Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostytutka odpowie

Zostalam prostytutka. Odpowiem na pytania jesli kogos interesuje ten zawod

Polecane posty

"a opisz ile za te 4 tyś razy się spotykasz, na jak długo. bo w ogłoszeniach faceci często piszą, że oczekują konkretnych dziewczyn, z konkretnymi oczekiwaniami. A nie mam pojęcia na ile się cenić ... Potrzebuję kasy, ale za grosze też się nie oddam. Studiuję dziennie (studia inżynierskie), więc nie zawsze w tygodniu mam czas na spotkanie" Przewaznie weekend, dwa w miesiacu. Nie wiecej. Na ile sie cenic? Na jak najwiecej, ale biorac pod uwage tez to ile biora laski w twoim miescie. W tygodniu to ja sie w ogole nie spotykam.

Gość pannap
tak na prywatce, ale cala kasa dla mnie idzie, tak sie ustawiłam:) Mieszkam sama;)

Gość ehh zamiast poszukac pracy
a da sie zarobic 4 tys, zwlaszcza bedac samemu, ale coz. niektore kobiety klubia sie upodlac.

Gość gyk7uveybn5yb6fd3
a tszczycisz sie czy martwisz czy coo????

Gość interesuje mnie ten zawód. ??
4 tys. Za dwa weekendy . chyba to do mnie coraz bardziej przemawia. ... A nie znam nikogo (albo o tym nie wiem), kto sprzedaje się w ten sposób. Sama z resztą nie chciałabym, żeby ktokolwiek wiedział, że i ja to mam zamiar robić. A potrzebuję pieniędzy...

to faktycznie ustawilas sie dobrze. Ale masz chociaz ochrone czy tak calkiem sama pracujesz? Ciekawe gdzie ja 4 tysiaki zarobie jak nie mam doswiadczenia zawodowego:O

wlasnie,a ty sie nie boisz ze ktos bedzie cie chcial ,,ochraniac" ? czytalam ostatno taki artykul o studentce zarabiajacej w ten sposob,i zle skonczyla

Gość pannap
Mam ochronę i to mocna;) po prostu od piaskownicy znam ta ochronę i ze mnie nie sciagaja

W tym zawodzie wszedzie znajdziesz prace,wystarczy dobrze poszukac i mozesz miec wysokie dochody.;-)Moja kolezanka tak sobie dorabia,ma tyle w tydzien co ja w miesiac.Oprocz tego to normalna dziewczyna z ktora normalnie rozmawiam i chodze na browarka;-)

Gość pokosęgtyjuk
kazdy potrzebuje pieniędzy , ale są inne sposoby zarobku, nie boisz sie że zamiast zarobić stracisz, albo moze Bog Cie skara , choroba..itd ?

I Ci faceci są w stanie tyle dać? Może nie jestem najpiękniejsza, ale w miarę zadbana, waga w normie (no też nie najszczuplejsza). Ale podobno ( z relacji np. byłego) niezła w łóżku. Jak sprawdzasz to wszystko , czy Cię ktoś nie oszuka? Bierzesz kasę przed spotkaniem? Przelewem? A jak po pierwszym spotkaniu (łóżkowym) jednak coś się odwidzi facetowi? Mam dużo wątpliwości- najtrudniejszy pierwszy krok... A dalej, to jestem ostro zboczona ;) Po prostu nie chcę wdepnąć w coś i zostać wykorzystana. Albo wycenić się za mało.

Gość okiokiuttr
pytanie:co robic zeby sie nie pocic,bo to utrudnia kontakt,nawet rozmowe...?jakis pomysł? bo nic nie pomaga :((

ja sie nie boje, bo nie spotykam sie z kims od razu na seks. Najpierw poznanie sie, rozmowa i tylko hotel, zadnych spotkan w mieszkaniu. Choc jesli juz znam dobrze sponsora to moze wynajac mieszkanie, co sie zdarzylo juz dwa razy. Ale to juz po jakims czasie i jest to mieszkanie tylko dla naszych spotkan.

