Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaallleeeee

Zdrada! proszę o pomoc! (dziwna sytuacja!)

Polecane posty

Gość Khajiiit
"idz sie pobaw zabawkami.. " Może ty sie powinieneś pobawić czym innym? Mhmm.. masz rację. jestem wyjątkowo tepa, bo patrzę z punktu widzenia twojej zradzonej, o niczym nie wiedzącej dziewczyny... tez bym tak chciała, żeby facet mnie zdradził, o niczym nie powiedział, a ja mu jeszcze kredycik spłacić pomogę... A już na pewno jestem tak tępa żeby udzielać się w wątku, którego nie przeczytałam od początku.. jesteś genialny :) Ten post tak z tyłka zbytnio wyssany nie był.. "wyssałam" go z twojej poprzedniej wypowiedzi...

=> kaaaalllleeeee Uuuu, takie buty. To faktycznie gnida z ciebie gościu. Po prostu chcesz dziewczynę wykorzystać. MAm być płatnikiem netto i nawet nie mieć prawa wlasności. Nie ladnie, nie ładnie. Zachowujesz się jak typowa kobieta.

Gość xcvbnfvnvbn
Według mnie postąpił dobrze. Pewnie by się za nim ciągło latami jak to jest spróbować z inną. Lepiej, że dowiedział się tego przed ślubem i zaręczynami. Nie zdradził by oszukać, by zaspokoić swoje seksualne potrzeby, tylko po to by sprawdzić jak to jest z kimś innym. Nie wybrał sobie do tego celu super laski, np. która z nim pracuje, nie robił podchodów by tego typu dziewczynę zrobić, tylko pojechał po usługę. Nie mów jej i ja życzę Wam szczęścia.

no comment, faceci to jednak bydlęta ! jak tu mozna komukolwiek zaufac skoro ktos kto zachowuje sie jak ty na codzien wobec swoeje dziewczyny i tak na boku dupczy dziwke, nie poprostu syf syf syf, a ty sie gosciu ogranij i sie nie tlumacz, bo ona jest tobie wierna jak pies mimo wszystko a ty miernoto jestes slaby i daj jej spokoj bo nie zasluguje na takiego szmaciarza