Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjkjkkuio

Szkoda mi ofiar pedofili,szkoda ze nie ma zadnego boga

Polecane posty

Gość gcgnvng
Nie, on jest wpełni oddanym wierze i kościołowi az do tej pory, dla niego Kler kosciół to całe jego zycie, spi z biblia, potrafił kiedys CAŁA WYPŁATĘ przekazac na remont koscioła a mu nie mielismy co jesc i za co oplacic rachunkow, i to nie jednokrotnie co ? jaki kler ? jakie spanie z biblią itd ?

Gość prosimyijuznieprosaimy
Dajcie jej,gcgnvng, spokój,co ma opisywac skoro nie wie.Ona tylko powtarza co jej rodzice kazali na wsi. Wiecej nie wie.gcgnvng nie martw sie,ze nie potrafisz opisac Boga bo go i tak nie ma ale mozesz sie łudzic jesli ci to pomaga przetrwac.Bóg czy tłuk ,nie ma róznicy,wazne ze wiara czyni cuda.A w co wierzymy to naprawde bez znaczenia. I prosze.Nici :D To dziekujemy dziecku :))))))

Gość Boga nie ma
Grzeszycie, owieczki :D

Gość weronikazl
ooo teraz na duchy zeszło coraz weselej hahaaa!!

Gość Boga nie ma
Czem sobie z nas kpisz? Potwierdziłaś, że przedstawisz nam argumenty i swoje przemyślenia. Chamstwo i kłamstwo to grzech :D

Gość gcgnvng
Czem sobie z nas kpisz? Potwierdziłaś, że przedstawisz nam argumenty i swoje przemyślenia. Chamstwo i kłamstwo to grzech nie kpie z was. dałem wam tyle na ile zasługują wasze zaślepione serca

Gość weronikazl
Owieczki :) :D Ot i cały jej bog. Załosne.

Gość wszyscy sa szczesliwi
Niektóre słowa Jezusa Chrystusa do błogosławionej siostry Marii Faustyny. http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm Napisz to: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, przychodzę wpierw jako Król miłosierdzia. Nim nadejdzie dzień sprawiedliwy, będzie dany ludziom znak na niebie taki. Zgaśnie wszelkie światło na niebie i będzie wielka ciemność po całej ziemi. Wtenczas ukaże się znak krzyża na niebie, a z otworów, gdzie były ręce i nogi przebite Zbawiciela, wychodziły wielkie światła, które przez jakiś czas będą oświecać ziemię. Będzie to na krótki czas przed dniem ostatecznym. Wymaluj obraz według rysunku, który widzisz, z podpisem: Jezu, ufam Tobie. Pragnę, aby ten obraz czczono najpierw w kaplicy waszej i na całym świecie. Obiecuję, że dusza, która czcić będzie ten obraz, nie zginie. Obiecuję także, już tu na ziemi, zwycięstwo nad nieprzyjaciółmi, a szczególnie w godzinę śmierci. Ja sam bronić ją będę jako swej chwały. Te dwa promienie oznaczają krew i wodę- blady promień oznacza wodę, która usprawiedliwia dusze; czerwony promień oznacza krew, która jest życiem dusz... Te dwa promienie wyszły z wnętrzności miłosierdzia mojego wówczas, kiedy konające serce moje zostało włócznią otwarte na krzyżu. Te promienie osłaniają dusze przed zagniewaniem Ojca mojego. Szczęśliwy, kto w ich cieniu żyć będzie, bo nie dosięgnie go sprawiedliwa ręka Boga. Pragnę, ażeby pierwsza niedziela po Wielkanocy była świętem Miłosierdzia.

Gość weronikazl
Czem sobie z nas kpisz? Potwierdziłaś, że przedstawisz nam argumenty i swoje przemyślenia. Chamstwo i kłamstwo to grzech nie kpie z was. dałem wam tyle na ile zasługują wasze zaślepione serca i masz problemy z płcia a moze i pedofilia???????oj klamczuszek z ciebie oj nieładnie pojdziesz do piekla!!!!

Gość weronikazl
"Slepe serce pozera zakatowanych niewinnych ciała. Złego brudna dusza bedzie potepiona na wieki wieków."

