Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam dość takiego kraju

KLUB POPARCIA Janusza Korwina Mikke

Polecane posty

KNP nie tworza ludzie PISu. To po pierwsze. Po drugie PIS jest naczelnym przeciwnikiem podatku liniowego- czyli ujednoliconego. PIS chce, aby najbiedniejszi placili najmniej (albo najlepiej nic) kosztem tych, ktorzy w wyniku swojej ciezkiej pracy zarabiaja duzo, i sila rzeczy osoby te zmuszane sa do utrzymywania leniow. Wiadomo, ze w takim przypadku lepiej pracowac 8 h za minimalna krajowa i miec wszystko dla siebie do rozdysponowania, niz pracowac po 10 h, i polowe z tego oddac panstwu :O Do reszty postow z poprzednich stron odniose sie pozniej, albo jutro 🖐️

Gość ej no bez jajec to
JKM nie głosi już wyższości monarchii nad d***kracją? Nie twierdzi, że kandyduje do demokratycznego parlamentu tylko z braku laku? Nie jest już czołowym polskim monarchistą? A zresztą to było do przewidzenia, w końcu nie pierwszy i nie ostatni pewnie raz zmienia skórkę :)

Gość wolniej trochę bo nie
NADANŻAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sluchaj, to ze Tobie sie nudzi, siedzisz non stop na kompie nie oznacza, z inni tez spedzaja czas w ten sposob :O My wolimy zycie w realu, a na net zagladamy gdy sie nam kosmicznie nudzi, nie odwrotnie. I zamiast pisac bzdury najpierw przeczytaj caly topic (bo znajac zycie, gdy rozpocznie sie tutaj kolejna dluga dyskusja, bedziesz pytal po 100 razy o to samo, i o to, co juz bylo walokowane kilka stron wczesniej), a pozniej obejrzyj linki ktore tutaj wklejamy. Bo mniemam, ze odpowiadajac na moj post w tej samej minucie, w ktorej ja zamiescilam swoj- nie zdazyles sie zapoznac z 20 minutowym materialem, ktory tu wkleilam. A warto. {czesc]

Ej no bez jajec - gdyby JKM byl takim strategiem jak Ty, juz dawno nie byloby o nim slychac, ewentualnie siedzialby w wiezieniu. Poza tym Twoje myslenie jest nielogiczne. To tak, jakby miec pretensje do zwolennikow jednoizbowego parlamentu o to, ze kandyduja- a przeciez nasz parlament jest dwuizbowy :O Zeby dokonywac jakichs zmian, trzeba sie dostac do ciala ustawodawczego, jakim jest wlasnie Parlament, nie wiesz o tym? :O ruizka- a dlaczego legalizacja marychy ma niewypalic? W koncu w Holandii wypalila, i wszystkim zyje sie lepiej? Moze sie uda. A Myrek bardzo ladnie wyjasnil Ci caly mechanizm dzialania glupich zakazow. "Prawda jest taka że na większość propozycji Korwina Mikke nie będzie zgody w tym kraju..." ---> bo w demokracji to wola wiekszosci jest brana pod uwage. A wiekszosc ludzi jest glupia. I nie rozumie zwiazku przyczynowo skutkowego w polityce, gospodarce... ludzie mysla, ze jak panstwo rozwinie wieksza pomoc spoleczna, to bedzie sie nam zylo lepiej. Nie wiedza tylko, ze jedyna droga do osiagniecia tego celu jest albo podiesienie podatkow, albo zadluzenie sie. "rozbraja mnie to najbardziej kiedy Janusz Korwin-Mikke mówi że jest blokowany w mediach Wystarczy wpisać jego nazwisko w youtube, żeby przekonać się ile razy był nadawany w mediach, w różnych stacjach komercyjnych i niekomercyjnych, ma stałą rubrykę w "Angorze", a najlepsze: facet deklaruje, że żyje ze swojej publicystyki. Wychodzi mu to całkiem nieźle jak na kogoś, komu się blokuje mozliwość wypowiedzi ---> wlasnie dlatego dzialanosc przeniosl do interntu, obejrzyj sobie na stronie 81 tego tematu drugi link, ktory wkleilam. Wszysko CI sie rozjasni ;) wyrzucaja go z TV, i manipuluja jego wypowiedziami. A w internecie, kiedys sam wkleja swoje wypowiedzi nic nie ejst wycinane, doklejane, czy co tam jeszcze. JKM pisze ksiazki, ajego blog jest najbardziej poczytnym w internecie- wiesz ile ma z tego kasy? I dlatego wlasnie nie musi zmienieac swoich pogladow jak niektorzy, bo stac go na to, aby pozostac sobą. Myslisz, ze 1 rubryka w Angorze cos zmieni??? Spojrz tylko ile w mediach jest chociazby Donalda Tuska, nawet Millera, czy Olka, ktorzy juz nie zajmuja sie zawodowo polityka... i jak tu mowic o rownych szansach???

