Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgeger

Dzisiaj miałam cycki o rozmiar wieksze- reakcja facetów, zniesmaczona

Polecane posty

Gość lansona
no jest różnica między gapieniem a patrzeniem ja też sie nie bulwersuję jak ktoś mi się połowę rozmowy patrzy na biust, raczej zaczynam się śmiać czy coś. chyba że jest to stary dziad albo przełożony

Za 20 lat nawet starsi panowe nawet nie zerkna na Was,jeszcze bedziecie tesknic za spojrzeniami;-)

Gość stary dziad już
nie może?

Gość lansona
mogą sie patrzeć ale nie gapić, tym bardziej ze niektórzy tak się gapią jakby obmacywali wzrokiem. a nie sądze że wiele dziewczyn chciałoby być obmacywane przez starych facetów

Gość no to zakryc dekolt
i będzie po sprawie. albo, albo

Gość lansona
jak się stary gość gapi to jest takie niesmaczne bo ja myślę sobie- mógłbyś być moim ojcem, albo- pewnie masz córkę w moim wieku, na jej cycki też być się tak gapił? albo- idź i się gap na żony biust

Gość to co że ma córkę????
to już nie może popatrzec na kobietę która córką nie jest?

Gość lansona
ja nie noszę dekoltów a i tak się gapią. mam taki biust że nawet w golfie jak jestem to się gapią

Gość Ropucha wstręciucha
Starszy to niech się patrzy na kobiety zbliżone wiekiem :) Ja myślę, że w każdym wieku można się podobać, a nie wynika to (jedynie) z zawartości stanika :) Nie potrzebuję spojrzeń facetów, żeby się dowartościowywać - vide Anna Mucha chodząca bez stanika - żenada!

Gość lansona
nie wiem, jest to obleśne dla mnie. np jak widzę że ojciec mojej przyjaciółki się gapi

Gość ja mam kolege który
jest bardzo znany i nigdy spokojnie nie mozna było piwa się napić w pubie. teraz pijemy u niego bo to jedyne wyjście i nie łazimy po mieście. albo, albo

Gość no to ubieraj sie tak
żeby się nie gapił bo to jest obleśne

Gość Ropucha wstręciucha
Mam takie zdanie jak Ty, lansona :) Dlatego nie chodzę wydekoltowana - choć nie noszę golfów :) Może jakbyś zakładała jakieś dodatki odwracające uwagę - pasek błyszczący w jasnym kolorze czy jakieś większe kolczyki? :)

Gość IMO13829
Podsumowuje temat: Autorka i jej podobne, to głupie cipy. Dziękuję za uwagę.

Gość lansona
faceci tego nie zrozumieją dopóki ktoś by ich nie postawił w takiej sytuacji. jak mój mąż. jak zaczęliśmy się spotykać i on idąc ze mna widział zachowanie facetów (nie przeszkadzało im to że szłam z facetem) to wtedy doszło do niego jak to jest po drugiej stronie chodzi o to że można sobie rzucić okiem ale DYSKRETNIE, tak zeby nie wpędzić kogoś w zakłopotanie rozpisałam sie zdeczka ale ja to przeżywam od iluś lat. nie jest to jakiś koszmar czy coś ale może uda mi sie wbić paru do głowy żeby tak nie robić

Gość a może sama wpędzasz
się w zakłopotanie ubierając się tak że faceci się patrzą????

Gość lansona
przecież cały czas piszę że ubieram się tak zeby biustu nie podkreślać, poprostu mam taką figurę i do tego naprawdę spory biust że to sie rzuca w oczy żadne paski kolczyki itp nic nie dadzą, mój biust jest pierwszy, pootem cała reszta

Gość IMO13829
Oj, straszne! Naprawdę! Biedulka pokazała nagą cipe i jest załamana, że facetom chuje stają! Faceci to świnie - jak śmią poddawać się naturalnym odruchom! :classic_cool:

Gość lansona
czy dżinsy i t-shirt bez dekoltu są wyzywające?

Gość trudno. tak masz i już
inni maja gorzej bo się na nich gapią bo sa np ułomni:O

Gość lansona
IMO13829 piszę to samo po raz drugi- ja się nie dziwie, ze się patrzą, ja też sie patrzę na fajnych facetów. ale dyskretnie a nie takim obleśnym wzrokiem. w szczególności jak jest się wujkiem albo ojcem przyjaciółki

Gość lansona
ja mam już to gdzieś w sumie czy się gapią czy nie. tak sobie tu piszę czekając aż mąż wróci z pracy

Gość to twoja ocena ten
obleśny wzrok. może oni uwazają, że czynią to dyskretnie???

Gość Ropucha wstręciucha
... chyba więc pozostaje Ci polubić swój pełny biust :) wiele kobiet zamieniłoby się z Tobą :) a jeśli wpędza Cię to w zakłopotanie, może po prostu wystarczy się z tego po cichu śmiać? [wiem, nie jestem w Twojej skórze, ale to chyba jedyna opcja, żeby biust nie przysłaniał Ci oglądu rzeczywistości :)]

Gość lansona
eee nie, dyskretnie jest zerknąć. a obleśnie jest oblizywać usta i patrzeć przez połowę rozmowy (lub więcej)

Gość estab
[zgłoś do usunięcia] fefwefwef myślicie, że faceci wypychaja sobie majtki?? ha ha prawda, najpierw push-upy, wkładki i nie wiadomo co jeszcze, a później pretensje, że faceci gapią się na cycki pierdolnięte to jakieś

Gość IMO13829
Tak na pewno.

Gość lansona
Ropucha wstręciucha wiem wiem, przyzywczaiłam sie śmieję sie z tego jeśli to jest jakiś kolega niektórzy to mi nawet swoje fantazje opowiadaja wariaci np kiedyś w pracy zaczepia mnie jeden kolega na korytarzu i mówi że mu się śniłam jako rusałka wodna, nago siedziałą na kamieniu i miałam włosy rozpuszczone zasłaniające piersi heheeh nie wiedziałam co mam powiedzieć heh

Gość lansona
bynajmniej od tego czasu przestałam chodzić w rozpuszczonych włosach w pracy

Gość IMO13829
lansona - rozumiem, że jak dziewczyna jest podrywana ze względu swojej ładnej twarzy, to powinna polać sobie gębę kwasem, bo taki podryw jest nienaturalny i obleśny.