Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sposó na zarobek

SIGNUM opieka medyczna-kto się z tym spotkał, opinie

Polecane posty

Gość gość
"Sprzedawanych tym systemem" Co masz przez to na myśli??

Gość Milena Wadecka
Odpowiedź do Gość. Większej bzdury nie słyszałam. Dobre oferty są zwyczajnie promowane i chwalone. O tym jest cisza. Trudno też znaleźć jakiekolwiek informacje i opinie innych ludzi niż tych, którzy w tym siedzą (czyt. pracują). Czekam na jakąś rzeczową odpowiedź.

Gość GRZEGORZ KRAWCZUK
Pyt. do Pani Milena. Proszę o postawienie konkretnych i rzeczowych pytań. Co tak naprawdę chciałaby Pani wiedzieć? Obiecuję, że dołożę należytej staranności w udzieleniu odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość Milena Wadecka
Zadałam konkretne pytanie.

Gość gość
Umowy o prace nie dostaniecie bo to nie jest praca ale współpraca , musisz mieć dzialalność bo jakos musisz wystawić klientowi fakturę vat . Jak szukasz pracy to wypierdzielaj na budowę.

Gość gośćtomi
Do Milena Wadecka - nikt rzeczowo nie odpowiada bo nikt nie ma w tym żadnego interesu, poza tym tylko ci ktorzy współpracują wiedzą coś o tym , a nie ludzie którzy nie siedzą w temacie. To tak jakbym się pytał jak jest na kopalni kogoś kto nigdy nie zjechał pod ziemię zamiast zapytać górnika ;)

Gość Milena Wadecka
Do gośćtomi. Dzięki...Tak właśnie sądziłam po dokładnym przekopaniu Internetu. Zero informacji, a gdzie nie napiszesz, to się konsultanci odzywają i podają swoje namiary. Tak jak tu. Utwierdziło mnie to w przekonaniu, że to zamknięte fora z dokładnym sitem, aby niepowołane osoby nie zdradziły kulisów działania tej firmy.

Gość gośćtomi
Operatorem firmy S7 jest Polmed to oni prowadzą infolinię i umawiają na wizytę jeśli nie mają terminu kierują do zaprzyjaźnionej placówki S7 tylko sprzedaje pakiety medyczne Polmedu, i zrozumcie to wreszcie. Czyli S7 Medical Company czy dawniej OM Signum bo to jedno i to samo to sprzedawcy a Polmed to placówki medyczne.

Gość gośćtomi
Do Milena Wadecka nikt tu nic nie ukrywa nawet system prowizyjny jest jawny, ja od pakietu grafitowrgo dostalem 30zl z groszami od skladki tzn 30zł miesięcznie przez 12miesięcy to jest ponad 360 zl na rok od jednej umowy.

Gość gość
od dziś mam pakiet pomarańczowy ,dzwoniąc na infolinię pani poinformowała mnie ,że w mojej miejscowości nie ma placówki która by mnie przyjęła ,nawet do lekarza rodzinnego ,zostałam oszukana ,wcześniej zapewniano mnie że jest ,okazało się że 40 km ode mnie ,cieszę się że nikomu takiego pakietu nie sprzedałam ,czuję się bardzo oszukana i rozczarowana ,robiłam sobie tylko nadzieję.

Gość gośćtomi
Do gosc trzeba bylo sprawdzic wykaz placówek jest podane wszystko na stronie. Do 14 dni mozna odstapic od umowy. A placówki są w większych miastach w Polsce . W małych miejscowościach nie ma

Gość gośćtomi
Do gosc trzeba bylo sprawdzic wykaz placówek jest podane wszystko na stronie. Do 14 dni mozna odstapic od umowy. A placówki są w większych miastach w Polsce . W małych miejscowościach nie ma . W Katowicach jest jedna ale jak nie mają terminu do 5 dni to kierują do zaprzyjaźnionej placówki

Gość gość
Tzn do 5 dni specjalista bo lekarz pierwszego kontaktu jest 24h/ 7 dni tygodniu

