Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rinnaaa222

W następną sobotę idę na wesele, kupiłam sobie taką sukienkę. Ładna?

Polecane posty

Gość idziesz jako panna mloda
czy jak? bo jako gosc to bedziesz wygladac bardzo nie elegancko i jak bezguscie jakies

Gość rinnaaa222
jako gosc. nieelegancko? sukienka jest bardzo elegancka

Gość oooooooooooooooooo matko
to jak strój w agencji towarzyskiej a nie na wesele czyjeś :( Bardziej kojarzy się z koszulą nocną, dość elegancką, ale jednak... I kto zakłada coś białego na czyjść ślub? To wielkie fou pax

Gość wystarczy poczytać
Okropna, jak koszula nocna. :o I do tego biała. O tym czarnym czyms to lepiej nie wspominać.

Gość czerwona _puszka
Przeciez to jest koszula nocna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyno nie ubieraj tego - ośmieszysz sie

Gość Nana2008
Ty jestes zazdrosna i tez kupiłas se biała suknię? Na czyjeś wesele nie idzie sie w bieli bo to świadczy o twojej głupocie

Gość Nana2008
Jako koszula mocna ok ale nie jako suknia żal

Gość impresja_12
nie idzie się w białej sukience na wesele... to kolor zastrzeżony dla panny młodej..moze być biały w kwiaty jak są modne ale nie czysto biała..szczerze..to też mi sie ta sukienka nie podoba :)

Sukienka śliczna,bardzo elegancka tylko ze biała.Raczej w białej nie powinien gość iść na wesele.Najlepiej zapytaj panny młodej czy jej by to przeszkadzało

Gość aha-aha-aha-aha
serio bez zawiści - nie idź w tej "sukience" nie dość ze biała, to poza tym wygląda jak koszula nocna - moim zdaniem w ogóle nie jest elegancka,

Gość ano ciekawe ciekawe
dla mnie tez wyglada jak koszula nocna...

Gość a co do fou pax :D
do "oooooooooooooooooo matko" jak juz chcesz cos napisac "madrze" to najpierw sprawdz co znaczy i jak sie pisze "FO PA" pisze sie "faux pas" a nie ... za przeproszeniem "fou pax"

Suknia całkiem spoko, ale nietrafionu kolor... w bieli nie idzie się na wesele. Biel jest zarezerwowana dla panny młodej. :0

Gość szafirek....
wyglada jak koszula nocna, no i jeszcze ta biel......

Gość a ja bylam w bieli bo mi
sie taka sukienka podobala, wy sie boicie ze was ktoras inna przyćmi bo bedziecie wygladały jak wiochmenki

Większość sukien ślubnych wygląda jak koszula nocna. Mi podoba się styl empire, a też słyszałam: toż to wygląda jak koszula nocna:-P Także takimi opiniami się nie przejmuj. Na moim ślubie również była kobieta w białej sukience (suknia cała biała, bez czarnego elementu) i jakoś z tego powodu nie rozpaczałam i nie wiem, jakie musiałabym mieć kompleksy, żeby się tym przejmować. Suknia ładna, aczkolwiek dekolt zbyt odważny.

Gość dr dre
Faktycznie - sukienka przypomina koszulę nocną. Ja bym tego nie założyła. Ale są gusta i "gusta". Udanej zabawy ;)

Gość ksywa/krzywa
SUKIENKA bardzo ladna do szczuplej opalonej dziewczyny ,jezeli tak wygladasz to prosze ubrac w innym przypadku katastrofa.czy panna mloda nie bedzie miala nic przeciwko temu?moze kolorek delokatny losos?

gdyby była krótsza to idealna koszulka nocna chociaż nie wiem czy ta koronka nie będzie "gryzła", jako sukienka - no przez ten materiał mi jakoś nie pasuje ale każdy idzie w czym chce

Gość Laleczka9999
Wszyscy nie macie racji ! Suknia owszem ma coś w sobie z koszuli nocnej gdyż jest z satyny ale nią nie jest ! Moim zdanie suknia jest bardzo elegancka i ładna tylko że na wesel nie idzie sie w bieli bo ten kolor jest zarezerwowany dla pani młodej.

Gość odezwały się
szmaty :D tylko że na wesel nie idzie sie w bieli bo ten kolor jest zarezerwowany dla pani młodej tak samo jak seks przedmałżeński to grzech a i tak walicie się na lewo i prawo :P jebane hipokrytki udające cnotki w bieli

Gość parol
nie podoba mi sie