Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjkjkkuio

Szkoda mi ofiar pedofili,szkoda ze nie ma zadnego boga

Polecane posty

Gość wszyscy sa szczesliwi
gdyby boga nie było to nie było by objawien maryjnych np Fatima powiedziała ze jezeli ludze sie nie poprawia czyli przestana grzeszyc to będzie 2 wojna hitler był biczem na grzeezników ale to ciekawer ze pomógł katolikom w hiszpani zwycieżyc komunistów

Gość Boga nie ma
Nie trzeba być "pod wpływem Boga", zeby wywnioskować że z konfliktu wybucha wojna :O

Gość hghghghhgggghhhhhhg
Co wy pierdolicie,ze bÓga nie ma bo nie pozwoliłby przecież na mordowanie niewinnych istot,pedofilii itp...a ja wam powiem tak---Bóg tał nam rozum z którego mozemy korzystac i odrózniac dobro od zła.Swoja drogą współczuje osobom które nie wierzą w Boga bo co to za zycie co to wgl jest.?!współczuje...

ojciec pio to nie legenda tylko fakt gdzie zostały spisane jego cuda przez lekarzy Krew pochodząca ze stygmatów Ojca Pio wydzielała nieopisanie przyjemną woń. Właśnie dlatego pewien lekarz badający stygmaty Ojca Pio lubił trzymać w szufladzie swojego biurka opatrunek, który pochodził z rany stygmatyka. Nie byłoby w tym może nic dziwnego, gdyby nie fakt, iż lekarz ten od urodzenia pozbawiony był zmysłu węchu. Nie wszyscy przebywający w jego gabinecie cokolwiek czuli, wielu jednak pytało: "Skąd pochodzi ten osobliwy zapach?". Również dr Sala, lekarz obecny przy śmierci Ojca Pio, dał świadectwo obecności tej miłej woni. "Kiedy ubierałem Ojca Pio w habit, który nosił przed śmiercią, nagle ogarnął mnie ten sam bardzo mocny zapach, jaki czułem tak wiele razy podczas moich prawie codziennych spotkań z bratem z Pietrelciny ". Przyjemny zapach świętości nie jest zjawiskiem całkiem nowym i dotyczącym tylko Ojca Pio. Również inni święci - choćby św. Teresa od Dzieciątka Jezus - posiadali łaskę roztaczania wokół siebie miłych woni.

Gość Boga nie ma
A co do tych przykładowych ofiar pedofili. Bóg tak chciał? Diabeł? Wystąpił błąd?

Gość hghghghhgggghhhhhhg
a tak wgl to Noxelia jest zajebista bo wierzy w szatana ale w Boga juz nie..porazka dziewczyno zgrywasz mądrą dziewczynę ale taka nie jestes,przykro mi.

Gość olaaallaaaa
tak w szatana mozna uwierzyc bo widac ile ludzi jest pod jego wpływem,ale juz pod wpływem boga to kto..a!pedofile z kleru,no tak! a te cuda ,moje dziecko,to wyzsze inteligencje,mało wiesz o fatimie,przeczytaj cala ksiazke na ten temat!!!! i hologramy z jezusem:( taka to prawda o bogu....a tak miło było wierzyc i sie ludzic....buuuu

bóg kiedy chce nas ukarać to odbiera rozum i tobie odebrał Cud w Hiroszimie i NAGASAKI, JAPONIA 6 i 9 SIERPNIA 1945 Cudem związanym z modlitwą różańcową jest także niezwykłe ocalenie kilkunastu osób w Hiroszimie i Nagasaki. Na sześć miesięcy przed atomowym atakiem lotnictwa USA w miastach tych, jak mówili potem świadkowie, pojawiło się dwóch mężczyzn. Trzem milionom katolików głosili konieczność nawrócenia, odmawiania Różańca i pokuty jako jedynego ratunku przed zbliżającym się nieszczęściem. Nawoływali do życia w stanie łaski uświęcającej, częstego przyjmowania sakramentów, do noszenia sakramentaliów, do trzymania w swoich domach wody święconej oraz gromnicy i do codziennego odmawiania przynajmniej jednej części Różańca. Po ataku atomowym okazało się, że w Hiroszimie i Nagasaki prawie wszystko zostało zrównane z ziemią z wyjątkiem dwóch budynków. W jednym było 12 osób, a w drugim 18. Mieszkańcy przeżyli. Otaczające dom podwórka, a nawet trawa, również pozostały niezniszczone. Nie została zniszczona ani jedna szyba czy dachówka! Specjaliści Armii Stanów Zjednoczonych przez kilka miesięcy obserwowali domy próbując zrozumieć niezwykły fenomen: w jaki sposób oba domy wraz z ich mieszkańcami i otaczającym je dobytkiem mogły ocaleć? W końcu doszli do przekonania, że nie było tam niczego, co po ludzku mogłoby ocalić te domy przed zburzeniem. Stwierdzili, że musiała zadziałać jakaś siła nadprzyrodzona... Natomiast sami uratowani opowiadali, że w noc poprzedzającą atak bombowy usłyszeli puknie do drzwi. Twierdzą, że ukazał się im Anioł, który zaprowadził ich do domu, w którym mieszkała rodzina wierna wezwaniom Matki Bożej i wypełniająca Jej polecenie, by codziennie, przez sześć miesięcy odmawiać różaniec. Ocaleni żyli jeszcze przez wiele lat. Jeden z nich, Hubert Schiffler, został księdzem. Powiedział, że od czasu ataku atomowego setki ekspertów zastanawiało się, czym mógłby różnić się ów ocalały dom od kompletnie zburzonych. Ks. Schiffler twierdził, że różnił się jednym: w tym domu posłuchano wezwań Matki Bożej do codziennego odmawiania Różańca! http://www.voxdomini.com.pl/vox_art/walkaNMP.htm

