Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowanaa

wlasnie uslyszalam, ze mam duza dupe:(

Polecane posty

Gość zdolowanaa

przechodzilam obok jakichs dziadygow i jeden glosno skomentowal: "ale ma dupsko"...cholera zawsze mi sie wydawalo, ze mam fajny tylek, a tu takie cos. W tym kraju to sie mozna nabawic kompleksow.

Gość sady100
Każdej się tak "wydaje". Witać masz spory zad.

Gość A A A A A A A A
nie pieprz levi zboczencu

Gość zdolowanaa
dzieki za mile komenty:) wlasnie nie bede sie przejmowac jakimis menelami, ich wygladu nawet nie warto komentowac:/ leviatan 👄

Levvi a tam zaraz groźba :) autorko ja za to ubrałam kiedyś nad morzem na kostium miałe spodenki na co trzech piętnastolatków skomentowało że nie mam gustu żeby na kolorowe majtki zakładać białe spodenki hehe no i co zrobić :D

zdolowanaa -> całusów nie musisz posyłać ;) mała_ironia -> no dobra ostrzeżenie :P

Levvi tak, tak - ostrzeżenie, do tego Twoja stopka daje kobietkom zielone światło. Jest i mail. Będzie pełna skrzynka :P autorko mało która z nas ma pupę modelki, a i tak znajdzie się taki kto ją pokocha :) a opiniami takimi się nie przejmuj, każda z nas zna swoją wartość.

Gość hm............................
Pewnie masz fajną pupę:) Ps. modelki nie mają pup ani tyłków tylko złączenie dolnych kończyn, ale tyłek rzadko to przypomina:(

hm -> to o modelkach popieram. zazwyczaj nie maja żadnych kobiecych krągłości tak bardzo poszukiwanych przeze nie ;)

Hehe połączenie kończyn :D kobieta wręcz powinna mieć trochę tyłka, na postawienie przysłowiowego kufla z piwem :) Levvi taa napewno, bo Ci zaraz udowodnie :D

mała_ironia -> na pewno skrzynka mi się nie zapycha mailami z ofertami matrymonialnymi :P

Możemy Cię rozreklamować jak chcesz :P prędzej czy później się odezwą. Rzadko kiedy wyrywa się facet, który twierdzi że lubi okrąglutką pupę. Aż przyjemnie poczytać :D

Gość cdfcfefvcevfrvcer
fuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj duze duuuuuuuuuuupskoooooo duza kupa

Myślę, że by się jakaś znalazła :) młody, sensownie piszący chlopak- nie wierzę, że narzekasz na brak powodzenia

Gość krkrkrkr
Dupsko to też może być komplement ;) Zwłaszcza w ustach starszych facetów :) Już maja taki styl wypowiedzi,znam paru takich... Nic się nie martw :) mam 175 cm,ważę 58 kg więc tyłka na pewno nie mam dużego,a też nie raz słyszałam cos takiego :D

mała_ironia -> no niestety mogę ponarzekać na brak powodzenia :P piękny to ja nie jestem :P

Levvi uroda to nie wszystko. Wolałabym inteligentnego a mniej urodziwego. Niż takiego co mnie będzie wyrwać na tekst "siema maleńka". Bo liczy się to co w głowie a nie na niej :)

Gość zalezy ci na opini
dziadygow? i jakie to ma znaczenie, jaki masz tyłek. grunt, ze jestes fajna dziewczyna

Gość llsdkdk
taa a bys widziala dupsko mojej znajomej, ta to dopiero ma czym pierdzieć ;/

Każdy sobie wyhodowal taką dupkę :) jak ktoś lubi jeść dużo, a w dupie ma figurę to co zrobisz..mnie to się najbardziej podoba w kobietach z uk to że leją na opinię innych. Nosi taka Lady rozmiar 48, a i krótką spódniczke założy, bluzkę wyciętą i czuje się mega seksownie. To jest dopiero znakomite poczucie własnej wartości.