"I Ci faceci są w stanie tyle dać? Może nie jestem najpiękniejsza, ale w miarę zadbana, waga w normie (no też nie najszczuplejsza). Ale podobno ( z relacji np. byłego) niezła w łóżku." Tak, bo nie spotykam sie z kims kto zarabia srednia krajowa. O cenie juz pisze w mailu i widze czy stac kogos czy nie. Jak nie stac to pisali przede wszystkim "pogielo cie?" albo "nigdy tyle nie dostaniesz wiec przyjmij moja oferte":D "Jak sprawdzasz to wszystko , czy Cię ktoś nie oszuka? Bierzesz kasę przed spotkaniem? Przelewem? A jak po pierwszym spotkaniu (łóżkowym) jednak coś się odwidzi facetowi? Mam dużo wątpliwości- najtrudniejszy pierwszy krok..." Jak ide na zapoznawcze to wiem, ze jest to czlowiek powazny, starszy, ktory szuka towarzystwa. Kasa jest zawsze przed, na poczatku do reki, a potem przelewem.

nie mam ochrony, bo jej nie potrzebuje. Gdybym miala pracowac na mieszkaniu to wtedy owszem bez ochrony bym sie bala choc w wielu mieszkaniowkach taka ochrona to tez pic na wode:O

Rozwiałaś sporo wątpliwości. Prześpię się i pewnie jutro albo na dniach uderzam zaczynam poszukiwania chętnego, albo sama się ogłoszę. Powodzenia :*

sama sie oglos. Nie odpowiadaj na ogloszenia, bo gdy ty sie ogloszasz to ty tez dyktujesz warunki, lepiej zeby to inni pisali, a ty wybierasz niz ciebie maja wybierac sposrod wielu ofert

Dokladnie,moja kumpela tez sama sie oglasza i to ona decyduje z kim sie spotkac,umowic.Nie musisz dawac telefonu,na poczatek wystarczy adres email.Bedziesz miala w czym przebierac;-)

Najgorsze jednak w tej pracy jest to, ze innej ci sie juz nie chce wykonywac:O Bo ciagle mysli sie o tym, ze placa malo, ze mozna latwiej wiecej zarobic. Dlatego ja obecnie szukam normalnej pracy, ale to tylko dlatego by miec ubezpieczenie, doswiadczenie na wypadek gdy mlodosc przepimnie:P Przy tym wciaz mam zamiar byc prostytutka

Dobrze myslisz;-) Cale zycie nie bedziesz sie tym zajmowac wiec dobrze sie rozgladnac za inna robota.

Gość lawendowa_panna
Witaj, ja właśnie myślę o powrocie do branży. Nie pracowałam dwa lata, ale życie poukładało się tak, że w tym momencie innego wyjścia nie widzę. Zastanawiam się jak zabrać się za to z sensem. Kiedyś pracowałam niby u kogoś, ale w sumie u siebie. Ogłoszenie na necie, jak mi człowiek spasował, to było spotkanie u mnie. Na razie tylko wymyśliłam miasto w którym chcę popracować, przegladam ogłoszenia, ale co jedno to głupsze, ewentualnie pracodawca potencjalny chce rozmawiać w cztery oczy nie ważąc że dzieli nas 150km. No śmiech. Myślę by przez moment popracować dla kogoś, potem już dla siebie. To nie jest wielkie miasto, nie wiem czy opcja "hotelowa" tam wypali, myślałam o typowej domówce... Podpowiesz coś.

a co ty myslisz, ze musze dawac non stop by zarobic, ja moge raz w miesiacu i kase mam spora, ale tak to jest jak sie posiada wyglad. Ty pewnie musialabys dawac dzien w dzien by zarobic chociaz minimalnie.

lawendowa to ty w takiej sytuacji jak ja jestes:) tez wrocilam do branzy po 2 latach przerwy. Ja niestety dla kogos nie chce pracowac bo zwyczajnie mi szkoda dzielic sie kasa. Poza tym nie mam ochoty na kilku klientow dziennie. Skoro nie mieszkasz w duzym miescie to moze masz jakies obok wieksze? Daj wiec ogloszenie, ze szukasz sponsora w swoim miescie i tym wiekszym. Mysle, ze na pewno ktos by sie znalazl. A jesli chcesz na domowke to chyba duzo jest ogloszen, ciagle tam szukaja dziewczyn.