Gość Boga nie ma
Mnie żaden GREBER nie interesuje :D Rozmawiam z Tobą, tak? No to moze inaczej :O Wyobraź sobie, że siedzimy razem na pustyni, zagrożeni śmiercią :D Ty, wierząca, zaczynasz się modlić, co prowokuje naszą dyskusję na temat istnienia Boga :D NIE MAMY KOMPUTERA :D Rozmawiamy. A więc. Ja swoje argumenty podałam. Czas. na twoje. ? :O :O :O :O

Gość gcgnvng
i masz problemy z płcia a moze i pedofilia???????oj klamczuszek z ciebie oj nieładnie pojdziesz do piekla!!!! nie mam żadnego problemu z płciom i nie kłamie

Gość gcgnvng
jestem hetero

Gość weronikazl
nie mam żadnego problemu z płciom i nie kłamie ile masz lat? :)

o jakie wam dowody chodz Na katolickim cmentarzu Św. Krzyża, tuż przy Grobie Nienarodzonego Dziecka, rozbił się samolot właściciela największej sieci aborcyjnej w USA. Zginęły jego dzieci i wnuki. Siedmioro dzieci i tyle samo dorosłych zginęło podczas niedawnej katastrofy prywatnego samolotu, który rozbił się w stanie Montana to pierwsza informacja, jaką podały amerykańskie media. Po dwóch dniach zaczęły wychodzić na jaw kolejne fakty. Układają się one w szokującą całość. Oto szczegóły, których nie podała mainstreamowa prasa w USA. Okoliczności wypadku Córki Feldkampa leciały tego dnia na wakacje. Dwie rodziny z dziećmi i znajomi. Narty, basen, golf w kurorcie dla milionerów z Yellowstone Club tak miały spędzać wolny czas. Samolot jednak nie doleciał. Przyczyny nieznane. Oblodzenie skrzydeł mówi początkowo jedna z hipotez. Eksperci jednak zaprzeczają. Doświadczony pilot, dobra pogoda, żadnych problemów wynikało z ostatniej rozmowy z wieżą kontroli lotów. Świadkowie nie widzieli nic nadzwyczajnego. Tylko nagły krach. Samolot wbił się dziobem w ziemię i stanął w płomieniach. Runął trzysta metrów od lotniska. Gdzie znaleziono spalony wrak? Na cmentarzu Św. Krzyża Parafianie przychodzą tu często. Ktoś dawno temu zainicjował odmawianie w tym miejscu różańca za ofiary biznesu aborcyjnego: nienarodzone dzieci, ich nieszczęsne matki i wszystkich lekarzy, którzy mają krew na rękach. Obok cmentarnego kościoła postawili symboliczny nagrobek Grób Nienarodzonego. Może ktoś przechodząc zmówi „Wieczny odpoczynek. Ludzie modlili się tutaj także o nawrócenie Buda Feldkampa. Podobno w dzień po tragedii awionetki przyjechał na cmentarz. Stał tam wpatrzony w zmiażdżone śmigło. Czy widział też Grób Nienarodzonego? http://dzieckonmp.wordpress.com/2010/01/18/katastrofa-o-ktorej-nie-pisza-wielkie-media/

Gość weronikazl
chyba sikne ze smiechu,biedne dziecko:DD

Gość weronikazl
sp..stad fanatyku my sie dziecka pytałysmy nie ciebie i twojej aborcji,spadaj z tym,idz finansowac domy dziecka jak takis madry,ha?pomagasz im? nie,to won!

Gość Boga nie ma
To nie jest argument :D jak grochem o sciane. ide stad 🖐️

Gość rozsadnedamyzsalonow
Juz wiemy dlaczego klerowate brudasy chca zeby nie usuwac kłopotu,zeby mieli kogo posuwac.

