Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam dość takiego kraju

KLUB POPARCIA Janusza Korwina Mikke

Polecane posty

Klub poparcia JKM- nie dyskutuj z glupszym od Ciebie- najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu- a potem pokona doswiadczeniem w rozmowie na zenujacym poziiomie :) Ja zastanawiam sie nad prenumerata "najwyzszy czas". Czytam wszystko, newsweek'i, uwazam rze, wprost, niezbednik inteligenta.....ale ciagle zapominam wlasnie o 'NC'. Polecam Ci fajny kanal na YT 'rybim okiem'- wszystko fajnie, przystepnie wyjasnione- zrozumie to nawet nie-ekonomista.

"Klub poparcia JKM- nie dyskutuj z glupszym od Ciebie- najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu- a potem pokona doswiadczeniem w rozmowie na zenujacym poziiomie" Dzieki za uzasadnienie tego co napisałem wcześniej. To własnie jest obrażanie.:D

Gość ten komuszek to chyba
tata mastera

Gość klub poparcia JKM
Klub poparcia JKM- nie dyskutuj z glupszym od Ciebie- najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu- a potem pokona doswiadczeniem w rozmowie na zenujacym poziiomie -----> ten człowiek tak mnie irytuje, że nie dałam rady się powstrzymać. No ale już mi starczy jego wywodów. Ja zastanawiam sie nad prenumerata "najwyzszy czas". Czytam wszystko, newsweek'i, uwazam rze, wprost, niezbednik inteligenta.....ale ciagle zapominam wlasnie o 'NC'. Polecam Ci fajny kanal na YT 'rybim okiem'- wszystko fajnie, przystepnie wyjasnione- zrozumie to nawet nie-ekonomista. --------> Dzięki za polecenie na pewno zajrzę

" ten człowiek tak mnie irytuje, że nie dałam rady się powstrzymać. " Musi irytowac ktoś kto krytykuje a nie mozna mu udowodnić że nie ma racji. To boli? To dobrze. Może zmusi do myślenia.

Przeklete pragnienie---> pominelam Cie :) Tak byloby najlepiej, ale przeciez mamy demokracje... nawet Kononowicz moze zostac prezydentem naszego kraju :D "...bo dwoch idiotow ma w tym kraju do powiedzenia wiecej, niz jeden madry obywatel" :)

"Blokady? Jakie blokady? Za mojej władzy żadna nie utrzymałaby się dłużej jak 5 minut. Blokadę bym rozwalił, chłopom poobijał mordy, a ciągniki spalił!" Zadziwiające jest podejście Korwina do cywilizacji i własności. Nie mówiąc już o "mordach"

" Czy gdyby urodził się Pan jako kobieta, to czy miałby te same poglądy co teraz? Na pewno! Ale nie umiałbym ich tak klarownie i logicznie przedstawiać." Czytając niektóre posty można dojść do wniosku że i Korwin czasem ma rację:D

"Geje to banda chamów importowanych z zagranicy. To ludzie, którzy za pieniądze z zagranicy chcą rozbijać społeczeństwo. Znam wielu „homosiów, żaden z nich nie mówi, że jest normalny, tylko że jest wyjątkowy. Nie można robić ze swej orientacji skandalu na ulicy. Jak nie ma dwóch płci to nie „płciowości. Jeśli mamy jedną płeć w związku, to nie może być mowy o małżeństwie." Cóz za kultura! A jaka głupota! :D

"Homoś to jest rzecz normalna. Byli przez cztery tysiące lat, są sobie nikomu nie przeszkadzali. Natomiast geje, tfu, to jest banda chamów importowanych z zagranicy. Część z nich; w ogóle nie są homosiami. Oni tylko za pieniądze, że tak powiem, udają homosiów. To są importowani z zagranicy ludzie, którzy za pieniądze z zagranicy udają często; często w ogóle nie są homosiami; dostają pieniądze, na to żeby rozbijać społeczeństwo i imputować dziwaczne wartości." Znajomość historii u Korwina sięga tylko czterech tysięcy lat? :D "dostają pieniądze, na to żeby rozbijać społeczeństwo i imputować dziwaczne wartości." W zasadzie żywcem z propagandy komunistycznej.

