Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka14

Tak koncza porzadni mezczyzni. Przestroga dla porzadnych facetow.

Polecane posty

Gość kobietka14

Mam 24 lata i młodszego o 4 lata brata. Dogadywaliśmy się całe życie bardzo dobrze co w rodzeństwie nie jest często spotykane, rozmawialiśmy o wszystkim , opiekowaliśmy się sobą, każdy zawsze mógł liczyć na drugiego. często razem spędzaliśmy wolny czas czy też wakacje. Zawszę się bardzo o mnie troszczył jakby był starszym bratem a nie młodszym. Zawsze musiał wiedzieć gdzie i z kim *** idę i kiedy będę. Zawsze potrafił mi powiedzieć czy ten mężczyzna jest dla mnie czy nie. Jego przypuszczenia ZAWSZE były słuszne. Nasze relacje bardzo się pogorszyły gdy ogłosiłam wszystkim że biorę ślub z facetem którego mój brat nie akceptował , za to reszta mojej rodziny nawet ciotki i wujkowie bardzo go polubili i doszli do wniosku że to idealny facet dla mnie( przystojny,bogaty,opiekuńczy). Kilka tygodni przed ślubem brat ogłosił że nie pójdzie na moje wesele bo nie chce uczestniczyć w czymś co i tak się szybko skończy i doprowadzi do tego że będę nieszczęśliwa.Mówił że widział go z jakąś kobietą i wie że mnie zdradza. Nie uwierzyłam bratu i go wyzywałam jak on może być taki podły. Całą rodzina się na niego odwróciła i mówiła że jest najgorszy na świecie - przecież robi mi straszną przykrość. Ślub się odbył, brata nie było ( było to dla mnie bardzo trudne bo często planowaliśmy i rozmyślaliśmy jak to będzie na naszych ślubach, czy będziemy płakać i jak się będziemy bawić). Brat wyjechał za granicę bo wszyscy go krytykowali za to jak postąpił z tym ślubem więc postanowił się od tego odciąć. Niestety kilka miesięcy temu okazało się że mój mąż ma kochankę i miał ją już przed slubem. Czyli brat miał rację. Było nam wszystkim bardzo głupio czy jest jakaś szansa że brat wróci do Polski będzie z nami normalnie żył? Sama nie wiem. Nie doceniłam mojego w pewnym sensie anioła stróża który zawsze był przy mnie. To on mnie kochał tak prawdziwie a teraz jest gdzieś za granicą.

Gość dsdsdsdsd
Warto byc porzadnym facetem haha

Gość denna ta prowo
ggg

Gość zatrzask
nie rozumiem czego teraz chcesz ? zażalenie napisz tam do góry

Gość MarcinUam87
Hmmmm. . . . . . jak zwróci mu Honor cała rodzina to może wróci, jeśli nie to nie wróci - proste !

Gość musiała by się
cała rodzina przed nim pokajać żeby wrócił, a że twoja rodzina to polacy to zapomnij 🖐️