Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjkjkkuio

Szkoda mi ofiar pedofili,szkoda ze nie ma zadnego boga

Polecane posty

Gość nienormlana osoba!
A co do tejże pedofilii i zła. Jest to według mnie dowód na to, że Bóg, jeżeli w ogóle istnieje, nie panuje w ogóle nad kościołem. Już tłuamczę. Księża według Boga wykonują pracę ogromnej odpowiedzialności, ogromnej wagi, cóż, przede wszystkim chodzi mi o to, że Bóg jako taki katolicki powinien mieć pewną łączność z klerem, czy nie tak? Tak, dokadnie tak zakłada kościół. Zakłada, że księza są natchnieni przez BOGA, występują W ROLI BOGA i tylko wtedy wykonują dobrze swoją pracę. No ok, a jeżeli ksiądz nie jest w zadnym stopniu natchniony, jest wręcz opetany przez szatana, "uprawia" pedofilię?????? Bóg już takich fałszywców miałby opuścić i pozwolił rozwalać im swoją religię, że tak powiem??? No dobrze, przeciez w Biblii jest, że "napotkacie wiele fałszywych podaących sie za bleblebleble", chodzi mi o to, że ktoś z pewnością jakoś by to na jakiejś tam :O podstawie wytłumaczył. ALE TO NIE ZMEINIA FAKTU, ŻE SPOSÓB W JAKI BÓG PANUJE NAD KOŚCIOŁEM JEST PRAWIDŁOWY KURWA. kurwa :(

Gość iinmjuiuu
bóg zostawił władze maryji i dlatego ci co modla sie do maryji to Maryja im pomaga i dlatego ludzie modla sie na różańcu jak sie kiedys pomodliłam to bylo gorzej!

Gość nienormlana osoba!
o kurwa! * miało byc : NIE JEST PRAWIDŁOWY :O

Gość iinmjuiuu
A co do tejże pedofilii i zła. Jest to według mnie dowód na to, że Bóg, jeżeli w ogóle istnieje, nie panuje w ogóle nad kościołem. Już tłuamczę. Księża według Boga wykonują pracę ogromnej odpowiedzialności, ogromnej wagi, cóż, przede wszystkim chodzi mi o to, że Bóg jako taki katolicki powinien mieć pewną łączność z klerem, czy nie tak? Tak, dokadnie tak zakłada kościół. Zakłada, że księza są natchnieni przez BOGA, występują W ROLI BOGA i tylko wtedy wykonują dobrze swoją pracę. No ok, a jeżeli ksiądz nie jest w zadnym stopniu natchniony, jest wręcz opetany przez szatana, "uprawia" pedofilię?????? Bóg już takich fałszywców miałby opuścić i pozwolił rozwalać im swoją religię, że tak powiem??? No dobrze, przeciez w Biblii jest, że "napotkacie wiele fałszywych podaących sie za bleblebleble", chodzi mi o to, że ktoś z pewnością jakoś by to na jakiejś tam podstawie wytłumaczył. ALE TO NIE ZMEINIA FAKTU, ŻE SPOSÓB W JAKI BÓG PANUJE NAD KOŚCIOŁEM JEST PRAWIDŁOWY K**WA. k**wa no,nie jestes taki nienormalny/a

Gość iinmjuiuu
wiemy,domyslilismy sie;)

Gość iinmjuiuu
W takim razie kler to zło.Siedlisko,miejsce gdzie swietnie ukrywa sie wszelakie brudy i syfy.Idiotyzmem byłoby łazenie tam i płacenie im. Ale gdzie jest Bóg?Moze faktycznie nie moze nic zrobic? Przeciez dobry Bog nie patrzyłby spokojnie na to całe bagno jakie sie dzieje na ziemi.A moze zrezygnowal z ludzi kiedy zobaczył jakie z nich potwory :(

Gość nie wstydze sie jezusa
tu masz świadectw osób którym pomogła http://www.ultramontes.pl/rosarium.htm nawet szkapleż karmelitański terz chroni Dom ochroniony od pożaru Już bliżej naszych czasów, w maju 1957, ksiądz karmelita w Niemczech opublikował niezwykłą historię o tym jak Szkaplerz uratował dom od pożaru. Było to w Westboden a Niemczech. Wybuchł pożar i objął cały rząd domów. Właścicielka dwurodzinnego domu, widząc ogień, natychmiast przymocowała Szkaplerz do drzwi wejściowych swojego domu. Płomienie ognia fruwały nad nim i naokoło niego, ale dom pozostał nietknięty. W ciągu 5 godzin 22 domy zostały zredukowane do popiołu. Jedyna budowla, która stała nienaruszona pośród zniszczenia to był dom, gdzie przymocowany był Szkaplerz. Setki ludzi przychodziło oglądać miejsce, żeby na własne oczy zobaczyć potęgę Szkaplerza i potęgę wstawiennictwa Błogosławionej Dziewicy Maryji.