Gość Selecta
Witam, Widzę, że większość z Was nie ma pojęcia o formach prowadzenia biznesów, promowania pomysłów, zarabiania w innej formie niż umowa o pracę, nie ma pojęcia o czymś takim jak marketing społecznościowy itd. ....nie wychodzi za ramy umysły dalej niż "swój pokój". Jest to w pełni legalny NIEPIRAMIDOWY biznes. Formy prowadzenia i promocji zapewniają tylko większe dochody tym którzy tam działają.Tzn promując to wśród swoich znajomych czy rodziny firma nie wydaje na marketing-reklamę a te pieniądze lokuje współpracownikom i sobie. Zarabiają tu wszyscy stąd nazwa MLM(multi level marketing) i wiadomo kto ile za co dostaje prowizji stąd nie jest to piramida tylko za zebranie określonej ilości punktów wchodzi się w wyższy próg prowizyjny. Jeżeli chodzi o samą usługę to posiadam i jestem w 110% zadowolony. Więc zanim zbadacie jakiś temat i poznacie jego mechanizmy podstawowego funkcjonowania takich przedsięwzięć nie wypowiadajcie się w żaden sposób bo jest to aspekt ciężkiej hipokryzji. nikt Wam nie każe podpisywać programu na forum ani nie nagaduje na współpracę z firmą, więc nie powinniście wystawiać "reklamy" nie znając choćby procenta tego o czym piszecie. A i warunki współpracy są bardzo fajne i realnie wypłacalne.

Gość Selecta
A jeżeli chcecie rzetelnej, konkretnej i prawdziwej odpowiedzi na tematy związane z naszą rozmową zapraszam.

Gość GRZEGORZ KRAWCZUK
SELECTA - masz rację, ujęłaś to bardzo rzeczowo. MLM jest zajęciem dla ludzi zmotywowanych i zdyscyplinowanych. Tylko ci którzy traktują to jak normalne zajęcie zarobkowania, gdzie przez pierwsze lata poświęcają na to 10-12 godz. dziennie osiągają sukces. Nie ma drogi na skróty. Albo traktujemy to poważnie i działamy, albo udajemy, że pracujemy i narzekamy, że nie zarabiamy. Reguła Alfredo Pareto działa - 20% ludzi robi 80 % obrotu a z nich tylko 2-3 % zarabia sześciocyfrowe kwoty. Nie znam uczciwszego sposobu wynagradzania za wyniki swojej pracy. Jeśli firma MLM ma dobry plan marketingowy i uczciwie go rozlicza z współpracownikami, to nasze zarobki sa limitowane tylko zaangażowaniem i związanymi z tym osiągnięciami. W dobie niepewności etatu, ryzyka poniesienia porażki przy prowadzeniu własnej działalności - system sprawdzonego biznesu z gotowymi schematami działania, cyklicznymi szkoleniami i wsparciem gotowymi do DUPLIKACJI są receptą na osiągnięcie sukcesu. Tylko poprzez PRACĘ i DZIAŁANIE osiąga się zamierzony cel . Mało to odkrywcze a tym bardziej popularne. Niestety innej drogi nie ma.

Gość Flingston
Do Grzegorz Krawczuk...Selecta to facet, co wynika z jego wypowiedzi, a nie kobita. A odnośnie tych realnych zarobków, to powiem krótko... Znam ludzi, którzy na tej firmie zęby zjedli...Nic nie zarobili, a stracili masę kasy i czasu. Śmiać mi się chce z tych wszystkich zapaleńców co to myślą, że lekko dorobią się majątku. Moi znajomi też tak sądzili. Wierzyli, że po kilku miesiącach przed ich domem stanie Mercedes, kupią willę i wyjadą na super wczasy, a tu FIGA.

