Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość york28

Co lepsze na plażę dla pieska? Fotki

Polecane posty

Gość ll;k&#03
My mamy mini jamnika. My poprostu wzielismy dla pieska mate na tym mial polozony recznik, oczywiscie jego mata musiala byc pomiedzy naszymi lezakami,a i tak najbardziej chcial na kolanach siedziec. Jako ochrone przed sloncem mielismy taki daszek jak od namiotu, ktory byl duzy i dawal duzo cienia. Pies byl bardzo szczesliwy na wakacjach na plazy. Nawet do wody za nami wchodzil, a nie lubi plywac.

Gość york28
ll:;k---> fajnie :)

Gość ll;k&#03
Nie wiem jak twoj, ale moj i tak by w specjalnym namiociku nie siedzial. Niestety jest straszna przylepa i najlepiej lubi kolana moje lub meza. Udanych wakcji.

Gość york28
no wlasnie też się zastanawiam czy będzie tam siedział....przyznam ci ze wątpię,no ale coś mu chcę zabrać bo a nuż będzie siedział....dziękuję :)

Gość amator dobrego wina
madra wlascicielka najlepsza dla psa zwierze tez czlowiek

Gość york28
dziękuję :)

Gość york28
jeszcze ktoś pomoże przy wyborze?

Gość oludzieeeeeejakajagłupiaaaa
Namiocik lepszy będzie się czuł bezpieczniej taka imitacja domowej budki :) Tylko pamiętaj żeby miał dostęp do świeżej zimnej wody bo morskiej sie nie napije....a, i nie siedź z nim tam dłużej niż godzine w czasie upałów bo ci zdechnie psina z przegrzania nawet w namiociku :)

Gość york28
tak,wiem..wodę i miseczkę będziemy mieli cały czas ze sobą....po godzinie to mu nic nie będzie...widzialam jak ludzie po kilka godzin z psiakami byli na plaży...zapewnili cień i wodę i było ok

Gość DuzoPomyslowMam
jakbym Cie spotkala na plazy z psem to bym wezwala straz miejska.. bo nie mam zamiaru klasc sie tam gdzie Twoj pies zrobil kupe., albo kapac sie w wodzie gdzie nasikal..

Gość york28
zawsze się jakaś szuja znajdzie :O:O:O...ciekawe czy byś wezwala straż jakbyś zobaczyła szczającego dzieciara na plaży :O

Gość guygyou8
DuzoPomyslowMam jakbym Cie spotkala na plazy z psem to bym wezwala straz miejska.. bo nie mam zamiaru klasc sie tam gdzie Twoj pies zrobil kupe., albo kapac sie w wodzie gdzie nasikal.. a jak bachor sie zesra do wody albo najszczy to co dobrze jest??!!! Niekóre psy sa zadbane bardziej niz dzieci

Gość AUTORKO KOCHAM CIE!!!
jestes super!!! Kochasz pieska i dbasz o niego:) Czyli masz cudowne, dobre serce. Bo ktos jest dobry dla zwierzat ten jest dobry dla ludzi. Ja tez mam yorka:) Co prawda jak bede jechac nad morze to mój i tak zostanie w domku bo jest mama:) ale strasznie go kocham:)

Gość ydydtsdrsd
bydlak dostanie udaru i potem bulic kase na weterynarza, pomijając juz obsrane plaze...

Autorko tylko nie zapomnij wziąc wody i jego miski, bo moze z innej nie chcec pić, musi wyczuc swój zapach.

Gość polaki som bogate
jest dużo idiotów na świecie -niektórzy mają psy i chodzą z nimi na plaże mimo zakazu

Gość sdfgdshgd
ydydtsdrsd- bydlak to jestes Ty, cmokaj dzyndzla frajerze niemyty, pewnie cie nawet na wakacje nie stac i zazdroscisz:D pomarz sobie, pomarz:D

Gość sdfgdshgd
polaki som bogate-- stać ją na to. Jak widzisz ją stać na utrzymanie psa i mze robic co chce. To nie jest amstaff. Poza tym dziecko nawali ci wiekszego kloca niz ten york który robi 4 cm kupy:-O

Gość Wkurzooooonaaaaaa
Dajcie sobie spokój ludzie. Są też plaże, które nie są strzeżone (o niebo są lepsze bo mniej ludzi) i tam można spokojnie z psami iść. A co prawda to prawda, ja też wole patrzeć jak pies sie bawi niz jak dziecko sika do piasku:O:O bom widziała:D

Gość york28
autorko kocham cię---> bardzo go kocham to o niego dbam :) ydydtsdrsd---> sam jesteś bydlak i tylkko uważaj zebyś ty udaru nie dostał...po to chcę kupić pieskowi namiocik zeby udaru nie dostał....trudno to pojąć?

Gość polaki som bogate
i jest też wielu idiotów którzy wypisują brednie w obronie idiotów z psami

Gość sdfgdshgd
Ja tez widziałam jak dziecko sika na plazy, mało tego darło sie wniebogłosy, że masakra:-O

Gość polaki som bogate
na przykłąd ja jestem idiotą, bo mnie zrobili krzywym kutasem

Gość sdfgdshgd
poloki som- sam jestes idiotą, wypad bo cie zbanuje.

Gość Wkurzooooonaaaaaa
No ja np uważam, że niektórym dzieciom powinno się mówić 'won' przy wejściu już. Oczywiście tylko niektórym:)

mój to zaraz nawet jak ze spaceru przyjdzie a jest gorąco to od razu leci do miski i wodę pije:) A potem zieje 10 minut:D Bardzo szaleje na dworze:)

Gość ydydtsdrsd
hahahahahhah nie wlepi mi mandatu o to sie nie bój:D martw sie o siebie:D

Gość Wkurzooooonaaaaaa
ydydtsdrsd - to jedź tam gdzie nie ma tłumów, psów, niczego tylko woda, słońce i piasek skoro Cię stać:) na takie wakacje gdzie ręcznik przy ręczniku to każdego stać moja droga:O a przyjemnosć z tego średnia

Gość york28
autorko--> mój też od razu do miseczki biegnie i pije :)...ale w dumu już nie zieje,pewnie dlatego ze młody jest bo ma roczek dopiero...a twój ile ma?

Gość ydydtsdrsd
razem z tym debilnym namiocikiem, glupota ludzka jednak nie zna granic. moze jeszcze kup mu plazowe ubranko i sandalki zeby sobie lapek nie pokaleczylo o jakies szklo, bo pelno na plazy? buahahahahaha hahahahha ale jestes tepa/y :D Widać jak boli niektórych,że czyjs pies ma lepiej od ich dziecka hahahahahahaha:D A co cie to interesuje?? Jak bedzie chciała autorka to i opiekunke najmie do psa a ty zgrzytaj zebami hahahahahahaha:D