Wraz z rozkazem okazywania posłuszeństwa Wcielonemu Słowu aniołowie otrzymali polecenie uznania za swoją Monarchinię tej „niewiasty, w której łonie Jednorodzony przyjąć miał ciało ludzkie. Niewiasta ta bowiem będzie ich Królową i Panią wszystkich stworzeń; pod względem łask i chwały przewyższać będzie Ona wszystkich aniołów i ludzi. Równocześnie Wszechmocny ukazał aniołom Najświętszą Maryję Pannę w znaku, czyli w obrazie. Dobrzy aniołowie w największej pokorze przyjęli ten rozkaz Pański i sławili potęgę Najwyższego i Jego tajemnice. Przy objawieniu tej tajemnicy i tego przykazania Lucyfer z gromadą swoich zwolenników uniósł się jeszcze większą durną 4 pychą, bluźniąc straszliwie. W niepohamowanej złości, wzywając swych zwolenników, zwrócił się przeciwko Stwórcy tych wielkich cudów wołając: „Niesprawiedliwe są te rozkazy. Przynoszą ujmę mej wielkości. Dlatego tę istotę, na którą Ty, Panie, spoglądasz z taką miłością, którą chcesz obdarować takimi wspaniałościami, ja będę prześladował i zniszczę Ją. Użyję w tym celu całej mojej siły i chytrości. Niewiastę tę, Matkę Słowa, strącę z wysokości, na którą zamierzasz Ją wynieść, a zamiar Twój w rękach moich w proch się obróci. Straszliwa ta pycha pobudziła gniew Pański i Bóg rzekł do Lucyfera: „Niewiasta ta, której uczcić nie chciałeś, zetrze twoją głowę. Ona cię zwycięży i zniszczy twą władzę. I chociaż przez pychę twoją świat pozna śmierć, to jednak przez pokorę tej Niewiasty śmiertelnicy otrzymają życie i Zbawienie. Oni odbiorą zapłatę i otrzymają koronę, którą ty utraciłeś. Zaledwie smok usłyszał te wyroki Boga, odpowiedział pełen złości i pychy, wygłaszając groźby przeciwko całemu rodzajowi ludzkiemu. Jednak dobrzy aniołowie uznali sprawiedliwy gniew Najwyższego okazany Lucyferowi i innym upadłym aniołom, i walczyli z nimi bronią rozumu, rozsądku i prawdy. Wymawiając owe słowa, którym nic nie zdoła się oprzeć: „Kto jest jako Bóg! święty książę Michał strącił z nieba zamienionego w smoka Lucyfera i jego stronników. Niewdzięczni aniołowie stali się przez swoje grzechy niegodni wiecznego oglądania Boga; pamięć ich została wymazana z Jego ducha, w którym na mocy udzielonych im darów była zapisana. Stracili oni prawo do miejsc, które gdyby się okazali posłuszni były przeznaczone dla nich; prawo to przeszło na ludzi, którym przekazane zostały teraz te miejsca. Wszelki ślad po upadłych aniołach został zatarty i nic już w niebie nie pozostało natomiast dobrzy aniołowie w nagrodę za swa wierność otrzymali możliwość oglądania boga i zyskali wieczna chwale mistyczne miasto boże

Gość nienormlana osoba!
..... A jeżeli księża - pedofile, są opętani przez szatana, to... czy to nie oznacza, że szatan chce opętać kościół?? No tak, ale przeciez to jest oczywiste. Szatan chce niszczyć Boga. Ale... pedofilia i ogólnie całe zło nie występuje tylko w kościele! O kurwa ! Czyli wychodzi na to że szatan opętał Ziemię :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość nienormlana osoba!
Wydaje mi się, że szatan już dawno zniszczył kościół :O I takim właśnie sposobem Bóg opuścił ZIemię :O