Gość Selecta
Do Flingstone:Z jednym się z Toba zgodzę Ja to facet,ale najwyraźniej Twoi znajomi nie rozumieją istoty tego co robią. Tu nikt Mercedesa nie będzie miał po miesiącu pracy. Tak jak w życiu....niestety, na etacie tez nie masz.Tu budujesz sobie strukturę i zarobek troszkę dłużej, ale generujesz później PASYWA Ja już zarobiłem sporo w tej firmie i nie narzekam. Obecnie z tej tylko firmy generuje dwie minimalne krajowe brutto miesięcznie dochodu PASYWNEGO. nie wiem jak Tobie ale mi się opłaca i mnie taki zarobek motywuje,a tym bardziej że z miesiąca na miesiąc ja rozwijam te dochody na większe.No jeśli Wam się "opłaca" siedzieć w domu i narzekać ze Państwo chu...owe, ze wszystko złe to sugeruje wziąć sprawy w swoje ręce i zacząć działać na własną rękę . Biznes to nie oznacza miliony kapitału włożonego żeby coś mieć. Można budować od podstaw nie wkładając w to dużych pieniędzy. Jest szereg form bezinwestycyjnych na biznes MLM jest jednym tylko z nich.....z resztą jak mogli utopić i stracić pieniądze jak nic nie płacisz za wejście w ten biznes ..... ktoś tu znów robi pseudo reklamę

Gość Flingston
Do Selecta. Dwie najniższe krajowe, to strasznie mało! Czym się tu podniecać? Zęby na tym ludzie zjadają i są gośćmi w domu. Rodziny to wy za to nie utrzymacie! Kredyty was zjedzą, aby się pokazać. Tak jak moich znajomych. Nieudacznicy w tym pracują, bo nie potrafią nic innego. Za takie psie pieniądze niczego nie można sobie zapewnić, a ludzie dają się naciągać na te wasze super oferty tak samo jak babcie na wnuczków i na promocje garnków lub innych cudownych rzeczy. Chwała wam za to, że coś robicie i nie kradniecie, ale żeby tak wychwalać profesję, która was ledwo wykarmia, to lekka przesada.

Gość Selecta
Do Flingston. Kolego jak bys czytal co do Ciebie pisze i kumal troche to nie pisalbys takich glupot. Zarabaiam na tym pasywnie!!!!!!!!!!!!!Rozumiesz co to znaczy???/Chyba nie. Generując psywne dochody możesz robić inne rzezcy bo dochód pasywny to taki, który po jednym Twoim ruchu generuje się sam!!!!!nie musisz już za nim chodzić. CZas poświęcasz na coś innego .Tworzenie nowej sprzedaży, praca na etat, swoja firma itd. Dorabiając sobie na ten moment 2 minimalne brutto do tego co mam znacznie poprawia każdy budżet. wiec nie gadaj mi ze 3.000 miesięcznie dodatkowego dochodu to nic. Nic to masz w głowie najwyraźniej skoro takie farmazony piszesz. A nieudacznikiem najwyraźniej jesteś Ty bo pewnie walisz tylko na etat i poza swoją robotą i forów na których tylko narzekasz nie widzisz świata. Iść na daną godzinę zrobić swoje i wyjść nie myśląc o tym co jutro.A we własnym biznesie trzeba planować i mysleć o sobie bardziej profesjonalnie niż Ty. Tak więc reasumując obrażając jakąkolwiek formę legalnego zarobku jesteś tylko zwykłym HIPOKRYTĄ, który mając jakieś dodatkowe szanse skorzysta by z nich ale jak ktoś podal by na tacy,a samemu się ruszyć i coś więcej dać od siebie to już sabo...albo tylko na forum.

Gość gość
Selecta, zapomniałes napisac ze Flingston to jest prawdziwy MALKONTENT! ;)

Gość Selecta
Do gość: Na razie uważam że jest człowiekiem który potrzebuje kilku wyjaśnień i obiektywnego spojrzenia na sprawę...nie miej jednak ;-)

Gość gość
Widze selecta, ze nie wyłapałes ironii!