Gość bbhgyftfvd
on jest nienormalny

Jaaaasne :D tak samo nienormalny jak Ci, ktorzy doprowadzili do mirazu hiszpanskiego, i cudu gospodarczego w Argentynie :D :D Dziwnym trafem- mieli poglady zbiezne z tym, co mowi JKM (naturalnie w kwestii gospodarki).

Gość Grzegorz Wytrzepał
dla beki weszłam na bloga ale ciebie poje_bało

Dodam Nową Zelandię, która dzięki liberalnym reformom (nie made in PO czy tam PiS, PiS przynajmniej nic nie mówił o liberalizmie), i to w latach 80 do dziś jeszcze ma nadwyżkę budżetową. Swoją drogą to ciekawe że taki Miecugow mówił że nie zna obecnie państwa, które nie miałby deficytu. No a np Norwegia, ale to zły przykład tam mają ropę w morzu. Cóż media w Polsce w ogóle wiedzą na ogół to co jest zgodne wygodne rządzącemu reżimowi. Oczywiście chodzi mi o te liczące się, nie Radio Maryja z 2% udziałem w rynku. http://tnij.org/m3ne

Gość czy możecie trochę zwolnic
bo nie NADANŻAM?

Gość no prosiłem. bo nie
NADAŻAM

Lepiej napisz, czy obejrzales moze linki, i co o nich sadzisz, niz wciaz pisz te glupoty :O Przypominam, ze jednym z naczelnych postulatow JKM jest zniesienie zakazu przymusowego ubezpieczania sie w ZUSie. "Umowa", jaka "podpisujemy" wyglada mniej wiecej tak: - zobowiazuje sie placic nieprzerwalnie dopoki, dopoty bede pracowac okreslona kwote na rzecz ZUSu - im wiecej zarobie, tym wiecej oddam ZUSowi w mojej skladce (ile Wam oddam ustalacie WY) - wiek emerytalny sami mi okreslicie- moze bedzie to 60 lat, a moze 70- zadecydujcie za mnie - gdy bede na emeryturze wyplacac mi bedziecie co miesiac pewna kwote pieniezna - kwotę tę naliczycie, ustalicie bez porozumienia ze mna - ale gdy zbankryutujecie (na co sie zanosi) nie wyplacajcie mi nic- trudno, przepadlo - gdy umre, (np gdy nie dozyje emerytury) wszystkie moje dotychczasowe skladki zostawiacie dla siebie, nie wyplacacie tego moim dzieciom. Zbudujcie za to kolejny gmach w marmurach Czy gdybyscie nie byli zmuszeni do podpisania tego cyrografu- podpisalibyscie umowe z takim ubezpieczycielem?????? Pomyślcie...

