Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgeger

Dzisiaj miałam cycki o rozmiar wieksze- reakcja facetów, zniesmaczona

Polecane posty

Gość rtgeger

Przyszły mi dziś wkładki sylikonowe do stroju kąpielowego. Włozyłąm je na próbe do stanika, no... zrobił się krągły rozmiar ponad D. Jestem zniesmaczona zachowaniem facetów! Jacy oni są obleśni, ten ich wzrok! idzie taki z żoną i dzieckiem i paaaatrzy się ślepiami na mój dekolt, wlepiają gały jak jakieś prymitywy. Nagle stałam sie obiektem zainteresowania, co za żenada!Czułam jak gdybym nie miała głowy tylko cycki na szczudłach. Po prostu nie trzeba się specjalnie starać wystarczy wypchać sobie skarpetami stanik i każdy pusty baran zapomina o żonie! Uświadomiłam sobie jak wielu jest cymbałów na tym świecie! Więcej ich nie założe.

Gość ugggjhjghjghjghg
:)

po co jak masz duze zakladalas jeszcze te wkladki silikonowe bosze..

Gość rtgeger
no nie wiem po co, bo chciałam zobaczyc jak beda sie trzymac no ale nie sadzilam ze faceci tak sie lampia na dziewczyny z duzym biustem! to jest oblesne poprostu

Gość rtgeger
raczej śliniace się knury

Gość jkjbjb
to po cholere tepa dzido kupujesz silikonowe wkladkiby cyca powiekszyc?? dokladnie o to ci chodzilo

to iidz jutro na palze i patrz sie non stop na krocze jakiegos.. chociaz nas kobiet to az tak nie kreci dla widoku ehh

Gość rtgeger
tak dokladnie o to mi chodzilo! masz jakis problem?? no chyba nie po to sobie wkladne do stanika wkladalam zeby byc plaska jak deska! i nie wyzywaj mnie bo sobie tego nie zycze!

Gość fefwefwef
myślicie, że faceci wypychaja sobie majtki??

Gość moze lepszy niz ten
jakie te wkładki kupilas jak to wyglada?

Gość fefwefwef
nie chce mi sie szukac, zobacz sobie na necie, to wyglada jak taki stanik tylko sylikonowy i bez szelek, taka poprostu miseczka

można kupić normalnie stanik push-up, z rozmiaru A robi się rozmiar duże B albo małe C kosztuje to 10-15 zł i akurat silikonowych nie polecam, bo się krzywią i trzeba je prac ręcznie a juz przylegające silikony do ciała, to dla mnie pomyłka - mam uczulenie i najmniejszy kawałek silikonu nie może do mnie przylegać bezpośrednio

Gość fdddffd
a dla mnie to są kurwy co łażą z cycami na wierzchu, ja mam ladne piersi i powiem wam ze wstydzilabym sie wyjsc na ulice w takim wielkim wulgarnym dekoldzie. taki widok to tylko dla mojego chlopa, ale widac kobiety to szmaty po prostu

Gość A mogę sobie i chodzić z
cycami na wierzchu ale każdy chłop powinien się na żonę patrzeć, a nie na obce cyce bo to tylko o nim świadczy.

Gość fdddffd
oczywiscie ze tak ale po prostu wulgarnie to wyglada, jak taka tania dziwa. no ale jak wiadomo wyglad swiadczy o czlowieku... a nie pomyslalas ze wlasnie dlatego tez moga sie patrzec co po niektorzy bo wygladasz jak glupia?

Gość niestety...
twoja wyobrażnia hehehehhe :D

Gość niestety...
weź przestań! robie, własciwie nie robię! nie mieszcczą mi sie!, owszem, oglądają sie, ale żeby sie slinić? przeginasz:D

Gość niestety...
no chyba, że trafiłaś na zboka jakiegoś:P

Gość niestety...
i tym sie chwalisz? no ja..nie... moge :d

Gość lansona
ja mam spory biust i wiem co to zainteresowanie facetów. ja już się przyzwyczaiłam ale gorzej jak ktoś ze mną idzie. mój mąż na początku nie ogarniał. pewnie też się gapił na duże cycki a teraz zobaczył jak to jest z drugiej strony. a mój brat kiedyś się wkurzył i wyzywał roboli żeby się do roboty wzięli hehe generalnie trzeba się poprostu przyzywczaić albo polubić

Gość dorotayyyyyyyyy
Męzczyżni nie potrafia kochać.To wzrokowcy,czują tylko pociag seksualny do kobiety,która im się podoba.Nic więcej.Zastanawiam sie po co oni sie żenią.Pewnie chcą mieć darmową kobitę do ruchania :O

Gość lansona
zdarta płyta ale co masz duży biust i kompleksy z tego powodu?

Kazdy facet ktory widze przed soba kobiete patrzy najpierw na jej biust.Wiec albo sie przyzwyczaicie albo bedziecie cale zycie patrzec na Nas jak na dziwolagow.;-)

Gość lansona
c czy d to nie jest duży biust, to jest średni biust ja mam f a jestem niska i średniej budowy, to sobie wyobraż co ja mam