Gość Flingston
Do Selecta....No właśnie, nie wyłapałeś ironii. Jakby Ci tu powiedzieć człowieku...Nie musisz mnie pouczać, co oznacza dochód pasywny. Nie doceniasz mojej wiedzy. Powiem tak, pracuję w branży nieruchomości i Twój PASYWNY dochód jest dla mnie śmieszny. Tobie może wystarcza jak jesteś samotny, ale ja mam rodzinę i dumny jestem z tego, że się wykształciłem i mam pracę, za którą utrzymam w pełni swoją rodzinę. Jeśli natomiast posiadasz rodzinę, to serdecznie wam współczuję, że dałeś się omotać i robisz za niewolnika za te parę złotych. Wiesz...Jeden mężczyzna będzie miał za punkt honoru przynieść swojej rodzinie 2 tysiące na miesiąc, a inny na 4 dni (hehehe). Wszystko zależy od chęci, ambicji i wykształcenia. Ale ten temat jest Ci chyba obcy. Byłem kiedyś uczestnikiem spotkania z Danielem Kubachem i więcej nie chciałem. Po pierwszych dziesięciu słowach wiedziałem z kim mam do czynienia i co to za towarzystwo. Same niedojdy łaknące fortuny i ślepo wpatrzone w swojego Guru. Resztę sobie poczytałem - https://www.google.pl/?gfe_rd=cr&ei=7twmVdr_MsaH8QeejoBQ&gws_rd=ssl#q=mlm+opinie Potem doszły opinie znajomych rozczarowanych aniołem biznesu. Pozdrawiam :)

Gość GRZEGORZ KRAWCZUK
DO FLINGSTON. W zasadzie nie chciałem już zabierać głosu w tej jak dla mnie bezprzedmiotowej rozmowie, ale swoim stwierdzeniem, że jestem niedojdą, bo uwierzyłem w przesłanie biznesu Daniela Kubacha, to już przesadziłeś. Dla Twojej informacji jestem dobrze wykształconym człowiekiem w średnim wieku, przedsiębiorcą z niemałym stażem w branży nieruchomościowej . Prowadzę od 16 lat własną agencję nieruchomości i po pierwsze nie opowiadaj ludziom, że zarabiasz w tym segmencie w dzisiejszych czasach takie pieniądze, o których raczyłeś napisać - jeśli tak rzeczywiście jest a nie jest to tylko Twoja idea fix, to należysz do nielicznych - z chęcią posłucham jak to się robi, po drugie jeśli Twoje horyzonty zawężają się tylko do pracy na etat, do zajęć w tradycyjnym biznesie, to nie umniejszaj roli i nie obrażaj ludzi, którzy ze sprzedaży bezpośredniej czy marketingu wioelopoziomowego zrobili biznes swojego życia. Jeśli tak trudno jest Tobie uwierzyć, to wystarczy rozejrzeć się w Polsce , gdzie co niektórzy wytrwali i zaangażowani networkowcy osiągnęli szczyty, o których możesz tylko marzyć. Po trzecie łatwo jest hejtować kryjąc się za nic nie mówiącym nickiem. Jeśli chcesz już dyskutować na forum, to tylko na argumenty a nie zasłyszane historie i ujawnij wówczas swoje imię i nazwisko, nie ukrywaj się, chyba , że masz powody. I wreszcie po czwarte - jestem z projekcie S7 od maja ubiegłego roku i będąc na każdym spotkaniu ze wspomnianym już Danielem Kubachem nie zauważyłem, aby mówił nie do rzeczy. Wręcz przeciwnie. Za tym człowiekiem idzie historia jego wzlotów i upadków a to, że teraz odnosi sukcesy jest tylko wypadkową jego licznych doświadczeń biznesowych, z których wyciągał konstruktywne wnioski. Jesli chciałbyś się do nas przyłączyć, z chęcią służę pomocą w określeniu i realizacji celów. Może warto najpierw coś poznać " od podszewki" zanim się to odrzuci. Pozdrawiam

Gość gośćtomi
W firmie S7 Medical Company są potrzebni przede wszystkim managerowie, firm sprzedażowych, sprzedawcy polis , trenerzy personalni z klubów fitness itd.. a nie ludzie szukający pracy. Wszystko jest napisane w książce Kubachy - właściciela firmy, to taki podręcznik dla współpracowników .