Podsumowujac wypowiedz Rafala Zapadki (ostatni link), czlonka partii JKM - Gierek rzadzil Polska przez 10 lat, i zadluzyl ja w przeliczeniu oczywiscie na dzisiejsza wartosc dolara na 70 MILIARDOW $. Tusk przez 4 lata zadluzyl Polske (mimo ogromnych pieniedzy jakie naplywaja do nas z UE) na...... 110 MILIARDOW DOLAROW !!!!!! Co sekunde nasze dlugi rosna o....6 TYSIECY ZŁ !!! 1 sekunda = 6 tysiecy :O Uprawianie polityki ciaglego zadluzania powoduje, ze kazdy obywatel juz w dniu swoich narodzin jest zadluzony na.... 23 tysiace zlotych :O naturalnie kwota ta nie zawiera odsetek, ktore rosna ...i jak przy tych 23 tys wyglada 1 tysiac becikowgo? :D :D :D Jakby jeszcze bylo malo Pan Tusk wpadl na genialny pomysl wziecia kasy z Funduszu Rezerwy Demograficznej. Czyli na czarna godzine juz w ogole nie mamy kasy. teraz pozostaje tylko wziac pozyczke w Miedzynarodowego Funduszu Walutowego, a potem po zadluzeniu sie gdzie sie da- zaczac splacac.... I wteyd bedzie, jak w Grecji...

http://www.youtube.com/watch?v=WLVUMad9xA8&fe ature=related Tutaj prognozy swietnych, niezaleznych ekonomistow miedzynarodowych, zaprezentowane przez prof Rybinskiego. Za kilka lat (przy uprawianiu polityki takiej jak teraz, a bez zmian, ktore proponuje Janusz Korwin Mikke) nasz wzrost gospodarczy prognozowany jest na.... 1%... Prof. Rybinski poparl program gospodarczy partii Janusza Korwina Mikke- Kongres Nowej Prawicy. Zachecam do glosowania :)

Gość ale zasuwacie a ja nie
NADANŻAM

Gość nie NADANŻAM z czytaniem
tego topu bo ma taką OLBRZYMIĄ popularność.

Gość zakochal sie, shatynowy biduś
:D

Gość janusz z bydgoszczyy_
JESTEM GLOWNYM KONTRKANDYDATEM JANUSZA Z WARSZAWY MIKKEGO

Gość rybiński się ruszył
w końcu to mail jaki dostałam Szanowne Panie, Szanowni Panowie, Serdecznie dziękuję za poparcie akcji pozwij rząd, do tej pory deklarację dołączenia do pozwu zbiorowego przecwko rządowi Tuska poparło prawie 9,000 osób. Jednak aby uruchomić procedurę pozwu zbiorowego najpierw ustawa która skazała nas na głodowe emerytury musi zostać zaskarżona do Trybunału Konstytucyjnego. Niestety, mimo wcześniejszych zapowiedzi żadna partia do tej pory tego nie zrobiła. Widocznie nie interesuje ich los Polaków, a wyłączni słupki popularności ich partii. Ponieważ partie polityczne ignorują wyzwania które stoją przed Polską, postanowiliśmy powołać ruch społeczny "Obywatele do Senatu". Przedstawiciele tego ruchu, jeżeli zostaną wybrani do Senatu 9 października, zainicjują procedurę skierowania ustawy demolującej system emerytalny do Trybunału Konstytucyjnego. Mam prośbę o wsparcie naszej inicjatywy, o Wasze głosy i o przekonanie znajomych, rodzinę że warto na nas głosować. Ja startuję z warszawskiej Pragi, ponieważ tam się urodziłem i wychowałem. Jeżeli zostanę wybrany funkcję senatora będę pełnił społecznie, nie będę pobierał żadnego wynagrodzenia. Jako przyszły senator mam zamiar stworzyć w Polsce nowe standardy służby publicznej i przywrócić zaufanie Polaków do parlamentu. Bardzo liczę na Wasze wsparcie. Osoby zameldowane w w okręgu numer 42 mogą mnie poprzeć osobiście (szczegóły na blogu www.rybinski.eu), osoby z innych okręgów mogą poprzeć pozostałych kandydatów naszego ruchu (szczegóły na www.obywateledosenatu.pl). Panika na rynkach finansowych wskazuje, że nadchodzą trudne czasy. Albo wybierzemy do parlamenty partyjnych figurantów-ignorantów, albo profesjonalistów, którzy wiedzą jak tworzyć mądre prawo i przygotować kraj na nadchodzącą zawieruchę. Proszę o Wasze wsparcie. Pozdrawiam profesor Krzysztof Rybiński Rektor Uczelni Vistula, były wiceprezes NBP, szef zespołu programowego ruchu Obywatele do Senatu