Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z Cape Canaveral

Mam tą istotną przewagę nad innymi prawiczkami, że...

Polecane posty

Gość IMO13830
Kocie - irytuje Cie to, że przeważnie mam rację i bezczelnie wcieram ją Wam w twarze. Oczywiście nie wykluczam także możliwości, że jestem na tyle głupi, iż nie rozumiem najprostszych faktów cierpliwie przez Was przekazywanych - ale jest, to czyste teoretyzowanie, bo samo się to przez siebie wyklucza. :classic_cool:

Gość skad ja to znam!!!!!!
IMO co potwierdzilam w swoich slowach? nic sobie takiego nie przypominam :D

Nie ma żadnych "nas", jestem ja, jest Piczka, jest' skąd ja to znam'. Nie okręcaj kota ogonem :D Milczenie jest wymowne, i chyba lepiej wchodziłeś jak właśnie siedziałeś cicho;) Wolałbyś co innego wycierać, co?:P

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "IMO co potwierdzilam w swoich slowach? nic sobie takiego nie przypominam" Proszę bardzo - cytat: "skad ja to znam!!!!!! ocenianie przez fakty - zaczelam cos mowic zaczales negowac to jest fakt nie domniemanie nie ocenianie powierzchowne" Widzisz? Ocenianie przez fakty. A przecież idiotyzm Twoich wcześniejszych wypowiedzi także jest faktem, przez który mogę Cie ocenić. :classic_cool:

"idiotyzm Twoich wypowiedzi" :D widze ze schodzimy w dyskusji na troche nizszy poziom :D przedtem byly banalne a dostaly miano idiotycznych hmmm juz nie wiem co lepsze :D ale nie zgadzam sie z Twoja teoria ;)

Gość IMO13830
Kocie - "Was" jako kolektyw przemądrzałych, acz średnio rozgarniętych piczy. Kultura mam na drugie "*wychodziłeś I nie wyjeżdżaj z Freudem" Nawet nie zauważyłem przejęzyczenia, które musiałaś sama sobie wytknąć jednocześnie hacząc o osobę Freud'a. :classic_cool:

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! - wiesz banał nie wyklucza głupoty. :classic_cool:

Gość IMO13830
Poza tym, czemu miałbym molestować ogon Kota. Czyżby hormony włączyły się pod wieczór? :P

Każdy widzi świat na własne podobieństwo (choć jest coś takiego jak empatia, Tobie jednak obca;) ), a Twoja chęć udowodnienia wszystkim ich niby to przemądrzałości jest baaardzo intrygująca. A brak komentarza do pewnych wypowiedzi skierowanych do Ciebie też jasno ukazuje pewne elementy. Zresztą, zwracam się do osoby która tak naprawdę nie istnieje w takim kształcie, czyż nie?:)

Gość IMO13830
Kocie - zacytuj, bo nie wiem o które wypowiedzi Ci chodzi, szczególnie biorąc pod uwagę, że odpowiadałem na trzy fronty... "Twoja chęć udowodnienia wszystkim ich niby to przemądrzałości jest baaardzo intrygująca." O ironio! :classic_cool: I masz racje, tak na prawdę jestem jak do serca przyłóż!

Kulturko droga :D IMO bedzie pchal sie w zaparte :D nigdy sie nie przyzna do bledu :D Banal nie wyklucza glupoty zgodze sie ale nie widzialam jej w tym wypadku, glupota albo wlasnie banalnoscia jest kwitowanie i negowanie slow ktore moglbyby podniesc czlowieka na duchu

Ja nic nie udowadniam, o ile pamiętam chyba 2 razy przyznałam Ci rację, co? I to nas różni:) Rozróżniam które wypowiedzi były do kogo skierowane, a zauważ, że ten front był na luzie :P Aż tak głupia nie jestem, jednak solą raczej nie sypiesz :D

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Ja nic nie udowadniam, o ile pamiętam chyba 2 razy przyznałam Ci rację, co? I to nas różni" Wyjdź za nie! :P "Aż tak głupia nie jestem, jednak solą raczej nie sypiesz" No skądże... skad ja to znam!!!!!! - Kot oczywiście przyzna racje (już to zrobiła z resztą :D), ale ja nie widzę żadnego pożytku w radach, które nic nie dadzą, a jedynie mogą obrazić inteligencję osoby nimi obdarowywanej. Ale co ja tam wiem o empatii. :classic_cool:

Gość IMO13830
PS. Kocie - także ze dwa razy przyznałem Ci rację w ciągu naszych dyskusji, także jesteśmy kwita. :P

obrazac inteligencje? ze kaze spojrzec pozytywnie a nie uzalac sie i stac w miejscu? :O masz racje IMO Twoje gadanie i negowanie przynosi wiecel rezultatow :D

Ja się zgadzam co do ogólnego wniosku, a tak szczerze to Waszej dyskusji nie czytałam w większości, więc ciężko mi się wypowiadać co do tematu tejże rozmowy :D Po jakimś czasie stała się tak bezsensowna, że lepiej mi było SouthPark oglądać. A co do rad obrażających czyjąś inteligencję to muszę się zgodzić:D Chyba, że chcemy tę inteligencję obrazić :P Jak ładnie poprosisz to może i wyjdę :P

Gość IMO13830
skad ja to znam!!!!!! "obrazac inteligencje? ze kaze spojrzec pozytywnie a nie uzalac sie i stac w miejscu? masz racje IMO Twoje gadanie i negowanie przynosi wiecel rezultatow" skad ja to znam!!!!!! "chlopie! masz dopiero 24 lata i juz zakladasz ze masz przegrane zycie? nie pie**ol pisales ze jestes przystojny, i widze po Twoich wpisac ze inteligentny to kwestia czasu az sobie jakas dziewczyne znajdziesz, prace pewnie tez po studiach jakas dobra dostaniesz, a co studiujesz w ogole? moim skromnym zdaniem dramatyzujesz, bedzie dobrze" Doprawdy, niesamowite rady...:D

Qltura zgadzam sie ze bezsensowna ale Imo-limo zaczal wiec musialam odeprzec atak :D Ty rowniez uwazasz ze moje rady obrazaly inteligencje? :O no coz...

Gość IMO13830
Kultura mam na drugie "Jak ładnie poprosisz to może i wyjdę" A rozbierzesz się przed kamerą jeśli ładnie poproszę? Dobra! Kogo ja chcę tutaj oszukać! Laska która słowo złamała jeśli chodzi o zdjęcia, w dodatku sam nie jestem przychylnie nastawiony jeśli chodzi o kajanie się i prośby. :classic_cool: Uciekam na "dzisiaj". 🖐️

hahaha no a te nastepne? mysle ze racjonalnie zaarugmentowalam dlaczego!! mysle ze dobrze napisalam... Ty zamiast pomoc doradzic smiejesz sie wyszydzasz fakt bardzo zdrowe Polskie podejscie

A Ty znowu 'skąd ja to znam', mówię ogólnie, że nieraz są takie rady i są one kompletnie bezużyteczne a także obraźliwe, a Twoich, jak wcześniej napisałam nie czytałam w większości, a teraz i nie pamiętam. Truizmy może to były częściowo, ale czy obraźliwe? Nie mi oceniać bo nie do mnie kierowane. Czasami jasne stwierdzenie oczywistości może pomóc a Ty w końcu pomóc chciałaś (nie jak niektórzy).

Gość prawiczek z Cape Canaveral
Aleście się naprodukowali :classic_cool:

Gość ertilka
up