Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość york28

Co lepsze na plażę dla pieska? Fotki

Polecane posty

Gość AUTORKO KOCHAM CIE!!!
Proszę o to, aby osoby, któe nie lubia zwierzat nie wchodziły tu. Mój ma 2 lata, a Twój?:)

Gość york28
a co cię obchodzi ze mój piesek będzue miał namiocik....ciebi to pewnie nawet na gofra nie stać i temu tak jadem zioniesz

Gość ydydtsdrsd
nie mam dziecka, ale ty jestes glupia i widze ze piszesz pod kilkoma nickami. po prostu aż żal, widać ze jakies dziecko z gimnazjum, ktorej najwiekszym szczesciem jest posiadanie takiego bydlaka srajocha, zeby sie dowartosciowac hahahaha 🖐️

Gość york28
mój ma roczek...dokładnie tydzień temu w srodę miał :)....masz chłopca czy dziewczynkę?...mój to chłopak :)

Gość ydydtsdrsd
ja nic nie mam do twojego pieska, to ktos kto wczesniej cos pisał pod moim nickiem, nie zwracaaj uwagi. wkurzona - masz racje, na wczasy recznik przy reczniku kazdego stac:)

Gość Wkurzooooonaaaaaa
Nie rozumiem skąd w ludziach tyle zawiści i złości. W łyżce wody by Cię utopili. Jak przeszkadza to nie patrz albo mówię leć na jakąś wyspę za ileś tam;) Ja osobiście wolę jak pies szczeka niż jak dziecko się drze na matkę i spazmuje bo chce orzeszki w karmelu albo loda...no ale co kto lubi:)

Gość ydydtsdrsd
a czy wy lubicie zwierzeta? same wpierdzielają miesko, szynki, kebaby a mają sie za wielkie milosniczki zwierzat bo trzymają srajocha w domu :D

Gość policjant z miasta
jak ja jestem na plaży i jest jakiś pies to gościa wypraszam a jak ma jakieś fochy to mandat z górnej półki

Gość ydydtsdrsd
i jeszcze srajochowi kupują namiociki i ubranka, a przeciez taka swinia podobno inteligentniejsza od psa, :D 🖐️

Gość Wkurzooooonaaaaaa
A tak a propos, to mój pies kończy jutro.....13 lat, skoro już temat urodzin. Autorko życzę udanego wypoczynku.

ydydtsdrsd nie mam dziecka, ale ty jestes glupia i widze ze piszesz pod kilkoma nickami. po prostu aż żal, widać ze jakies dziecko z gimnazjum, ktorej najwiekszym szczesciem jest posiadanie takiego bydlaka srajocha, zeby sie dowartosciowac hahahaha widze,że masz naprawde smutne zycie,że musisz sie dowartosciowywac dokuczaniem komus. Przykre. Mój jest chłopak:) Lece juz:) Życze autorko udanych wakacji i żeby piesek był szczesliwy:) Ludzkim gadaniem sie nie przejmuj, bo w sumie... oni nawet nie maja nic do powiedzenia:) Pa:)

ydydtsdrsd i jeszcze srajochowi kupują namiociki i ubranka, a przeciez taka swinia podobno inteligentniejsza od psa, Wiesz po twoich wypowiedziach nie widzę,żeby świnia była inteligentniejsza:D hahahahah

Gość NO I COOO
policjant z miasta jak ja jestem na plaży i jest jakiś pies to gościa wypraszam a jak ma jakieś fochy to mandat z górnej półki Jak kogos stac na psa za tysiac złotych to myslisz ze taki mandacik zrobi różnice?? hahahahaha:D

Gość też mam psa
Czy kazdego stać to wątpię.Jednak dużo osób choćby z mojej rodziny nie jeździ bo nie mają kasy.Jednak trzeba zapłacić za kwatery,jedzenie,picie.No chyba ze ktoś jedzie i sobie wszystkiego odmawia albo szczędzi na dzieciach.Rok temu byłam swiadkiej takie rozmowy: stoję z mężem przy budce z goframi,idzie matka z dzieckiem z dziecko do niej ze chce gofra ,a matko do niego ''nie kupie ci bo dzisiaj juz jadles,idz do babci moze babcia ci kupi''