Gość gcgnvng
ok. skończyłem teraz dwie rzeczy: dyskusje z wami ignoranci i jeszcze coś tam czytać ... idę do pubu

ja tez ide,to debile,nie wiedza co napisac bo i co lol ale jazda hahahaaaa szkoda mi jej nawet taka naiwna hahhaa pa :P

a ja ide na skrobanke! papa

Gość Boga nie ma
Żadnej dyskusji tu na pewno nie było :O 🖐️

Orędzie Pana Jezusa podane przez Annę Argasińską z Warszawy po katastrofie smoleńskiej Pisz, Anno: Sam Bóg dopuszcza zło, aby dotknąć ludzkość poprzez cierpienie (wtedy najczęściej człowiek nabiera pokory i schodzi ze złej drogi), lub czyniąc zło, sam człowiek zabija brata, tak jak Kain zabił Abla. Potrzeba było tej ofiary, tak jak trzeba było Mojej Ofiary. Anna: Jeżeli ofiara to musi być i kat? Pan Jezus: Tak; Anna: A w tej tragedii dla Narodu Polskiego? Pan Jezus: Jest i kat. Dlatego potrzeba, aby narody w całym świecie padały na kolana przed Bogiem, bo w każdym państwie jest Kain i Abel; jest zło i dobro. Polskę kocham nade wszystko. Jest mi Izraelem, dlatego Bóg dopuścił śmiercionośną, rękę Kaina, aby ofiara została przyjęta. Mówiłem już do ciebie, że to jest początek „katastrof ( Mówiłem też, że przyjdą jeszcze inne na cały świat, aby świat się zatrzymał, bo pędzi na oślep w samą przepaść piekła. Ojciec Mój, z miłości ojcowskiej dopuści następne i jeszcze następne, dopóty wasz pędzący świat nie zatrzyma się. Dopiero wtedy zostanie uratowana ta część ludzkości, która by poszła na potępienie. Cierpliwość MEGO OJCA wyczerpała się. Dzieci, które nie słuchają OJCA muszą ponieść karę. Za bardzo i za dużo liczycie na Moje Miłosierdzie, lekceważycie MOJE SŁOWO, żyjąc po swojemu - dlatego będziecie cierpieć. A to jest początek kar, które wy nazywacie kataklizmami. Ja wam mówię: Nic się nie dzieje bez WOLI MOJEGO OJCA. Ginąć będą te ofiary, które Bóg sobie upatrzył. Mówię do was, a i tak niewielu tym się przejmie, niewielu zawróci z drogi potępienia. Człowiek w swojej słabości, kruchości jest lękliwy. Bóg o tym wie, ale i szatan o tym wie. Dokonuje się walka zła z dobrem. Tej bitwy nie wygra naród, który rządzi się swoim, a nie Moim prawem. Przeczytajcie PSALM 22.

Gość Boga nie ma
Zaraz 19, może jakiś katolik trafi z kościoła na kafe :O Poczekam :O :O

Gość Boga nie ma
A fanatyków prosiłabym o troche rozsadku :O

Wskrzeszenie dziecka przez ojca pio Doktor Sanguinetti, jeden z najbliższych współpracowników o. Pio, był świadkiem nadzwyczajnego wydarzenia. Pewnego dnia, w kolejce czekających na spowiedź u o. Pio stanęła kobieta z walizką w ręce. Kiedy przyszła jej kolej, podeszła do konfesjonału i zaczęła głośno płakać, otworzyła walizkę, pokazując o. Pio zawinięte w szmaty zwłoki około sześciomiesięcznego dziecka. Kobieta ta wybrała się w drogę z ciężko chorym dzieckiem, które w czasie podróży zmarło. Zrozpaczona ukryła zwłoki w walizce i jechała dalej z nadzieją, że ojciec Pio wymodli cud. Na jej widok o. Pio bardzo się wzruszył. Wziął ciało niemowlęcia w swoje dłonie i modlił się. Po pewnym czasie oddał dziecko matce mówiąc: "Przestań wrzeszczeć, nie widzisz, że twoje dziecko śpi?" Rzeczywiście dziecko, cudownie przywrócone do życia, spokojnie oddychało.

Gość Boga nie ma
A potrafisz sama choć jedno zdanie skleić?

Gość Boga nie ma
Nie interesuje mnie żaden Pio i jego legenda :O Tym nikogo nie przekonasz, uwierz :O

Gość Boga nie ma
Jesli podam ci jakąś "cudowną" historyjkę innej religii, co zrobisz? Uwierzysz? Będzie mały problem :O