Gość Flingston
Do Grzegorz Krawczuk Od 16 lat masz agencję nieruchomości i narzekasz na zarobki??? To kiepski z Ciebie fachowiec. Ja pracuję od 10 lat i zarządzam nieruchomościami. Nie będę wdawał się w szczegóły ale mam średnio około 2 tysiące z jednej wspólnoty, a takich nieruchomości pod swoim zarządem mam ponad 20. Prosty rachunek...Trzeba robić jedną rzecz, a porządnie. A jak się trzyma wiele srok za ogon, to nie można być wydajnym szefem.

Gość Maco
Moi drodzy, nie piszcie: NIE WCHODŹCIE W TO BO TO OSZUSTWO, bo w kolejnej wypowiedzi można odczytać: JEST SUPER - POLECAM. Jak ktoś ma coś do powiedzenia w tej kwestii - tak rzeczowo i na temat, to niech się wypowie. Jak piszesz osiołku, że Cię oszukali, to napisz kto i na czym, a jak Twoim zdaniem jest super, to napisz co jest super. Inaczej Wasze wypowiedzi są tyle warte co zeszłoroczny śnieg. Przeczytałem wypowiedź znawcy tematu Bartkaaa - czy jakoś tak, i widzę że gość tak strasznie się zna, że nawet nie doczytał kto obsługuje a kto "daje" placówki. Kompletna bzdura chłopcze. Chciałeś błysnąć a ledwieś zaiskrzył. Jak macie jakieś info że jest kicha, albo że jest super, to po prostu podajcie fakty a nie samą opinię. Ja kiedyś powiedziałem koledze, że pewna koleżanka jest super bo się świetnie śmieje, a on stwierdził że jest kiepska, bo jej śmiech jest za głośny. No i co?? Jedna koleżanka, jeden śmiech a jakie różne opinie!! Opiszcie fakty i pozwólcie samemu wyciągać wnioski.

Gość Maco
Flingston, A ja jak czytam na forum osób szukających zarobku, że dodatkowe 2 pensje w miesiącu dochodu pasywnego to mało, to Ci powiem, masz poczucie humoru. Ogromnie się cieszę, że masz 2 tyś ze wspólnoty a obsługujesz takich wspólnot 20. Super! I tak od 10 lat!! Rewelacja!! I w czym lokujesz swoje aktywa?? 2*20*120 miesięcy to raptem 4 800 000 zł (słownie: cztery miliony osiemset tysięcy złotych). Chylę czoła, to robi wrażenie. To roczna pensja prezesa PKN Orlen (bez premii). Więc na co wydajesz owe pieniądze?? Eeeeee...... szkoda prądu na gimnazjalistów (choćby intelektualnych). Zawsze można powiedzieć że życie się nie opłaca, bo kończy się śmiercią, ale czasem są tacy, którzy nie chcą umrzeć z głodu, i tacy którzy umrą z głupoty.

Gość Flingston
Maco, a co ciebie człowieku interesuje, na co ja wydaję zarobione pieniądze? Pewnie jak wszyscy...na dom, rodzinę, na przyjemności. Widzisz...Takie wpisy jak twój utwierdzają mnie w przekonaniu, że ktoś, kto niewiele osiągnął interesuje się życiem innych i zawistnie odnosi się do czyjejś pracy i jego dochodów. Takie mamy czasy w Polsce, że albo się coś osiąga, albo jest się zwykłym człowieczkiem. Uczyłem się wiele lat na to, co mam teraz i osiągnąłem to swoją pracą, z czego jestem dumny. Jestem uczciwym facetem i nie zazdroszczę tym, co mają więcej ode mnie. Mnie to wystarcza. A czy mam więcej od prezesa Orlenu czy mniej, w to nie wnikam :) Śmieszny jesteś. Każdy zarabia inaczej i ja też - nie mam pewnie takich dochodów jak Prezes Guru, czy właściciel prywatnej kliniki Salve, ale mam więcej niż przeciętny Kowalski. I co z tego? Masz z sobą jakiś problem skoro wnikasz w czyjeś zarobki.