Gość york28
dziękuję tym którzy życzą nam wesołych wakacji :)🌻

Gość policjant z miasta
a tak na marginesie ,ci którzy przychodzą na plaże z psami w większości są bardzo popierdoleni i trudno po dobroci im wytłumaczyc że ich piesek nie jest pepkiem świata

Gość Wkurzooooonaaaaaa
do też mam psa - no przesadziłam z tym że każdego stać....nie jest to jednak jakiś luksus nie oszukujmy się. A z tym dzieckiem to uważasz, że dziecko powinno dostawać wszystko co sobie tylko zazyczy? Bo on akurat chciał gofra? może nie była to kwestia pieniędzy? A jej błąd to to, że powiedziała idź do babci, brak konsekwencji.

Gość Wkurzooooonaaaaaa
ci którzy przychodzą na plaże z psami w większości są bardzo popie**oleni i trudno po dobroci im wytłumaczyc że ich piesek nie jest pepkiem świata no popatrz policjancie z miasta, to tak samo jak z dziećmi:)

Gość NO I COOO
polcjant z miasta-- to samo mozna powiedziec o rodzicach, którzy pozwalaja dzieciom na wszystko, krzyki wrzaski, sama byłam świadkiem.

Gość policjant z miasta
a myślisz że jak kogoś stać na auto za np. 300tys. to kasę wywala do śmietnika bo ma dużo ?

Gość też mam psa
No ale jechać na wczasy i dziecku nawet gofra żałować to przesada.I jestem pewna ze w ich przypadku chodziło o pieniądze.

Gość policjant z miasta
na razie nie ma zakazu przebywania dzieci na plaży

Gość też mam psa
Rok temu widziałam też na plazy jak dziecko mówi do matki ze mu sie siku chce a ta mu gacie na dół i ''to siusiaj'' :O

Gość Wkurzooooonaaaaaa
no niewiadomo, możliwe. W każdym razie nie jestem zwolenniczą kupowania wszystkiego bo akurat dziecko chce. A niestety rodzice tak właśnie myślą. Ja natomiast zauważyłam, że właściciele psów są najczęściej miłymi osobami, takimi do pogadania o wszyskim i o niczym, również na plaży. Natomiast rodzice z dziećmi to na zasadzie: mi wszystko wolno a mojemu dziecko najcudowniejszemu nawet pobiegać ci wokół ręcznika i nasypać piasku. Bo to przecież tylko dziecko....:O no ale, wierzę ze możecie miec inne spostrzeżenia

Gość NO I COOO
polcjant z miasta- zajmij sie lepiej pijakami i złodziejami, którzy tez sa na plazy, ale widocznie masz odwage byc silniejszym tylko wobec zwierzat:-O

Gość NO I COOO
też mam psa Rok temu widziałam też na plazy jak dziecko mówi do matki ze mu sie siku chce a ta mu gacie na dół i ''to siusiaj'' i za takie cos powinien byc mandat:-O bo tak sie choroby roznosza:-O przeciez tam sie bawi wieeele dzieci i jedno od drugiego moze cos złapac.

Gość Wkurzooooonaaaaaa
też mam psa - widziałaś tylko raz? Ja przynajmniej kilka podczas jednego pobytu nad morzem. Że nie wspomnę o lataniu z gołym tyłkiem i siurkiem na widoku bo to przecież takie słodkie.

Gość policjant z miasta
jeśli zwierzę same przyjdzie na plaże to nic mu nie grozi , gorsi są własciciele którzy przyprowadzając łamią prawo ,najlepiej swoim psem uszczęsliwiaj siebie a nie narzucaj to "szczescie " innym i będzie wporzadku

Gość NO I COOO
juz Ci powiedziałam moje zdanie policjancie, mam nadzieje,że jestes tak samo aktywny w łapaniu złodziei i pijaków niz bezbronnych zwierzat.