Gość olaaallaaaa
pomysl tepaczko,ze wierzyc w istnienie sztana to co innego niz oddawac mu czesc,co jest chore!!!!

Gość hghghghhgggghhhhhhg
olaaa czy tam srola.Noxelia oddaje mu czesc(szatanowi)bo nie raz pisała o tym na innych topikach ale mniejsza o tą idiotke... Wiecie co?!ja wierze w Boga w Wy nie musicie i tyle.Spotkamy sie na koncu drogi kazdy bedzie sądzony.Narazie.

szatan jest przeciwnikiem boga nie mozna nie wierzyc w szatan nie wierzac w boga

Gość smutnaprawdajesttaka
Zal mi mojej cioci.I tych co sie modla do boga. Bo to sie konczy fatalnie i niestety nie czeka na was raj :( Tak,ci dobrzy,czysci i modlacy sie to pozywka dla innych obcych ludzim gatunków :( Oni stworzyli "cuda" w fatimie,oni dali tam dzieciakom ze wsi narkotyki i oni sa bogami.Takie sa fakty,radze poczytac a nie powtarzac bajadery jak papuga!!!! To sa jedyni prawdziwi bogowie i faktycznie w chmurach,bo na innych planetach. Ale modlic sie do nich,o nieeeeeeeee nie,nie.Zeby przywołac?I skonczyc jak inni? :(

Gość smutnaprawdajesttaka
jesli robisz zło to ty wyzywajaca od srolli durna pałko,juz jestes na złej drodze a nie spotkamy sie nigdy bo ja jestem na wyzszym poziomie duchowym :) gnij sobie na tym padole :)

Gość kopulntrobakbozykikut
tego nie mozna podwazyc Kopulowali i zarazili sie syfem. Gwałcili chłopców a bog patrzył. Rodzili sie idioci i łaza po ziemi,hahaaa

przecież to jeden bóg

Gość buahhaaha
"przeciez to jeden bog" Czyli Boga nie ma :D

Gość masochistaadam
Wierze w Pana. Siedzi na chmurce i pali ... Kiedy gwałca dzieci usmiecha sie i mówi : macie wolna wole dzieciaczki.

Gość buahhaaha
Bóg pod postacią jaką sobie Ty wyobrażasz to tylko wymysł tych, którym to się zwyczajnie opłaca :D

Gość buahhaaha
To bylo do : wsyzscy sa szczesliwi of kors :D

Jahwe swiadkowie wierze w jehowę i Alach to imie szatana

Gość zuzia12polska
Gdyby był bog nie pozwiliłby na bagno zwane ludzmi.

Gość acopewnie
ze im sie oplaca,zeby ich pokarało

Gość zdecyduj się
Natomiast sami uratowani opowiadali, że w noc poprzedzającą atak bombowy usłyszeli puknie do drzwi. Twierdzą, że ukazał się im Anioł, który zaprowadził ich do domu, w którym mieszkała rodzina wierna wezwaniom Matki Bożej i wypełniająca Jej polecenie, by codziennie, przez sześć miesięcy odmawiać różaniec. Ocaleni żyli jeszcze przez wiele lat. Jeden z nich, Hubert Schiffler, został księdzem. Powiedział, że od czasu ataku atomowego setki ekspertów zastanawiało się, czym mógłby różnić się ów ocalały dom od kompletnie zburzonych. Ks. Schiffler twierdził, że różnił się jednym: w tym domu posłuchano wezwań Matki Bożej do codziennego odmawiania Różańca! TY SIĘ ZDECYDUJ CZY BOGIEM JEST JAHWE, JEZUS, MOJŻESZ, ŚW JÓZEF, MARYJA CZY OJCIEC PIO. TY KURWA NIE WIESZ CO ROBISZ

Gość acopewnie
braciszek: Dlaczego pan Bog zabrał Kasie? Matka: Kasia poszła do nieba,pan ja zabrał do raju. Kasia S.,10lat,porwana,zamordowana bestialsko przez sasiada

Gość Boga nie ma
A czemu do do gwalconych dzieci Maryja nie przyszla? :(

Gość Boga nie ma
To nesplawielliwe :(