Relacja sporządzona przez znanego jezuitę, o. Oomenico Mondrone, który bezpośrednio doświadczył spotkania ze złym duchem podczas rytualnego wykonywania egzorcyzmów: Nigdy nie zdołasz zrozumieć - mówi szatan - jak bardzo nienawidzę was, ludzi. Jak bardzo jesteście wstrętni. Chlubicie się najwyższą godnością wśród zwierząt, a jesteście z nich najohydniejsi. Wasze istnienie budzi we mnie wstręt. Uważam was za coś gorszego od waszych świń. Sądzicie, że jesteście inteligentni, a okazujecie się bardzo głupi. Wystarczyłoby zobaczyć, co wam podsuwam przez wielu "naukowców", którzy są na mojej służbie, i co daję wam w formie napuszonych, uczonych bredni. Pomyśl o tym, czym poję i karmię przez moją prasę! Wy mielibyście być Jego najszlachetniejszym stworzeniem? Wystarczy parę świństw, aby was kupić. Zaraz poddajecie się pokusom mych posłańców. Przywiązujecie wielką wagę do waszej wolności, a pozwalacie się schwytać w moją niewolę. Och, jakie kpiny mogę sobie z was stroić w imię tej waszej wolności. Okazujecie wstręt wobec tego, co jest brudne, a tymczasem jesteście zupełnie, ulegli waszym namiętnościom, tarzacie się w waszych obrzydliwościach, jak świnie w błocie... Dla kobiety, czy dla garści złota jesteście gotowi pozarzynać się, co jest cudowne. Wiele zyskał Ten - tam, że przelał krew, aby was odkupić? Odkupić was od czego, od grzechu? Przecież nurzacie się w nim tak, że omal nie utoniecie! A co dopiero mówić, gdy wywołam wśród was ducha zazdrości, oszczerstw, nienawiści, rywalizacji, zemsty. Innym razem szatan wyznaje: Maryja jest tą, która wprowadza ogromne zamieszanie w moich planach. Jest niszczycielką mojego królestwa. Nie pozwala odnieść mi zwycięstwa i już przygotowuje mi klęskę? Ciągle plącze mi się pod nogami, wciąż przeszkadzając mi, przecinając mi drogę, podpuszczając swoich fanatyków do odbierania mi dusz. Tam, gdzie sięgają moje głośne podboje, Ona w rozprzestrzeniającej się ciszy mnoży swoje zwycięstwa.

Gość nienormlana osoba!
Ale nie, chwila, to wszystko wcale nie trzyma się kupy. Bo jednak istnieją jeszcze głęboko wierzący. Dlatego ze względu na nich Bóg nie mógłby opuścić raczej Ziemi? Poza tym, to kiedy miałoby to nastąpić (opuszczenie Ziemi prze Boga)? :O Zdecydowanie przed narodzinami Chrystusa. Czyli to, co napisałam byłoby prawda tylko wtedy, jeśli Chrystus przybył na Ziemię jako.... narzędzie Boga do zmniejszenia zasięgu rażenia szatana? A co z wierzącymi? Bóg miałby ich opuścić? .... A może szatan po prostu opanował świat? Wiecie co, dostaję jakiś schiz. Wiem, że to co pisze, jest chore.

i ja was opuszczam módlcie sie do maryji bo tylko w niej nadzieja Jezus przyjdzie by nas sądzić Napisz to: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki. Zgaśnie wszelkie światło na niebie i będzie wielka ciemność po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie były ręce i nogi przebite Zbawiciela, wychodziły wielkie światła, które przez jakiś czas będą oświecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym.

Gość iinmjuiuu
Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki. Zgaśnie wszelkie światło na niebie i będzie wielka ciemność po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie były ręce i nogi przebite Zbawiciela, wychodziły wielkie światła, które przez jakiś czas będą oświecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym. zmeczyłam sie i zasmuciłam tym tematem...poczytam,ok,dzieki,paaa

Gość iinmjuiuu
Ale nie, chwila, to wszystko wcale nie trzyma się kupy. Bo jednak istnieją jeszcze głęboko wierzący. Dlatego ze względu na nich Bóg nie mógłby opuścić raczej Ziemi? Poza tym, to kiedy miałoby to nastąpić (opuszczenie Ziemi prze Boga)? Zdecydowanie przed narodzinami Chrystusa. Czyli to, co napisałam byłoby prawda tylko wtedy, jeśli Chrystus przybył na Ziemię jako.... narzędzie Boga do zmniejszenia zasięgu rażenia szatana? A co z wierzącymi? Bóg miałby ich opuścić? .... A może szatan po prostu opanował świat? Wiecie co, dostaję jakiś schiz. Wiem, że to co pisze, jest chore. odpocznij,to meczace rozwazania...pokrecone to :( na pewno szatan czy zło po prostu chce opanowac swiat i sie udaje...a;e zeby tak ktos mu przeszkodził...ooo...paaa

Gość leksys
dziwki uprawiaja flirty a potem tym wybranym proponuja pokaz za kase raz za kase, a nieraz pod wplywem oczarowania im starcza robia to caly czas, milosc je malo interesuje maja mordy bez uczuc po ktorych wszystko splywa wytapetowane wypielegnowane ktore potem sie marszcza bo wlasny jad zabija mowia ze za wszystko sie placi ale zapominaja o sobie, ze im potem przychodzi zaplacic heheheeh

Gość wiochapl
taksie zyje jak nie ma boga w sercu