Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfffggdss

dlaczego nie chcecie mieć dzieci, 3 rozsądne powody

Polecane posty

Gość dr s.Fiutancja F. wizytatorka
Wystarczy mi że inni maja bachory razy trzy, oto powody

Gość udk;lad
nie chce po prostu

Gość numer osiem
Dopoki nie zzdecydowalam sie na dzieecko to mooje powody: - faceci z ktorymi bylam w zwiazku zupelnie na ojcow sie nie nadawali i nie ludzilam sie ze po porodzie to sie zmieni a nie chcialo mi sie miec na raz 2 dzieci - chcialam sobie pozwiedzac swiat i pozyc kilka lat bez odpowiedzialnosci za kogos innego - zupelny brak checi posiadania dziecka.

Gość normalnie padammmm
1. kasa 2. brak godnych warunkow 3. KASA

Gość ale tu wszyscy uczciwi
nie chce nienawidze bachorow nie stac mnie :D

Gość Grubi90
Nie mam instynktu macierzyńskiego. Towarzystwo dzieci mnie irytuje. Szkoda mi czasu i pieniędzy.

Gość Grubi90
Nie mam instynktu macierzyńskiego. Towarzystwo dzieci mnie irytuje. Szkoda mi czasu i pieniędzy.

Gość Taniec Świętego Wita
1. ciezkie czasy i głupi świat 2. są nudne, grymaszą, są niegrzeczne, i coraz gorsze jak patzre na dzieci innych 3. wymagaja opieki i wychowania a nie czuje sie na siłach by wziąć na siebie taką odpowiedzialność.

Gość belialitha
niech s e swiat wymiera

Gość nie chcę i koniec
świat nie umrze jestem życiem dla siebie kocham siebie

Gość antymother;;;;;;
a ja podam tylko jeden powód: nie będę miec dzieci bo nie mam faceta a tych których spotykam na swojej drodze myślą tylko o bzykaniu więc jacy by z nich byli partnerzy w życiu, a nie wyobrazam sobie związac z jakimś tylko po to zeby miec dzieci...

Gość gość urodzinowy 28
1.lubię ciszę 2.brak mieszkania,a kase wydam na ciekawsze sposoby 3.pozycja ojca w sądzie rodzinnym przypomina pozycję oskarżonego w procesie stalinowskim. moge jeszcze duzo pisac ale mialy byc 3

1. Bo nie jestem dorosła, jestem zależna od rodziców, nie mam swojej kasy 2. Bo nie mam faceta, a sama w ciążę nie zajdę 3. Jak na dzień dzisiejszy nie mam ochoty użerać się z dziećmi

Gość dorotalat32
1 brak wolnego czasu 2 okropny wyglad po porodzie, pochwa rozklepiocha, rozstepy, obwisle cycki- jak cos to uznaje tylko porod cesarke i karmienie butelka 3. strach przed urodzeniem dziecka ciezko chorego 4 strach przed zostaniem samotna matka z dzieckiem, wdowa 5. male zarobki, z pensji 2100 nie stac mnie na kupno fotelika do samochodu, lekow dla dziecka, pieluch, mleka, lozeczkaitd 6. strach przed ciaza mnoga 7 zanik zycia intymnego z mezem- malo ktora kobieta ma ochote na bara bara po calodniowej opiece nad placzacym dzieckiem 8 wyglad starej baby po porodzie, brak czasu nawet na pomalowanie paznocki 9 duzo wiecej

Gość 67578
nie chce i tyl;e,mam ciekawsze cele w zyciu

Gość upupupupupu
1. Dziecko ogranicza. 2. Dziecko wymaga wyrzeczeń osbistych i finansowych, a ja na takie nie mam ochoty. 3. Dziecko to obowiązek, a ja mam dość obowiązków i ostatnią rzeczą jest nakładanie na siebie nowych. Po prostu mi się nie chce.

1. Dziecko ogranicza, staje się ważniejsze od zbyt wielu rzeczy czasem nawet od partnera. 2. Dziecko się drze :O i robi wiele innych wkurwiających rzeczy, ja mam nerwicę i mogło by się to źle na nim odbić, moje nieradzenie sobie z tym :O 3. Nie chcę powtarzać błędów moich rodziców :(

Gość mocpq
dzieci mnie irytuja,nie widze w tym nic przyjemnego by ladowacpieniadze w studnie bez dna,draznia mnie dzieci,mam tysiace fajiejszych celow w zyciu

Gość Kdkdjdjdk
Wolę na bezdomne psy dać niż na dzieciory, tylko wycyckają, pośmierdzą a potem pójdą w świat, a takto przynajmniej fajnie przeżyte życie i kupa kasy na zabiegi mi zostanie.

Gość rakushha
swiat jest zbyt podly okrutny i niebezpieczny by miec dzieci -dno

Gość ciekawe jacy wy
byliście jako dzieci-też się darliście, sraliście, i ktoś wam podcierał tyłki i nazywał bachorami.

Gość 029292
nie chce bo nie mam takiej potrzeby wszystkie powody tu opisane podzielam

Gość moje trzy powody
1. Bardziej niż dziecka nie chciałabym być w ciąży - jest to dla mnie obrzydliwe. 2. Nie chcę tak wielkiej odpowiedzialności. 3. Nigdy nie poczułam, że chciałabym mieć dziecko.

Gość a po cóż powody, wystarczy
podczas stosunku zapładniającego pomyśleć , jakim się było bachorem, by wiedzieć, co cię czeka , przy jednym bachorze, razy jeden , przy dwóch razy dwa itd..itp.... a kutas sam wyskoczy i spuści sie praktyką Onana.

Gość ofkqqq
obrzydliwosc

Gość szalalalalalala
boję się że się urodzi chore mam słabe geny i mąż też że będzie kalekie Nie wiem czy się zdecyduje , mam juz 32 lata, jak do 35 nie zajde w ciąże to odpuszczam.

Gość gingerolla
swiat to dno a ludzie to bestie

Gość ruda_27
1.czas Mi ciągle brakuje czasu .. Czasami myślę że już mogę mieć dziecko, mam warunki i kasę, ale na wakacje chcę lecieć..Potem jeszcze w pracy to i tamto i tak odkładam. 2.strach Za dużo nieszczęśliwych matek polek widuje i za dużo tego czytam jakie są załamane, smutne samotne. Przerażają mnie . 3.egoizm Lubię jeździć gdzie chce i kiedy chcę, lubie chodzić do fryzjera, lubię imprezy chociaż zbliżam się do 30 wciąż mam tyle do zrobienia ze sobą.