sama

Gość męska ścierka z ciebie
NIC WIĘCEJ KOLEŻKO. Czym tu się cieszyć? Oczekujesz,ze kobiety będą po tobie jechały? Ty juz widzisz problemy załozeniem związku,bo ten wlasnie problem tkwi w tobie. Musisz się puszczac aby podnosic ego,tlumaczysz sobie ze to ty je pukasz. Ale jest zupelnie odwrotnie. Jestesmy ssakami,kazdy z nas lubi seks i nie rozumiem jednego- sam się pieprzysz z byle kim,a czujesz sie wyzej:) oj koleżko- uwazaj na aids bo z tego co widze tylko gadac potrafisz a na pewno nic nie robisz ze soba. polecam jakiegos specjalistę..widac glebsze podloze psychiczne w tobie.

Gość hijkoluiujikuo
"Żona dziewica bezmyślnie w Ciebie zapatrzona i ufająca" Dobry żart. :D Caryca Katarzyna też była długo dziewicą, a potem okazało się, że niezłe z niej ziółko. Wielu kochanków posłała do piachu.

Oooo to masz duży wybór... każda kobieta w końcu kiedyś była dziewicą :P

doświadczonego, a może raczej znającego sie na rzeczy. Bo można być tylko z jedna i być mistrzem,a można być z 10 i pierdołą, co nie potrafi dogodzic kobiecie.

Gość Navya
wiem ,że to prowo ,ale jeśli to nawet prawda tzn ,że autor jest naiwny jesli myśli ,że znajdzie ładną dziewicę która jeszcze poleci na faceta który miał wiele kobiet