Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgeger

Dzisiaj miałam cycki o rozmiar wieksze- reakcja facetów, zniesmaczona

Polecane posty

Gość Ropucha wstręciucha
Nie napisałam, że się nie podniecam, ale że staram się nie podniecać :) W pewnych okolicznościach uważam to za wskazane zachowanie. Podniecać wszystkimi wokół można się całe życie, ale po co? Rozumiesz - pewne okoliczności :)

Gość Ropucha wstręciucha
Znam mężczyzn preferujących miseczki A :) Każda kobieta znajdzie swojego amatora!

Gość oj dziewczyny......
dzięki IMO :( nie pomagasz, wiesz? wystarczy że mam depresje związana ze swoim wygladem to jeszcze mnie dobiłeś z ta operacją płci

Gość IMO13829
Każda POTWORA znajdzie swego amatora - jeśli chcemy się trzymać przysłów. ;) Nie żebym deski nazywał potworami...chociaż...nie, nie jestem taki...a może jednak. ;)

Gość IMO13829
Deska - pociesz się tym, że jestem kurduplem z małym fiutem. Także jedziemy na podobnym wózku. :classic_cool:

Gość oj dziewczyny......
IMO co mnie obchodzi kim ty jesteś i co masz w gaciach wcale mnie ta ,,tragedia,, nie pociesza, jesteś facetem, wam wolno więcej mieć a właściwie nie mieć a laska, z miseczka a to niemal trans... kurwa 😭 po co ja się urodziłam ? to ja się pytam, to po taki ktoś żyje ?

Gość oj dziewczyny......
i jezszcze zrobiłam lietrówkę z wszystkiego najbardziej sobie życzę śmierci, no już nie tylko z powodu tzytzków generalnie, mogłabym pierdolnąć z dnia na dzień spadam, może zdechne

Gość IMO13829
Dołącz do prawiczków na uczuciowym. Oni też uwielbiają się nad sobą rozczulać. Ba! Może nawet któryś Cie wychędoży?!

Gość Ropucha wstręciucha
Powtarzam: znam mężczyzn, którzy miseczkę B czy C postrzegają jako "mleczarnię" :) Są fasony ubrań maskujące niewielki biust - przy czym totalne robienie z siebie mleczarni przy miseczce A jest niewskazane :)

Gość oj dziewczyny......
jakbym się cieszyla z miseczki a byłoby że jestem pasztetem cieszącym się zakompleksionym i topie swoje bóle na kafełe a że zgodnie marudze na swój los, jak nakazuje obyczaj tez źle 😭 mam dość, dzis mam dość życia to tyle

Gość Ropucha wstręciucha
No to - dla odmiany - dobrej nocy :)

Gość Krucy Fix
ja jestem biseksualna i się facetom nie dziwię, to po prostu jest silniejsze od nich

Gość natalieeee888888_88
bo faceci maja kurestwo we krwi. tez mnie to zenuje NA MAKSA. a jeszcze bardziej jak widze facete sliniacego sie do MEGA PASZCZURA (takiego serio BLEEEEE obiektywnie rzecz patrzac) tylko dla tych cyckow- to jest dopiero ZENADA, ZALOSC I przede wszystkim DESPERA!!!!!!!!!

Gość IMO13829
Trollolololol ;)

Gość Krucy Fix
a ja powiem, że to jest przyjemne. :)) panowie, patrzcie się dalej i nie słuchajcie tego co one mówią, bo w głębi ducha nam to pochlebia. :classic_cool:

Gość natalieeee888888_88
widac bawi cie taka przasna mentalnosc :-O boze czemu ludzie sa tacy glupi? tak nisko mierza? dlaczego??!! mnie nie bawi ze BYLE KTO luka mi w dekolt. jak zul gwizdnie za toba to tez sie cieszysz? :-O :-O :-O a teraz wybaczcie, ide puscic PAWIA