Gość frela k-ce
Shmatyn dzisiaj znowu zapomniales wziac tabletek:(

Gość frela k-ce
leki są, ale jak widać nie pomagają:D

Obrażania ciąg dalszy? :D Przecież tylko sobie wystawiacie tym świadectwo. Ale jak lubicie, żeby na "wielbicieli" Korwina mówiono chamy, to czyńcie tak dalej. Jestem liberałem. Mnie nic do tego. Wasza wola.....:D:D:D:D:D:D

Gość ekonomista w TVN mówił
że Polska ma zdrowe finanse i zdrowe kredyty i może zacząć wykupywac banki jak będa tanio sprzedawane np teraz w Belgii

Gość klub poparcia JKM
w sumie to niech pisze przynajmniej topik podnosi swoimi wywodami, więc jest szansa, że większa ilość osób tu zajrzy i się zastanowi nad swoim wyborem partii

Gość zasdfsafx
jak przeczyta i zobaczy poziom zwolenników JKM to na pweno nie niego nie zagłosuje

Gość xadcvada
Wiedziałam że Korwin Mikke ma nie równo pod sufitem. Ale po przeczytaniu cytatów z jego wypowiedzi, okazuje sie że ma dużo bardziej nierówno niz sądziłam. Nikogo nie ma ale powiem DOBRANOC

Klub poparcia JKM- kafe wczoaj o tej porze odmawialo posluszenstwa :) ale kilka wypowiedzi na raz- podnosi topic w gore. Wiec nie ma tego zlego. W TVN przy okazji wyborow prezydenckich nie uwzgledniali w ogole w klasyfikacji JKM, a jezeli juz, to gdzies na szarym koncu. Tymczasem jak wiemy- zajal 4 miejsce :D I tyle sa wlasnie warte tns obop, gfk polonia, i wszystkie inne, smieszne przedwyborcze sadaze :D Dziwi mnie natomiast to, ze jako ludzie rzekomo wyksztalceni zajmujecie sie komentowaniem, i bazujecie na pogladach JKM, ktore nie maja szansy na wcielenie w zycie- np odebranie prawa wyborczego kobietom, wprowadzenie kary chlosty itd.... koncentrujecie sie na jego pogladach, ktore w dobie demokracji nie maja szansy "przejscia" w sejmie. Natomiast pomijacie calkowicie jego pomysl dotyczace gospodarki- np wprowadzenia ustawowego ZAKAZU ZADLUZANIA KRAJU- czyli inaczej gospodarowania tym, czym dysponujemy. Pomijacie takie postulaty jak obnizenie podatkow, Vatu, likwidacji CITu, wprowadzeniu podatku poglownego, zmiany ksztaltu ustawy o sadownictwie...i jeszcze wielu innych, nie mniej wartosciowych. Wspolczuje Wam :( Ja bede sie ubezpieczac poza granicami naszego kraju, a gdy za 3,4 lata siegniemy po pozyczke do miedzyn. FW, ktorej warunkiem udzielenia jest wprowadzenie szeregu reform oszczednosciowych, likwidacja przywilejow w panstwowych przedsiebiorstwach, ciecie kosztow gdzie sie da oraz naturalnie- podniesienie podatkow (kolejne)- bedziecie sie doslownie ZARZYNAC tak, jak teraz robia to grecy, a co czeka niedlugo portugalie. Ale wtedy bedzie juz za pozno na cokolwiek- obecnego rzadu nie bedzie, tusk bedzie mial ciepla posadke w UE za -dziesiat tysiecy e miesiecznie, i bedzie smial sie Wam w twarz. I do kogo bedziecie miec pretensje ??? Przeciez sami dawaliscie mu spoleczne przyzwolenie na prowadznie polityki w taki sposob, podczas glosowania w wyborach. naprawde, ludzie.... zastanowcie sie.

Gość o obniżeniu wpływów
do budżetu już słyszeliśmy i czytaliśmy. bzdura.