Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z Cape Canaveral

Mam tą istotną przewagę nad innymi prawiczkami, że...

Polecane posty

za jakiś czas będę wyjebany w kosmos :classic_cool:[cześć]

Wam, babom, to tylko walenie konia w głowie :O:classic_cool:

Kosmos, gwiazdy, ciała niebieskie :classic_cool:

Gość IMO13830
Niedziel - ale to właśnie jest najgorsze. Bo skoro jesteś przystojny i wysoki, a nadal przegrany z Ciebie prawik, to ostro musisz mieć najebane pod kopułą. :classic_cool:

Gość IMO13830
Cicho siedzieć tam pindo! Nie rozprawiczysz, to automatycznie nie masz nic do gadania. :classic_cool:

Aaa tam Łajka... Dziurę w całym to można zawsze znaleźć :classic_cool:

Gość IMO13830
prawiczek z Cape Canaveral "Aaa tam Łajka... Dziurę w całym to można zawsze znaleźć" To szukaj dziury, szukaj - ale jak już znajdziesz, to zmień ksywkę. :classic_cool: Picz - sikso! Jesteś niedziewicą, a prawiki nie chcą takich jak Ty! Dlatego nie rozprawiczysz, co automatycznie odbiera Ci prawo do dyskusji! A teraz won do kuchni kanapki zrobić!

a ty to kim jestes ze masz prawo do dyskusji ? napalonym pedałem który chce rozprawiczyc tych naszych forumowych chłopców ustami ? :classic_cool:

Gość IMO13830
Jestem samcem, a samo to stawia mnie powyżej takiej nędznej pindy. Niestety life is brutal and full of zasadzkas. :classic_cool:

Coś Ci się Imoł pomyliło - ja jestem właśnie przeciwko dziurze :classic_cool:

Gość IMO13830
Coś Wam nie pasuje? Nie martwcie się, może w następnym wcieleniu będę babą, a wtedy przekonam się na własnej skórze jaka to chujnia. :classic_cool:

Gość skad ja to znam!!!!!!
ostatni niedziel - wciaz piszesz ze "przegrales zycie" co przez to rozumiesz? bo nie rozumiem tego,

Gość IMO13830
prawiczek z Cape Canaveral "Coś Ci się Imoł pomyliło - ja jestem właśnie przeciwko dziurze" To ksywka raczej pozostanie niezmieniona, ale możesz też poprosić o pomoc Kulturę - chyba że z nią trzeba chodzić... :classic_cool:

No a co tu dużo rozumieć... skończę studia, pójdę do pracy i... z pierwszą wypłatę pójdę do kurwy... od poniedziałku do czwartku będę po powrocie z pracy wypijał w samotności ćwiartkę wódki, w piątek będę chodził do dziwki, a w sobotę będę w samotności upijał się do nieprzytomności... niedziela to dzień odpoczynku... a w 2031 roku, w 44 urodziny wszystko skończę, słuchając To ostatnia niedziela i popijając wódkę... taka przyszłość się przede mną jawi. Może jeszcze nie przegrałem tak w 100%... ale przegram, zmierzam po równi pochyłej do przegrania życia...

Gość IMO13830
piczkaxxxxxxxxx "ch*jnia ? raczej ci.pnia" Już Ci kot wyjaśnił pindo. Chujowe życie, chujowej istoty zajmującej się, acz nie posiadającej chuja, słowem - chujnia...